Community Status Updates
Melkor → Kenny
[URL="http://konachan.com/post/show/55258/k-on-yamanaka_sawako"]enjoy![/URL]
guess what... [URL="http://konachan.com/post/show/55247/makinami_mari_illustrious-neon_genesis_evangelion-"]I already love that chick[/URL]
in other news
2η φορα που μου παιρνει πολλες ωρες να κανω update....
ωρες ωρες σε ζηλευω που θα λιωσεις με τις ωρες μονο ΜΙΑ φορα..
( η επιλογη να μην λιωσω, προφανως, δεν οριζεται....)
Aug 04 2009 19:34
Xa0s → Tenshi
Εγώ φεύγω 7 Αυγούστου για Καλαμάτα και γυρνάω 23 ρεε...:unlucky:...Αν γίνει καμιά mllk θα σου πω... Εκτός κ αν θες να έρθεις :bike: Καλαμάτα...
Aug 04 2009 16:52
Tenshi → Xa0s
ελα παλικαρι μου... τι κανεις ? πως εισαι?
να σε πω....13 του μηνα κατεβαινω αθηνα και θα φυγω στις 14 απο πειραια !!!
Aug 04 2009 16:18
Sunabouzu → iristella
βασικα εχει αρκετο υλικο για να γινει σειρα 1000+ επεισοδιων
δλδ γιατι ο Naruto και οχι ο Pico?
Aug 04 2009 15:12
iristella → Sunabouzu
Eμένα πιο πολύ για horror μου φένεται με τα διάφορα που έχω ακούσει για την υπόθεση. XDDD
Aug 04 2009 15:06
iristella → Sunabouzu
Lol εσύ το πρότεινες για πλάκα αλλά το έχει δεί. Και τα 3 OVAS. ΧDDDD
Aug 04 2009 14:35
Hellraider → Ash_Pokemaster
Δεν έχω την υπομονή να κάνω αυγά μέχρι να μου βγει και nature και IV της προκοπής.Μόνο που το σκέφτομαι κουράζομαι.:OMG3:
Άσε που έτσι κι αλλιώς θα έχω τρομερή στρατηγική (δεν την έχω βρει ακόμα βέβαια:himitsu:) οπότε δεν χρειάζομαι [B]και[/B] τα IVs!:hero:
Aug 04 2009 14:06
Nighteyes → Tea-chan
Tα είχα πει νομίζω στο thread. Για μένα είναι από τα anime που μου έκαναν την χειρότερη εντύπωση. Δεν το κρίνω ως κακό, τρώγεται σαν δουλειά αλλά όχι κάτι το ιδιαίτερο. Πιστολίδι πολύ αλλά προσωπικά προτιμώ την μία-μάχη-δέκα-επεισόδια του Bleach απ' όλο αυτό. Ήταν πολύ splatter αλλά αυτό που με πείραξε ήταν ότι ήταν ανούσιο splatter. Ας πουμε στο hellsing ultimate που βλέπω ότι σου αρέσει, ήταν δικαιολογημένο το splatter. Εδώ όχι. Το χειρότερο όμως για μένα ήταν η πρωταγωνίστρια και όλο το γυναικείο cast που ήταν όλες μαμαω και δέρνω ότι βρω μπροστά μου. Οι περισσότεροι άντρες την έχουν λατρέψει. Ανάπτυξη χαρακτήρα και λόγο ύπαρξης -0. Το ίδιο και για τον πρωταγωνιστή που ακόμα δεν μπορώ να τον ψυχολογήσω, μόνο που αυτός ήταν στο άλλο άκρο:Δεν κάνω τίποτα.
Τελoσπάντων, γενικά ποτέ δεν αποτρέπω κάποιον να δει κάτι εκτός αν είναι μικρός και πάει να δει hentai, ή σε οποιαδήποτε ηλικία και πάει να δει το Boku no Pico.:congrats:Το σχόλιο μου δεν ήταν για να σε αποτρέψω να το δεις, αλλά για να σε προειδοποιήσω ότι μπορεί να μην σε ικανοποιήσει. Πάνω σ' αυτό, είναι και αρκετά καταθλιπτικό ώρες ώρες:Too much cynicism. Και έχε στο νου σε κάτι επεισόδια προς το τέλος έχει κάτι διαλόγους στα Αγγλικά(ας πούμε:hot:). Ευτυχώς που δεν υποδύθηκε κανείς τους χαρακτήρα που να έχει τα Αγγλικά ως μητρική του γλώσσα. Όλοι ηταν από άλλες χώρες και μιλούσαν 'Αγγλικά".:congrats:
Αυτά. Είμαι περίεργη να ακούσω την άποψη σου μετά την θέαση.(Όλο άντρες βλέπω να το εκθειάζουν. Μπορεί να ανατρέψεις τον κανόνα.:congrats:)
Aug 04 2009 13:44
Tea-chan → Nighteyes
Για το συγκεκριμένο έχω ακούσει και καλά και κακά λόγια. Το θέμα είναι ότι για τώρα θα ήθελα κάτι για να περάσω την ώρα μου με πιστολίδι. Και να μη κοιτάω την οθόνη το ίδιο μου κάνει. :P
Αλήθεια έχεις τόσο άσχημη γνώμη γι'αυτό; Κι αν ναι γιατί;
Ευχαριστώ κι ελπίζω να μην ενοχλώ. :)
Aug 04 2009 12:43
iristella → Seirios
Iristella corrupting ppl! Τώρα και μέσω internet.
Kαι σιγά που θα πλησίαζες εσύ το ηθών σε απόσταση χιλιομέτρου και δεν θα σε μπαγλαρώνανε. Είπε ο γάιδαρος τον πετεινό κεφάλα.
Aug 04 2009 01:10

This status update has reached the maximum number of replies allowed