Jump to content

Community Status Updates

Photo

Staffordshire → Speedgrapher

[B]Hermetic Scholar???[/B]
Aug 05 2009 15:31
Photo

Staffordshire → Atridis

Hello, sorry tora to eida to minima. Nai einai akoma diathesimo to Ninja Scroll/
Aug 05 2009 15:31
Photo

Xa0s → Tenshi

Αυτό λέγετε γκαντεμιά...:emptyonexg1:
Aug 05 2009 13:10
Photo

iristella → Destroyed World

Regarding the spoiler tag button. [spoiler][IMG]http://i281.photobucket.com/albums/kk206/iristella/lalalal.jpg[/IMG] [/spoiler] ή μπορείς πολύ απλά να γράψεις ολογράφως [[COLOR=Red].[/COLOR]spoiler] insert text here [/spoiler] (χωρις την κόκκινη τελεία)
Aug 05 2009 12:16
Photo

Kurosaki_Angellust → Lady Sen

Καλα το κοβω για τωρα, αλλα θυμησου οτι εχεις τον τιτλο τωρα πια μεχρι να βρεις το επομενο παιδακi :P
Aug 05 2009 12:09
Photo

Tenshi → Xa0s

σορυ που αργησα να απαντησω....γυρναω στις 21 αθηνα και την ιδια μερα περνω κτελ και παω σαλονικα...οποτε παλι δε θα κατσω πολυ!! :/
Aug 05 2009 11:32
Photo

Lady Sen → Melkor

-.- ενα επιθετικο post που ειχες κανει (εναντιον της ασχετοσυνης μου) στο θεμα "Γιατι το μισο forum ειναι στα αγγλικα" και γω αναφερθηκα στα greeklish αφου ομως διαβασα και τα post που ειχαν κανει και οι προηγουμενοι.Αυτο πονεσε χαχαχα :P
Aug 05 2009 11:21
Photo

Lady Sen → Kurosaki_Angellust

[B]χαχαχα Φυσικά και σε κατάλαβα και πίστεψέ με είσαι το μόνο άτομο του οποίου θυμάμαι το ψευδώνυμο xD ...νομίζω :| και έλεος!!!τι θα γίνει με αυτό το "μίκρη"??Υπάρχουν και έχουν έρθει και σε meeting μικρότερα άτομα από μένα!!!(σε ηλικία :P)[/B]
Aug 05 2009 10:47
Photo

Black Rock → The Tragic Prince

υπάρχει περίπτωση να καταφέρεις να βρείς εικόνες από το Visual Novel αλλά εικόνες από backgrounds χωρίς κείμενα ή χαρακτήρες μπροστά? Είχα αναγκαστεί να διαγράψω το παιχνίδι λόγω προβλήματος και δεν μπόρεσα να βρώ εικόνες σε σελίδες. Αν γίνεται να το κάνεις αυτό φρόντισε σε παρακαλώ να έχουν πλάτος τουλάχιστον 550px θα με βοηθήσεις πάρα πολύ, ευχαριστώ
Aug 05 2009 09:49
Photo

the goblin → °•πίΟu-πίΟu•°™

τα σπαει η profile picture σου gaara of the sand FTW
Aug 05 2009 09:45
Photo

animeotaku07 → birbilis

εχω εγω τωρα το ιδιο προβλημα!!!? τι κανω? δεν μ'αφηνει να αλλαξω το avatar D: wahhh! γιατι >.<
Aug 05 2009 06:24
Photo

Kurosaki_Angellust → Lady Sen

heyzz, Επειδη μαλλον δεν θα υπηρχε περιπτωσει να θυμωσουν το ονομα του forum απο την σημερινη βολτα, ειμαι ο αλεξης :P ελπιζω να καταλεβεις πιος μικρουλα :P :P
Aug 05 2009 03:21
Photo

Melkor → Lady Sen

οκ, αλλα μηπως θα μπορουσες να με διαφωτισεις? ειμαι περιεργος... :P
Aug 04 2009 23:13
Photo

Erisadesu → Melkor

καλά είμαι χαίρομαι που περνας καλά εμείς αύρο το απόγευμα θα κάνουμε ενα παρτακι για τον παυλακούδη που φευγει συνομα φανταρος.
Aug 04 2009 22:53
Photo

Melkor → Erisadesu

hiz mistress ναι σημερα το απογευμα. περασα πολυ καλα, και ειμαι κομματια αυριο, απογευματακι λογικα, την κανω για Φανο, για καμια βδομαδα- 10 μερες, ή οσο αντεξω. εσυ? τι κανεις?
Aug 04 2009 22:20