Community Status Updates
Ephialtes → psofia
Γουστα ειναι αυτα:P
Εγω ετσι και αλλιως το εχω σταματησει το WOW εδω και πολυυυυυυυ καιρο (πριν το WotLK) και δεν προβλεπεται να το ξανα 'ρχισω!
Sep 06 2009 19:50
ichigo13 → iristella
Shit happens, especially when you use the internet or windows vista :P
Sep 06 2009 19:29
Tea-chan → Zoro
:terror2::terror2::terror2::terror2:
:OMG3::OMG3::OMG3::OMG3:
ΖΕΙ!!! ΠΑΙΔΙΑ, ΖΕΙ!!! ΔΕ ΠΕΘΑΝΕ!!!
Πού χάθηκες ωρέ συ;;;;;;;;
I've missed youuuuuuu!!!!:wooi2:
Sep 06 2009 19:28
Kenny → Kon_Okami
[S]Λέω να σου αφήσω τον Okita και να διαλέξω κάποιον άλλο. Stay tuned. :P[/S]
Άκυρο, I think it's too late.
Sep 06 2009 17:51
DevilMayCry → Lucy-Nyuu
[COLOR=Red][SIZE=4][FONT=Comic Sans MS]To Can you remember το εχω ακουση:ureshii: ρομαντικο τραγουδι:himitsu:
η δικη μου ακουνε μονο ελληνικα και εγω αγγλικα:riiight: και γιαπωνεζικα :riiight: ....
Καμια σχεση :emptyonexg1:ουτε βλεπουν ανιμε :deadga6: whyyyyyyyyyyyy:unlucky:....
[/FONT][/SIZE][/COLOR][COLOR=Red][SIZE=4][FONT=Comic Sans MS] [/FONT][/SIZE][/COLOR]
Sep 06 2009 16:55
Barbara → marilena_r
Καλησπέρα Μαριλένα :hi:
Tώρα άμα βάλλω φωτό δεν θα την εμφανίζει ..γιατί όμως ;; :p
τεσπα..[IMG]http://i307.photobucket.com/albums/nn302/animecomments2008/hihello/018.gif[/IMG]
Μια χάρη ..:congrats: μπορείς να με βρεις εικόνα από kat-tun ή akame για avatar ;;
ρε και εσύ ότι έχω δεν μου τα δέχεται και είναι και στα επιτρεπτα όρια :yellowcard:
Sep 06 2009 16:44
DevilMayCry → Mad_Hatter
NARUTO , BLEACH ,The Wallflower ,Gintama ,Code Geass ,Afro Samurai ,Rurouni Kenshin ,Black Lagoon ,Death Note ,
Full Metal Panic ,Mobile Suit Gundam 00 ,Girls Bravo , Mushishi , One Piece ,Samurai Champloo ,Princess Mononoke,
Tengen Toppa Gurren Lagann ,Zoku Sayonara Zetsubou Sensei ,Special A ,ZAKU NOTSUNE YOUICE ,OURANA HIGHT SHUL
Last Exile Samurai Champloo ..
Sep 06 2009 16:34
8tails → Tsunade-sama
Eχεις δει καθολου απο μανγκα; Γιατι νομίζω δεν το χει αναφερει ακόμα σε anime το όνομα της
Για τον Weatherman κατι ξερω, αλλα μη πω και σου χαλασω την ωραία σου διαίσθηση, ε;:ureshii:
Πάντως τα αυθορμητα παρατσουκλια που τους βαζεις ειναι ξεκαρδιστικά:hi:
Sep 06 2009 16:04
mono → phm
glad you liked :P
Όσο για το άλλο θέμα, είχαμε πιάσει όπως είδες μια κουβέντα χθες αλλά μας την έπεσαν από παντού να μην μιλάμε πολιτικά στη bh οπότε "οργή λαού, φωνή Θεού" XD
Sep 06 2009 15:48
Kon_Okami → psofia
Κατά πάσα πιθανότητα ναι. Akai Panda δεν υπάρχει περίπτωση να λείψω αλλά για Le Ciel δε ξέρω ακόμα αν θα πάνε οι υπόλοιποι. Άμα πάνε 2-3 τότε θα πάω κι εγώ(80% να πάω)
I missed Kavatza <3
Sep 06 2009 15:39
psofia → Kon_Okami
Να σε πω, θα πας και στα 2 parties εσύ (πρώην Καβάτζα & Dasein);
Sep 06 2009 15:00
psofia → Ephialtes
Eμένα δε μου άρεσε. Το θετικό στην όλη υπόθεση είναι ότι μόλις βγει πάπαλα το WoW για εμένα.
Sep 06 2009 14:59
psofia → Matsu
Άμα δεις μία Niennor στον Νagrand, εγώ είμαι... Άργησα αλλά σας ήρθα. :P
Sep 06 2009 14:57
psofia → Sponis
Άμα δεις μία Niennor στον Νagrand, εγώ είμαι... Άργησα αλλά σας ήρθα. :P
Sep 06 2009 14:56

This status update has reached the maximum number of replies allowed