Jump to content

Community Status Updates

Photo

Glastenen → YaTa

τι έγινε κύριε συνάδελφε; :ureshii: τελικά θα σας έχουμε στο δικό μας μπαχαλότσαρδο ή θα μας λέτε τα νέα του βορρά; :wis:
Aug 25 2009 19:04
Photo

Ash_Pokemaster → Rihardil

Sorry φίλτατε! Ξεχάστηκα εντελώς! :(
Aug 25 2009 18:29
Photo

MitHuNa → DevilMayCry

μια χαρά είμαι, μπα no news here! :)
Aug 25 2009 17:22
Photo

Black Rock → The Tragic Prince

από εβδομάδα μέχρι μήνα. Δεν μπόρεις να ξέρεις όταν αγοράζεις από ιαπωνία
Aug 25 2009 16:59
Photo

Glaurung → tsintori

Καλή επιτυχία , εύχομαι να πέρασες εκεί που ήθελες :D
Aug 25 2009 16:07
Photo

Black Rock → The Tragic Prince

[URL="http://www.himeyashop.com/advanced_search_result.php?keywords=umineko"]click here[/URL]
Aug 25 2009 15:34
Photo

Black Kaiser → stark-sama

Εγώ ευχαριστώ για το friend request. Συνάδελφε Εσπάντα μάλλον είσαι η τελευταία ελπίδα μας να δείξουμε κάτι καλό. Καλή επιτυχία και ελπίζω να μην σε σκοτώσει ο Κούμπο με κανέναν lame τρόπο όπως εμένα. :D Για την Hallibel δεν έχω καμιά ελπίδα, δυστυχώς. Είναι πιο αδύναμη και απο τον Old Barry !
Aug 25 2009 15:12
Photo

stark-sama → Night Wizard Seal

Ηello bro!!!! Thanks for accepting my friend request... Eλπιζω τωρα να τα λεμε και πιο συχνα για αυτα που μας εξιταρουν σε αυτο το forum.. Και παλι thanks και see you around pal......
Aug 25 2009 14:26
Photo

iristella → stark-sama

Tίποτα! Pleasure is all mine. Glad you are enjoying the forum. Εύχομαι να τα λέμε συχνά ! Καλή διασκέδαση και happy posting!
Aug 25 2009 14:15
Photo

stark-sama → Mad_Hatter

What's up bro??? Thanks που δεχτηκες την friend request. Απο εδω και περα ελπιζω να τα λεμε που και που... για τα θεματα που μας "βασανιζουν" σε αυτο το forum. Ειμαι σε διακοπες οποτε τωρα δν παιζει να βρισκομαι γενικα για πολυ ωρα στο forum. Και παλι thanks και τα λεμε......
Aug 25 2009 14:05
Photo

stark-sama → iristella

THANKS FOR ACCEPTING MY FRIEND REQUEST. Ελπιζω να τα λεμε και πιο συχνα μιλωντας για τα θεματα που υπαρχουν σε αυτο το forum.... Oυτως η αλλως το forum αυτο ειναι μια συνηθεια που εγινε λατρεια...
Aug 25 2009 13:58
Photo

Lucy-Nyu → Labrokratis

ΖΗΛΕΥΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ:madtodeath::madtodeath::unlucky: ΚΛΑΠΣ ΘΕΛΩ ΔΙΑΚΟΠΕΕς. εγω μενω παιανια,στου διαολου τη μανα δηλαδη. και γενικα για διακοπες εχω διαφορες ιδεες.τιποτα συγκεκριμενο βλεποντας και πρατωντας λοιπον!!εσυ στο κοσπλει θα ερθεις?και βασικα ετσι ειχα μια απορια,ησουν στο μπιτς παρτυ?
Aug 25 2009 13:21
Photo

stark-sama → Eclipse

hey there. Χθες εκανα join στο social group και θελω 6th division για renji abarai. Btw εξαιρετικη ιδεα για το social group. Μονο πες μου αν η διαδικασια που ακολουθω ειναι ιδια στο group με αυτη που κανανε τα παιδια για τους captains. See you later Captain Commander..
Aug 25 2009 11:32
Photo

iristellaTea-chan

:hahaha::hahaha::hahaha: Έκανε λίγο βόλτες το thread πρωινιάτικα αλλά δεν πειράζει. The control bar is being tsundere on me.
Aug 25 2009 10:50
Photo

Tea-chaniristella

Συγχαρητήρια, μόλις μπήκες στο HoF! Άξια, άξια!:hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha: Everything in good humor, okay? Μην έχουμε παρεξηγήσεις!:frozen:
Aug 25 2009 10:40