Community Status Updates
gusmanfreeman → kuro
gia file mou.Kai to diko mou oneiro einai na sxediazw manga kai sigekrimena tha ithela na doulepsw gia to one piece(akatorthoto mou akougete) Kserei pws mporw na ksekinisw apo monos mou giati edw den exw kapou stin poli mou sxoli.
Aug 02 2009 22:03
°•πίΟu-πίΟu•°™ → iristella
Thats gay. Yes i admit it, its gay γιατι ειχαν κλεισει πολυ λιγο χρονο μαζι για να τον θεωρει κολλητο του. Μαλλον ειχαμε κατι πιο instaneous... ;)
Aug 02 2009 18:51
Hellraider → MoRmEnGiL
[quote=MoRmEnGiL;329722]Sorry αν γίνομαι λίγο ενοχλητικός, αλλά και hellraider και love hina.. δεν πάνε μαζί ρε φιλαράκι :P[/quote]
Εδώ είμαι μεγάλος fan του [URL="http://api.ning.com/files/KXZfvaZKZMyDV3nkc3X1mj7Fau-tQeAOsKHZL4SY9*Z*0UfOVeQdi951UVHDHmqag3F0rb8am-at1zFBTil9ZccY5Bt-OO*N/Kirby.jpg"]Kirby[/URL] το Love Hina σε πείραξε;:hahaha:
Μήπως πρέπει να το αλλάξω σε Hel[B]i[/B]raider τελικά;:himitsu:
Aug 02 2009 18:14
iristella → °•πίΟu-πίΟu•°™
Αυτός που το κάνει αυτό is a sick sick person and totally not related to me in any way. Εγώ είδα και το kakashi gaiden μου βλέπω και το umineko μου και δεν ξέρω για ποιο πράγμα μιλάς.
[SIZE=1]Looks @ πιου πιου in a suggestive matters and reminds her that we will propably meet in person one of these days.[/SIZE]
Και δεν τις βλέπω παντού. Στον Naruto τις βλέπω. I mean what is gayer than a guy chasing an other guy around all the time in teary eyes talking about bonds and other suspicious stuff.
Aug 02 2009 18:00
Αλλος ειναι αυτος που δεν μπορει να δει ανιμε πλεον αν δεν ειναι γιαοι.. Αν εσυ βλεπεις παντου χειρονακτικες εργασιες δεν σου φταιω εγω! ΧΜ!
/using ur every word as an alibi, mode off
Aug 02 2009 17:53
Nai λες και δεν την εβαλες επιτηδες διφορουμενη την εικονα. Μαρη σε ποιον τα πουλας αυτα? Λες και δεν σε ξερω....
Aug 02 2009 17:40
Αν εσυ βλεπεις εναν τυπα που χεζει και καταλαβαινεις αλλα κι αλλα δεν σου φταιμε εμεις ομως ε! :P
Aug 02 2009 17:36
Aν εσύ βάζεις εικόνες με inuendos δεν σου φταίει το μυαλό μου εντάξει............?
Aug 02 2009 16:32
gogetasjj4 → Tomodachi2
ορίστε το msn μου [email]metalg0ku@hotmail.com[/email] αν δεν μπορείϛ μεσο μσν πεϛ μου να στουϛ ανεβασο κάπου
Aug 02 2009 16:01
MoRmEnGiL → iristella
Γειά σου φίλη. πλέον. που κερδίσες το βραβείο της impossible έκφρασης του beach party :P
Aug 02 2009 15:48
Tenshi → Adventurer
σαλονικα εισαι εσυ ρε χαμενο!?!?! αι κανονισε κατι!!!!
που ηρθες και ουτε ενα σμσ δεν εστειλες!!!
Aug 02 2009 14:42
Black Rock → The Tragic Prince
τώρα μόλις διάβαζα την περίληψη όταν ήρθε το μήνυμα. έτσι όπως είμαι τελευταία δεν έχω καμία όρεξη να μεταφράσω. Ευχαριστώ πάντως για το λίνκ
Aug 02 2009 14:25
karkas → Psylock
Δηλαδή λες να το αντιμετωπίσω με χαρτί και μολύβι παρά με τακτική σκέψη? Θα το δοκιμάσω...
Aug 02 2009 13:04
RiDeLub → Mangalover
To manga βγαίνει μαζί με τα άλλα weekly shounen jump manga, κάθε Παρασκευή πρωί. Μερικές φορές και Πέμπτη απόγευμα.
Ποια φωτό εννοείς του Luffy ή της Θεάς του καψήματος της Osaka. Σίγουρα πάντως υπάρχουν μερικοί αρκετά καμμένοι αλλά όχι σε αυτά τα επίπεδα :P
Btw no problem about the add :)
Aug 02 2009 11:13

This status update has reached the maximum number of replies allowed