Community Status Updates
iristella → Tea-chan
Στο manga latest chapter δεν εγινε το merge? The title says manga spoilers inside. >W<
Edit..... Ασε το έπιασα τι έγινε ()(*@#@*#)@(#*)..... >w<
Aug 25 2009 10:24
Black Rock → The Tragic Prince
βασικά έχω αγοράσει όλα τα παιχνίδια. Είναι πολύ δύσκολα να βρείς λινκ για να κατεβάσεις. Οσο για την μετάφραση χρησιμοποιοώ το ATLAS αν και δεν είναι και τέλειο
Aug 25 2009 09:57
The Tragic Prince → Black Rock
Η νέα χαρακτήρας είναι αυτη του πορτραίτου ν υποθέσω. Μηπως μπορείς να μου πεις απο που κατέβασες το 5? Φαίνεται πολύ ενδιαφέρον. Χρησιμοποιείς κάποιον μεταφραστή?
Aug 24 2009 22:17
τώρα λίγο δύσκολο αλλά για να μήν στο χαλάσω θα πώ λίγα. Η beato τρώει ξύλο. Ο battler ξαφνικά γίνεται πολύ κυνικός. Η λδ και η μπέρν μπαίνουν στην μαύρη λίστα μου με τις ηλιθιότητες που κάνουν. Η virgillia πάντα καλή μαμά α και τι άλλο?
Σώστα, μια νέα ντετέκτιβ εμφανίζεται τόσο τέλεια που κοπανάς το κεφάλι σου στον τοίχο μεχρι να σπάσει
Aug 24 2009 18:43
The Tragic Prince → Black Rock
A ok. Έχεις εγκαταστήσει το 5? Να σου πω την αλήθεια προσπαθώ να αποφεύγω spoilers του μέχρι να βγει ολοκληρωμένη μετάφραση, άλλα γενικά τι λέει?
Aug 24 2009 14:40
Tea-chan → IlPalazzo
Δεν έχω θεωρία, έχω μόνο μεθοδολογία. Από θεωρία έχω κάνει πολύ λίγα. Πάντως, εάν τις θες, για σήμερα, γιατί άλλες μέρες δε μπορώ να κατέβω.
Aug 24 2009 12:25
τελικά κατάφερα να ξαναεγκαταστήσω το παιχνίδι και τις έκανα εγώ. Τώρα που βγήκε και το 5,το ψιλοπαλεύω ακόμα με μεταφραστή και κάτι γίνεται. Άντε όμως να το μεταφράσουν κι αυτό
Aug 24 2009 10:57
Melkor → Kenny
[url]http://danbooru.donmai.us/post/show/510885/bikini_top-breasts-cleavage-fingerless_gloves-glov[/url]
Aug 24 2009 07:32

This status update has reached the maximum number of replies allowed