Jump to content

Community Status Updates

Photo

Melkor → Kenny

[url]http://danbooru.donmai.us/post/show/509034/ane_doki-bikini-black_eyes-black_hair-hagiwara_nat[/url] [url]http://danbooru.donmai.us/post/show/509033/2girls-ane_doki-hagiwara_natsuki-sakurai_kanade_-a[/url]
Aug 24 2009 07:31
Photo

Mad_Hatteriristella

Δεν ειναι αναγκη να προσφερουν ολλα κατι στη κεντρικη πλοκη, με extra πληροφοριες και ιστοριες οχι μονο χρωματιζεις το manga, αλλα βοηθας και περισσοτερο τον αναγνωστη να σχηματισει μια πιο ολοκληρωμενη αποψη για τους δευτερευοντες χαρακτηρες, και μια αποδραση απο την ρουτινα του main charachter. Για παραδειγμα η πλοκη στο naruto δε προχωρησε καθολου με τα flashback του deidara, αλλα αυτο μας βοηθησε να καταλαβουμε πως πραγματικα σκεφτοταν, και εδιξε οτι ακομα και αυτοι που ειναι εκτος konohas δεν υπαρχουν μονο και μονο για να νικηθουν απο τους καλους. [SPOILER=naruto manga] Ετσι και αν μας εδειχνε τι πραγματικα εγινε αναμεσα σε pein-madara (like a normal and usefull flashback) Θα γινοταν πιο κατανοητο οχι μονο το mass ress στο τελος, αλλα θα μας εδειχνε και την πονηρια του madara που συνεχεια ακουμε, και δεν εχουμε δει ποτε (the sasuke thing doesnt count) [/SPOILER]
Aug 24 2009 02:50
Photo

shihou-chan

Teleia!!!Anupomonw!!!Na pernas suuuper!!! Filakia!!!!!!!
Aug 24 2009 02:19
Photo

karkas → ssj4nick

Ε επειδή είπες " όχι." έτσι απότομα :D
Aug 24 2009 00:52
Photo

Ash_Pokemaster → Rihardil

Οτιδήποτε εκτός από ubers.
Aug 23 2009 23:40
Photo

Rihardil → Ash_Pokemaster

Σορυ ρε συ :( Χαχαχαχα! Δεν το ηξερα αυτο για το lvl γιατι οσες ειχα δωσει τα ποκεμον μου ηταν απο πριν στο 50 ή το 100. Οκ! Απορια: Legendaries και ημι-Legendaries παιζουν??
Aug 23 2009 23:10
Photo

ssj4nick → Zoro

Επιτελους εσκασε και την καουτσουκενια μπαλα στην προπονηση του ο Ναρουτο.Εσυ εχεις μπει Shipudden?Αξιζει καθολου?
Aug 23 2009 23:02
Photo

ssj4nick → karkas

:) Μολις ακουσα για τον τυπα απο το Κωνσταντινου και Ελενης ειπα "Λες να ναι τετοια μορφη ο Choo?" To τσεκαρα λιγο κ δεν μου μοιασε :D Παντως καλα εκανες κ το πες. Τωρα με την προσγειωση τι εννοεις?
Aug 23 2009 22:34
Photo

RiDeLub → mono

Εεε μα και εσύ περούκες για σκύλους :laugh: Το σκυλάκι ήταν όντως ωραίο...πολύ γουτσου γουτσου
Aug 23 2009 19:43
Photo

SponisLucy-Nyu

282 ύψος συν το κείμενο... τι ακριβώς δεν καταλαβαίνεις ότι είναι εκτός κανονισμών η υπογραφή;
Aug 23 2009 19:37
Photo

karkas → ssj4nick

Με προσγείωσες πολύ απότομα με το : [url]http://www.anime.gr/forums/showpost.php?p=333049&postcount=13[/url] x.x
Aug 23 2009 19:20
Photo

mono → RiDeLub

XAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXXAAX με πέθανες με το σκυλάκι ρε :hahaha:
Aug 23 2009 18:28
Photo

IlPalazzo → Tea-chan

Λοιπόν. Θέλω ΑΠΕΓΝΩΣΜΕΝΑ να μου δώσεις Ο,ΤΙ έχεις από θεωρία μετάφρασης. Το συντομότερο δυνατόν. Έστω και ταχυδρομικά. Αν το πράξεις, me love you looooooooong time.
Aug 23 2009 18:19
Photo

ssj4nick → Stefi-chan

Γεια! Κανατε συναντησεις Πατρα βλεπω , κριμα π δεν ειδα το τοπικ οταν επρεπε :( Aλλα κ παλι φετος το καλοκαιρι δυσκολα θα ερχομουν λογω φροντιστηριων... Τεσπα ,σε ποιο σχολειο πηγαινεις?
Aug 23 2009 18:14
Photo

Lucy-NyuSponis

ok θα υποθεσω πως εσυ μου αλλαξες το καινουριο μου σιγνατουρ,και εχω την απορια σε μεγεθς ηταν μικρο και δν διαφημιζε τιποτα,οποτε γιατι ηταν εκτος κανονων>?οπως και να χει εχω βαρεθει να μην μπορω να βρω μια υπογραφη που να με ικανοποιει οποτε θα παραμεινω με το ανιμλιστ μου..
Aug 23 2009 17:55