Jump to content

Community Status Updates

Photo

iristella → °•πίΟu-πίΟu•°™

O tragic prince. Happy nao? Seriously το γεγονός ότι δεν έχουμε τον χρόνο να κοιτάμε όοοολα τα profiles για να δούμε ποιος γράφει greeklish δεν σημαίνει ότι είναι ok. [/σπασοκαρύδω mode]
Aug 04 2009 01:08
Photo

°•πίΟu-πίΟu•°™ → iristella

find me a non-admin/mod/adn team member etc whos not using greeklish when vm-ing :P
Aug 04 2009 00:48
Photo

Seirios → iristella

ρε σοβαρά... άμα στείλω το ηθών να διαβάσει το profile σου θα σε πάνε μέσα...
Aug 04 2009 00:10
Photo

samurai_pizza_dora → ichigo13

Καλα, εσενα πρεπει να σου κανουν ειδικη κατηγορία για ψυχικα νοσηματα. Ειναι πιο sick απαντηση απο τον παπα. :P Νταξ, ειδικα τετοια τεστ πολλες φορες ειναι λιγο off(βεβαια, θεωρητικα ολοι εχουμε ενα μικρο ψυχολογικο ζητηματακι, η υποθεση ειναι να μην μεγαλωσει και φτασει σε σημειο να θεωρειται ασθενεια), αλλα μετα το Freud τπτ δεν σου φαίνεται υπερβολικο...:P
Aug 03 2009 23:09
Photo

ichigo13 → samurai_pizza_dora

Χαχα βασικά οι περισσότεροι ανθρωποι αυτό απάντανε.Δεν υπάρχει απάντηση ότι θελει λέει ο καθένας.Αυτο το ρωτάνε οι ψυχολόγοι για να δουν αν είσαι ψυχικά διαταραγμένος.Συμφωνα με αυτούς είσαι κάθως έδωσες αυτην την απάντηση, αλλά οπως είπα η συντριπτική πλεοψηφία δίνει αυτή την απάντηση.Εγώ πάντως δεν είχα δώσει αυτή να πω την αλήθεια.Είχα πεί ότι η αδερφή της τα είχε με τον άντρα που αγαπούσε :P. Ti να σου πω τα συμπεράσματα δικά σου.....:D
Aug 03 2009 22:24
Photo

frikase → Glaurung

για να μπεις σε γερμανικο πανεπηστημιο χρειαζεται να ξερεις την γλωσσα σε επιπεδο kleines και ας μην εχεις το πτυχιο, αρκει να την ξερεις πριν 5 μερες μολις ημουν βερολινο για 1 εβδομαδα, συνολικα εχω παει 4 φορες γερμανια, 2 βερολινο ,1 ντυσσελντορφ, 1 κολωνια ακομη και τωρα θελω να ξαναπαω, αν και περισσοτερο λογω παρεας περασα καλα αλλα μου αρεσε πολυ σαν χωρα αμα δε ηταν γονεας μου απο εκει, θα διαλεγα να σπουδασω γερμανια απο πολυ νωριτερα και ευχαριστω πολυ για τις ευχες σου
Aug 03 2009 22:24
Photo

Aαα, ηθελε να ξαναδει τον αντρα στην κηδεια της αδερφης της, αρα θα ηταν κανας παπας ή νεκροθαπτης? :P
Aug 03 2009 22:10
Photo

iristella → °•πίΟu-πίΟu•°™

Ναι μεταξύ σας εντελώς όμως. :P Kαι ναι ότι κάνω πάντα είναι καλό (μετριοφροσύνη ftw)! Mademoiselle Ελλη τα greeklish απαγορεύονται και στα vms btw.[COLOR=Black] [/COLOR][COLOR=Black](ναι θα στα πρήζω για πολύ ακόμη XD)[/COLOR]
Aug 03 2009 22:07
Photo

ZeLiGa → roriconfan

No hard feelings, right? :'D
Aug 03 2009 21:52
Photo

Neuro → Lady Sen

A ena geia den mou eipes apo konda ts ts ts :P ma ton Neuro ksexases? T_T
Aug 03 2009 21:05
Photo

ichigo13 → samurai_pizza_dora

Είναι μια γυναικα που χάνει την μητέρα της και στην κηδεία της ερωτεύεται τρελα έναν άνδρα Όμως πάνω στην σύγχυση ξεχνάει να ρωτήσει το τηλέφωνο του Οποτε δεν τον ξαναβλέπει ξανά και είναι σε κατάθλιψη Μετά από λίγους μήνες σκοτώνει την αδερφή της Γιατί το έκανε? Την πρώτη σου σκέψη θέλω να μου πεις :P Μη το σκεφτείς πολύ
Aug 03 2009 20:20
Photo

TotalOblivion → zade

Thnx man! Μόλις είδα το Post. Στείλε msg όποτε μπορείς με τους τίτλους;)
Aug 03 2009 19:35
Photo

Lady Sen → Vegita Sempai

Τακη δεν ειπαμε πως σε λενε?χαχαχα ρε θεμη να σ πω εχεις μσν? :|
Aug 03 2009 19:20
Photo

Mangalover → RiDeLub

Ναι η αληθεια ειναι οτι εχω εθιστει σε απιστευτα σημεια με το one piece.Anyway η φωτο που λεω ειναι αυτη με τον luffy που βαζει το δαχτυλο του στην μυτη...Αυτο το αδιαφορο χαζο βλεμμα σε συνδυασμο με αυτο:nosey: ειναι κορυφη!
Aug 03 2009 19:01
Photo

Βασικά δεν πρεπει να τον ελαβα ολοκληρο, γιατι ελαβα καποια μπερδεμενα κομματια και ειμαι σιγουρη οτι κάτι ελειπε... :S
Aug 03 2009 18:50