Jump to content

Community Status Updates

Photo

DevilMayCry → Lucy-Nyuu

Εγω θα διαλεγα το xxxHOLiC εχω δει το xxxHOLiC 1 ,2 Season , xxxHOLiC Shunmuki ,xxxHOLiC - A Midsummer Night`s Dream , περιμενω ακομα για το xxxHOLiC OVA 2 το 2010:tensai: ... Επισις Tsubasa Chronicle:riiight: 1 και 2 Season , Tsubasa Chronicle: Princess in the Birdcage Kingdom , Tsubasa Tokyo Revelations ,Tsubasa Shunraiki ... Ολα τα επεισοδια και τισ ταινιεσ που εχουν βγει:hero: ... Τα 2 ανιμα συνδεονται παρα πολυ και μου αρεσενα ξερω τα παντα και για αυτο καποιος πρεπει να δω ολα τα επεισοδια και ταινιεσ και τον δυο ανιμε για να καταλαβει το ανιμα :himitsu: ... Εχει πολυ ενδιαφερον:kill4u: μου αρέσει πως εβλεπα τα δυο να ειναι φτιαγμενα τοσο καλα με μια πολι καλι χρονικη σειρα :awww: ....
Sep 02 2009 15:40
Photo

ssj4nick → Zoro

Ευχαριστω για τις πληροφοριες που εδωσες για τα fillers , εγω γενικα θα σταματησω να βλεπω ανιμε για μεγαλο χρονικο διαστημα λογω 3ης Λυκειου και διαβασματος (αντε το πολυ να διαβαζω κανα manga chapter που και που. :) Οταν βρω χρονο θα σου γραψω κι εγω τις αποψεις μου για το Ναρουτο. [spoiler]Στο 100 Βρισκομαι btw και πιστευω πως οι μαχη με τους 3 Legendary Sanin ηταν η καλυτερη και πιο επικη μεχρι στιγμης. [/spoiler]
Sep 02 2009 13:18
Photo

Erisadesu → Barbara

πρέπει να είναι αρχείο jpg / img / gif και οι διαστάσεις του να είναι 150 χ 150 ή 146,5 ΚΒ
Sep 02 2009 12:48
Photo

Barbara → Erisadesu

Erisabesu !! Μια βοήθεια, γιατί δεν μπορεί να με βάλει το avatar που επιλέγω , ότι και να βαλω με λέει invalid file ή κατι τέτοιο (και είμαι μέσα στα πλαίσια megapixel)
Sep 02 2009 11:53
Photo

videl → Barbara

Καλησπερα!!!!τι ωρεα υπογραφη!!!!!!!AKameeeeeeeeeee ^^
Sep 02 2009 09:10
Photo

iristella → Gilmaru

Σε ένα άτομο συνυπάρχουν πολλά χαρακτηριστικά. Αν αναπτύξεις ένα δεν σημαίνει ότι θα αναπτυχθούν και όλα τα άλλα παράλληλα έστω και αν σε κάποια σημεία έχουν κοινό πεδίο εφαρμογής.. Ο Orochimaru πχ ήταν ένας ισχυρότατος Shinobi αλλά σαν άνθρωπος κάθε άλλο παρά τέλειος ήταν. Ο Sasuke σαν potential και σαν Shinobi είναι επίσης σε απίστευτα υψηλό επίπεδο δεν σημαίνει όμως και ότι είναι ολοκληρωμένος σαν άνθρωπος. Η σειρά δεν είναι μόνο ο naruto ούτε σημαίνει ότι επειδή κάτι ισχύει για τον naruto ισχύει γενικά. Πχ ο Kakashi συγκριτικά με τον Orochimaru είναι κατώτερος σαν Shinobi. Αλλά σαν άνθρωπος είναι πολύ πιο πλήρης. Αυτό όμως δεν αλλάζει το γεγονός ότι αν παλεύανε αυτοί οι δύο ο Orochimaru πιθανότατα θα του άλλαζε τα φώτα. Ακόμη και στην περίπτωση του naruto η μεγαλύτερη του πρόοδος σαν προσωπικότητα ήρθε εκτός των πλαισίων της Shinobi εκπαίδευσης. Ναι ήταν με τον Jiraiya. Αλλά όταν ο Jiraiya του είπε κάποια πράγματα λειτουργούσε όχι σαν δάσκαλος πολεμικών τεχνών αλλά σαν κηδεμόνας /πνευματικός καθοδηγητής. Επίσης η μεγαλύτερη ανάπτυξη του χαρακτήρα του Naruto ήρθε σε στιγμές πέρα της ανάπτυξής του ως Shinobi. Το ότι κάτι πηγαίνει παράλληλα με κάτι άλλο δεν σημαίνει απαραίτητα ότι αλληλοεπηρεάζονται. Εξάλλου και η έννοια παράλληλος αυτό σημαίνει. Ότι δεν τέμνονται.
Sep 02 2009 03:06
Photo

Lucy-Nyuu → DevilMayCry

Ωωωωωχ δυσκολη επιλογή.... χμμ Βασικά είναι και τα δύο εξίσου απίστευτα... συνολικά θα διάλεγα blood+ .... το xxxholic μ'αρεσει παααααααααρα πολύ αλλα υπόθεσή του εξελίσσεται πολύ αργα και το χάνεις κάπου.... μόνο απο αυτο χάνει την πρωτιά...! :P Παρ'όλα αυτά η Yuuko είναι η αγάπη μου δν αλλάζει τπτ περί αυτού...:awww:
Sep 02 2009 01:32
Photo

monoVagelio

Όρμηξες Iri chan μη χάσεις:hahaha: Βαγγελιώ μην μας παρεξηγείς αλλά ξύπνησες τα raging fangirls μέσα μας απόψε και επειδή είμαστε και λίγες αλληλουποστηριζόμαστε :P Welcome, welcome :wooi2:
Sep 02 2009 01:26
Photo

iristellaVagelio

I just browsed your deviant gallery. Μια εικόνα = χίλιες λέξεις..... [spoiler][IMG]http://i281.photobucket.com/albums/kk206/iristella/MWAHHAHA.jpg[/IMG][/spoiler] Ήταν όλα αξιολάτρευτα. Ειδικά το Chibitalia με έστειλε για αιμοστατικό ορό. Keep it up. Και πάλι μπράβο. *ψιθυρίζει διακριτικά για Okita και Katsura fanart, and maybe some Haru wo αν το διαβάζεις" :33333
Sep 02 2009 01:20
Photo

Gilmaru → iristella

Hello, soz για τα spoiler, θα το θυμαμαι στο εξής. Σχετικά με αυτό που λέγαμε, απλώς ήθελα να πω ότι, λαμβάνοντας υπ' όψιν τα κίνητρα του Naruto και τον τρόπο που λειτουργεί, υπάρχει αλληλεπίδραση μεταξύ αυτών των δύο, παρότι δεν ταυτίζονται. Και επίσης ότι η ανάπτυξη καθενός από αυτά τα δύο γίνεται παράλληλα σε ένα άτομο. Για παράδειγμα η εκπαίδευση του Sasuke ως shinobi δεν ήταν άσχετη με την εξέλιξή του ως άτομο.
Sep 02 2009 01:18
Photo

8tails → iristella

Καταρχας αυτα τα επεισόδια τα θελω όλα, θελω να ξερω σε ποσο προχωρημενο σταδιο βρισκεται η κατασταση του συνομιλητη μου. Κατα δευτερον....yaoi terms?what?what? Aυτο μόνο αν το ακουσω θα το πιστεψω.ούτε μάρτυρες μου κάνουν XD Και τρίτον.. Ι am not a Senju dog, i am a Yotsuki clan dog (a sweet cute puppy i am, yes i am)
Sep 02 2009 00:54
Photo

iristella → 8tails

Silence you Senju dog. Καταρχάς έχεις χάσει επεισόδια. Έχω αναλύσει ανθρωπιστικό δίκαιο με όρους naruto, έχω αναλύσει διεθνείς σχέσεις, και ευρωπαική ασφάλεια άμυνα και πολιτική ενοποιηση με όρους naruto. Έχω προσαρμόσει τον Hobbes και τον Locke (τον φιλόσοφο) σε όρους naruto, και έχω κάνει διάλεξη πολιτικής οικονομίας σε όρους yaoi. Oπότε η κατάστασή μου είναι αρκετά προχωρημένη. Δεν σώζεται τώρα. xD
Sep 02 2009 00:26
Photo

8tails → iristella

You damm evil uchiha fan you make me run down to the dark side... [COLOR=Red]Κατά δεύτερο λόγο δεν στην είπα πουθενά μεσα στο vm. Σιγά μην μιλήσω άσχημα σε άνθρωπο με αφορμή anime. xD (well actually i could but that s not the case xD).[/COLOR] You could and you did, you heartless uchiha... Αστειευόμενος σχολίασα το lolwut στην ωραία μου επιχειρηματολογια :hahaha: Για το θεμα διδασκαλίας καλου/κακου [B]στη συγκεκριμενη σειρα[/B] το πραγμα παίρνει πιο αντικειμενικες διαστασεις είναι αλήθεια. Αν το καλό είναι ηθικές αξίες ειρήνη αγάπη ισότητα ενότητα τότε δε θα υπηρχαν οι νιντζα εξαρχης. Αλλά γενικότερο το καλό και το κακό είναι τελειως υποκειμενικο για όσους σκεφτονται με τα ανθρωπινα μετρα και μετα για όποιον μπορεσει και το δει και με ..υπερανθρωπινα μετρα καταληγει να είναι αντικειμενικο και τωρα είναι που θα πιασουμε τις θρησκειες και την ιδεα του καλου και του κακου. [COLOR=Red] Το ευχάριστο της υπόθεσης είναι ότι ακόμη και μια σειρά η οποία απευθύνεται σε εφηβικό κοινό και προσανατολίζεται στον τομέα της δράσης μπορει να αποτελέσει αφορμή για μια σοβαρή συζήτηση.[/COLOR] [COLOR=Black]Φανταζομαι πόσο ευχαριστο θα ναι να αναλυει και καποιος ανθρωπιστικο δίκαιο με ορολογια Ναρούτο. (yes you are very very busted :hahaha: ) [COLOR=Red] Οσο για τον Jiraiya η αλήθεια είναι ότι γενικά τον αντιπαθώ.[/COLOR][/COLOR] no way.. xD [COLOR=Red]Γενικά σε αυτήν την σειρά όλοι έχουν και καλή και κακή πλευρά ([B]εκτός από τον Itachi που είναι τέλειος[/B]) [/COLOR][COLOR=Black]Φυσικά και εκτός απο τον Ιτατσι που είναι τέλειος. [/COLOR][COLOR=Red] Πρέπει να δεις στον Sasuke τι σέρνω όταν έχω κέφια. xD[/COLOR] A κοιταξε.. αυτο πρεπει να το δω!
Sep 01 2009 23:46
Photo

iristella → DoB

Λίγη προσοχή με τα spoilers παρακαλώ. Όταν αποκαλύπτεις την κατάληξη ή σημαντικό μέρος της πλοκής από κάποιο anime χρησιμοποίησε το spoiler tag.
Sep 01 2009 23:19
Photo

iristella → 8tails

Mwahahahah. I ll spread the uchiha worship... *demented laughter*. No seriously απλά έπεσε πολύ posting γιατί βλέπω κάποια πράγματα να αναμασώνται ενώ τουλάχιστον για μένα δεν υπάρχουν βάσεις γι αυτά. Οπότε άρχισα εν μέρη να συζητάω να δω και μια διαφορετική γωνία γιατί είχα αρχίσει να πιστεύω ότι παρακολουθώ διαφορετική σειρά. Κατά δεύτερο λόγο δεν στην είπα πουθενά μεσα στο vm. Σιγά μην μιλήσω άσχημα σε άνθρωπο με αφορμή anime. xD (well actually i could but that s not the case xD). Για την προδοσία του Sasuke,[spoiler] χμμ ναι όντως τυπικά προδοσία είναι όχι επειδή έφυγε τόσο αλλά επειδή πήγε με εχθρό του Konoha (γιατί πχ και ο Asuma είχε φύγει από το Konoha σε κάποια φάση, ή και η γυναίκα του Minato ήταν από άλλο χωριό). Απλά κατά κάποιον τρόπο την διαχωρίζω από την προδοσία σε στυλ Sasori, γιατί ουσιαστικά δεν ήθελε να πάρει κάποιον άλλο στο λαιμό του,ή να στραφεί ενάντια στο Konoha, δική του υπόθεση πήγαινε να λύσει. Όπως διαχωρίζω πχ την τότε στάση του σε σχέση με την τωρινή στο manga (πχ τώρα άνετα τον λες προδότη). [/spoiler] Για το θέμα της διδασκαλίας και του καλού/κακού μέσα στην συγκεκριμένη σειρά εξακολουθώ να διαφωνώ μεν καταλαβαίνω την θέση σου δε. Το ευχάριστο της υπόθεσης είναι ότι ακόμη και μια σειρά η οποία απευθύνεται σε εφηβικό κοινό και προσανατολίζεται στον τομέα της δράσης μπορει να αποτελέσει αφορμή για μια σοβαρή συζήτηση. Οσο για τον Jiraiya η αλήθεια είναι ότι γενικά τον αντιπαθώ. Αναγνωρίζω κάποια καλά που έχει κάνει αλλά δεν μπορώ να μη μιλήσω και για τα στραβά. Γενικά σε αυτήν την σειρά όλοι έχουν και καλή και κακή πλευρά (εκτός από τον Itachi που είναι τέλειος). Πρέπει να δεις στον Sasuke τι σέρνω όταν έχω κέφια. xD Point is δεν υποστηρίζω ή μισώ all the way έναν χαρακτήρα ανεξάρτητα του τι κάνει. Ανάλογα με τις πράξεις του βγάζω και συμπερασμα.
Sep 01 2009 23:04