Community Status Updates
Mad_Hatter → Zoro
[QUOTE]
Για να γίνει όμως αυτό πρέπει ή να απομονωθώ σε κάποιο νησί η να πετάξω pc για ένα διάστημα, μιας και ούτε το ένα ούτε το άλλο είναι εφικτά, κατά 99% με καταφέρατε τελικά, ρεμάλια manga readers και τα spoilers σας [SIZE=1](you know who you are!)[/SIZE], μάλλον θα αρχίσω το manga μετά τις εξετάσεις!
[/QUOTE]
[B][SIZE=7]Νενικήκαμεν.[/SIZE][/B]:8):
Sep 07 2009 10:53
GkLoc → Zoro
Αυτο το ειδες?
[url]http://www.anime.gr/forums/showthread.php?t=7561[/url]
Επισης επιτελους φτιαχτηκε το προβληματακι με τα avatars,ειχα μεινει 5 μηνες με το ιδιο(το τιποτα)
Sep 07 2009 10:52
Tsunade-sama → 8tails
Σε ευχαριστώ πάρα πολύ, να'σαι καλά!
Χεχε, καλά σου είπανε, στην Πάντειο είμαι στο τμήμα Κοινωνικής Ανθρωπολογίας.Άλλος ένας τρελός κ παλαβός κοινωνικός επιστήμονας στην κοινωνία, το νου σας!!!:hahaha:
Χαίρομαι που έρχονται εκπληκτικά γεγονότα στο Naruto, βασικά όλο κ κάτι έχει πάρει κ μένα το αυτί μου, άθελα μου κ καλά :P Ανυπομονώ!
Sep 07 2009 10:20
Camus → Namida
:frozen:
Βασικά με ξύπνησαν στις 6:30 με τι φασαρία που έκαναν για να ετοιμαστούν να πάνε στη δουλειά!!! Συν τις άλλης έχουμε το άλογο (σκυλί) της αδερφής μου εκτώς της Μήτσης!!!:uhh:
Μπορείς να καταλαβείς τι πανζουρλισμός επικρατεί!!!!:Crying2:
:run: Λάθος εποχή διάλεξα για άδεια!!!!
Αν δεν ήταν το Ραμαζάνι τώρα θα είχα πάει στο Dubai !!!!!!!!!!!!!!!!!:joyful:
΄
Sep 07 2009 08:37
Namida → Camus
Από ότι βλέπω, ο ύπνος σε ενδιαφέρει μόνο όταν δουλεύεις. Τώρα που έχεις άδεια, από τις 8:30 το πρωί στο φόρουμ,ε; ε;
Sep 07 2009 08:20
Mangalover → RiDeLub
γυρισα και πρεπει να πω οτι....περασα πολυ καλα...ειχε ενα ιντερνετ(ενα ηταν μονο) καφε και εκανα αποπειρα να κατσω μια φορα να δω αλλα το τι καψονια εφαγα δν λεγετε...αστα να πανε.ενεσεις πολες βαρεσα!εσυ πως τα περασες?!
Sep 07 2009 04:53
Mangalover → inkynebula
σε ευχαριστω πολυ για το ενδιαφερον σου!!το οτι το manga σερνεται στην ελλαδα το εχω ψιλοκαταλαβει η αληθεια ειναι.φαντασου αν δεν ηταν και η anubis ποσο θα σερνοταν!παρολα αυτα δεν ειναι μονο το ιαπωνικο κομικ που με ενδιαφερει αλλα και το αμερικανικο(dc universe)αρα κατι θα βρω!παντως εαν μπορουσες να μου πεις τι να κανω σχετικα με το θεμα φροντιστιριου για αυτο που θελω!?να φανταστω ελευθερο και γραμμικο σχεδιο?εαν ειναι αυτο που να παω οπου να ειναι καλα??!εαν δεν εχει σχεση πολυ με αυτο που με ρωτησες σου ζητω συγνωμη(απλως αυτο που με καιει αυτη την στιγμη ειναι να βρω φροντιστιριο!)αν και 2-3 συμβουλες για σχολες θα ηταν πολυ χρησιμες!!!
Sep 07 2009 04:48
Kenny → Sparda
Που έχεις χαθεί εσύ βρε ψυχή; ^^
(Έχουμε να σε δούμε και κάτι χρόνια στο IRC. T___T)
Sep 07 2009 03:45
Dante80 → Matsu
[FONT=Comic Sans MS][SIZE=3]Ακόμα ψιλοκουτσαίνω, για εξετάσεις δεν πήγα πάντως...δεν το γλυτώνω όμως, μην μου μείνει και κουσούρι.
Κατά τα άλλα, με τεντώνουν στην δουλειά, διπλοβάρδιες κτλ.
Όλα καλά γλύκα?...:Blissfull:[/SIZE][/FONT]
Sep 07 2009 01:59
Lucy-Nyuu → DevilMayCry
ahaa ahaaa!! Καλα δεν νομίζω να έχουμε ιδιαίτερο πρόβλημα με την εξάπλωση.... ύπάρχουν πολλοί πράκτορες σε όλο τον πλανήτη που εργάζονται πάνω στο θέμα....xD
Sep 07 2009 01:22
Matsu → Dante80
Τι τραβας ο ερμος ε?Τι εγινε με το ποδαρι θα μας πεις?εξετασεις εκανες?σε κουτσαναμε τελειως?
(δεν επρεπε να κατσω στα ποδια σου...το ξερω)
Sep 07 2009 01:18
Dante80 → Matsu
[FONT=Comic Sans MS][SIZE=3]MATSU CHANNNN!![/SIZE][/FONT][FONT=Comic Sans MS][SIZE=3]:nanana:[/SIZE][/FONT]
Sep 07 2009 01:11
DevilMayCry → Lucy-Nyuu
[COLOR=Red][SIZE=4][FONT=Comic Sans MS]Διλαδι πολλαπλασιαζω μαστε :riiight:ετσι οπως παμε σε λιγο η χωρα θα μασ ανηκει :hahaha:και μετα ολος ο υπολοιπος κοσμος:himitsu::himitsu::himitsu: ....
[/FONT][/SIZE][/COLOR]
Sep 07 2009 00:32

This status update has reached the maximum number of replies allowed