Jump to content

Community Status Updates

Photo

8tails → Tsunade-sama

Και γω γενικά προτιμω ήχο και κινούμενη εικόνα (που εχει και χρωμα!), σε αντιθεση με τα "βγαζω τα ματια μου για να διαβάσω" μανγκα. Αλλα με το Ναρούτο κόλλησα πολυ με το μανγκα γιατί εχει πολυ ωραία και πολύ ενδιαφεροντα γεγονότα που χαίρομαι που θα τα δούμε και στο ανιμε πολυ πολυ σύντομα. Βασικά απο αυτο το επεισοδιο και μετα γίνεται εκπληκτικό. Καλη επιτυχία στην εξεταστική σου, κατι πηρε το αυτί μου σπουδάζεις στη Πάντειο κατι με ανθρωπιστικές επιστήμες; καλά μου πανε;
Sep 07 2009 00:29
Photo

Barbara → videl

Σπέρα!! τι γίνεται!!
Sep 06 2009 23:06
Photo

Mad_Hatter → D.Dragon

[QUOTE] Το φιλί ανάμεσα στο Naruto και τον Sasuke δεν ήταν τυχαίο ! ο 1ος και ο Madara ήταν εραστες !:hahaha: [/QUOTE] Ελιωσα:hahaha:
Sep 06 2009 23:05
Photo

Tsunade-sama → 8tails

Αχα...μάλιστα, όντως κάτι παίζει κ για να ξέρεις σίγουρα θα έχει δείξει κάτι στο manga. Ίδομεν λοιπόν.Καλύτερα να μην μου πεις τότε :) Όπως κατάλαβες δεν διαβάζω το manga, βασικά κανένα manga δεν διαβάζω γενικά. Το όνομα της Λουλουδούς το ξέρω από γνωστούς που φρόντισαν να με spoilαρουν με διάφορες σκηνές αλλά για ακριβώς αυτό το λόγο που ανέφερες δεν ήθελα να το αποκαλύψω κ γω στο thread.:P Παρατσούκλια χρησιμοποιώ μόνο στο Naruto κ στο One piece λόγω των υπερβολικά πολλών χαρακτήρων που έχουν κ τα δύο.Τι να κάνω η δύσμοιρη με ένα μυάλο?Τί να πρωτοθυμάμαι...ιδίως τώρα σε περίοδο εξεταστικής!:hahaha:
Sep 06 2009 22:58
Photo

Lucy-Nyuu → DevilMayCry

χεχε.... guess i'm the lucky one then....:ureshii: εμένα οι περισσότεροι ακούν ξένη μουσική και όσοι δν ακούνε ή δν βλέπουν anime φροντίζω να τους κολλάω το μικρόβιο :hehehe:
Sep 06 2009 22:52
Photo

iristella → Hellraider

^w^ . Ναι έτσι όπως το ζήταγε ήταν κομματάκι παραπλανητικό.
Sep 06 2009 22:31
Photo

Hellraider → iristella

[quote=iristella;336259]Kαι για αν δώσουμε και τα links. Από [URL="http://www.bakabt.com/torrent/145962/Naruto_Season_2_UNCUT_%282003%29.html"]εδώ[/URL] για όλη την πρώτη Season του Naruto. Kαι για Shippuden το[URL="http://www.tokyotosho.info/search.php?terms=naruto+Shippuuden&type=0"] Tokyo Toshokan [/URL]θα είναι πολύ καλή επιλογή.[/quote] Ουπς νόμιζα ότι ήταν το [URL="http://www.anime.gr/forums/showthread.php?t=1303"]άλλο[/URL] thread αλλιώς θα έβαζα και εγώ links.Thanks για τη συμπλήρωση :3
Sep 06 2009 22:25
Photo

Zoro → Tea-chan

Luffy και Zoro; Μάλλον οι 2 fave μου από τα αρσενικά της σειράς, αν και σε πλάκες τους έχει όλους ο great Usopp-sama aka Sogekingu! :P Btw του τελευταίου μας βγήκες hater ή fan τελικά; (δεν θυμάμαι αν σε είχα ρωτήσει παλιά, αλλά τον συγκεκριμένο ή θα τον λατρέψεις ή θα τον μισήσεις νομίζω, εμένα σαν σύνολο μου αρέσει, ειδικά από την αρχή που δεν τον μπορούσα καθόλου, όπως Nami και Brook βέβαια, που τώρα μου αρέσουν!) Για την έλλειψη ιντερνετ άστα, βετεράνος έχω γίνει πια, και στις 2 χώρες έχω ξεμείνει για κάμποσο καιρό τουλάχιστον 2 φορές! :nanana: Από την άλλη όμως μου έκανε καλό η αποτοξίνωση, χάρηκα πιο πολύ τις διακοπές, αν και που και που έμπαινα ως guest αν έβρισκα κάνα wi-fi *kukuku*! Μετά... ένα από τα καλύτερα manga[B] ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ[/B];;;;; Βλέπω καλά; *φοράει γυαλιά* :terror2: Ναι! Για να το λέει μια μαιτρ των manga όπως εσύ πρέπει να σημαίνει πολλά, welcome on board επισήμως λοιπόν! [IMG]http://img98.imageshack.us/img98/3276/3241oj6.jpg[/IMG] Τώρα για το Naruto να σου πω την αλήθεια μερικά fillers μου άρεσαν και τα ξεχώρισα ως άξια να τα δει κανείς, γύρω στα 20 επεισόδια νομίζω είναι, ίσως λιγότερα... τα υπόλοιπα πάντως σίγουρα ήταν άχρηστα και πάλι καλά που δεν παρακολουθούσαν την σειρά τότε, αλλά και "χαλασμένο" με έβγαλες; :hahaha: Να σου πω την αλήθεια μου άρεσαν πιο πολύ οι μάχες στο Naruto από το OP ως τώρα πάντως (όχι όλες, σαν σύνολο) και ειδικά η έννοια του chakra που εξηγεί πάρα πολλά πράγματα, όπως πχ το γιατί οι χαρακτήρες περπατάνε στους τοίχους, ενώ στο OP είναι πιο ξεκρέμαστο, εκεί έχει εξήγηση! Βέβαια έχει σαν μειονέκτημα ότι προσπαθώντας να βάλει τόση λογική σε έναν μη λογικό shonen κόσμο κινδυνεύει να του γυρίσει μπούμερανγκ, αλλά ως τώρα δεν με ενόχλησε τρομερά πολλές φορές, δεν ξέρω για πιο κει! :P Επίσης μου άρεσαν οι κακοί πάρα πολύ, ειδικά Akatsuki που σε αντίθεση με του OP εδώ σκοτώνουν κανονικότατα, μετά οι μουσικές και μερικά αστεία (όσα έχουν Gai-Lee και Jiraiya κυρίως). Κατά τ' άλλα το βρήκα να χάνει πολύ με τους leads. Ο Naruto όσο σωστούς διαλόγους κι αν κάνει μου την σπάει πάντα και δεν με "πόρωνει" όπως ο Luffy, ειδικά στο θέμα τις φιλίας έχω βαρεθεί το να κυνηγάει τον Sasuke, που τον έχει γραμμένο και γενικά να αλλάζουν οι υπόλοιποι γύρω του σε καλούς (Gaara, Sai) με το που βλέπουν την ηλίθια συμπεριφορά του. Η γλάστρα Sakura αν και μου φάνηκε πολύ καλύτερη στο Shippuuden, που επιτέλους έκανε κάτι, μου αρέσει κυρίως εμφανισιακά πια και ο Sasuke, αν και τον πάω πιο πολύ από τους άλλους 2, σπάζομαι με τον ντόρο που γίνεται γύρω του, από πότε ήταν τόσο καλοί φίλοι με τον Naruto και την Sakura και τον θέλουν πίσω; Εγώ πιο πολύ σαν μέλη μιας ομάδας με κάποια ανείπωτα πράγματα τους είδα, nothing more! Κοινώς σε φαντασία, lead characters, twists, πλάκες, περιβάλλοντα, μετάδοση αισθημάτων (φιλία, χαρά, πόνος κλπ - ειδικά εδώ) και γενικά πόρωση βρίσκω το OP καλύτερο ως τώρα! Wao, από διακοπές βλέπω δεν ήταν και οι καλύτερές σου μάλλον :hahaha: oh well, εσύ να είσαι καλά και τπτ άλλο! :P (btw πριν λίγο καιρό κατέβασα κι εγώ όλα τα υπάρχοντα dragon balls, πότε θα τα δω βέβαια, αλλά ναι οι θρύλοι δεν πεθαίνουν!) Χαίρομαι που θα τα πούμε ξανά εκ νέου λοιπόν, και με το που δω το Hellsing VI (χαμπάρι δεν πήρα ότι βγήκε, καλά που μου το πες!) θα είσαι η πρώτη που θα ακούσει εντυπώσεις! Επίσης 25 του μηνός ο κύριος Miura ξανανοίγει την φάμπρικα, να δω αν θα τελειώσει πρώτα αυτός ή ο Oda, οι φωσκολοί μας! :P
Sep 06 2009 21:32
Photo

iristellaTea-chan

Aww χαίρομαι που σου άρεσε. Και ναι επαφύεμαι επάνω σου για τα νέα και ωραία fanarts του DA! Που λες είχα κατεβάσει και εγώ γερό απόθεμα από Net και προχτές στο Naruto cool pictures έκανα το tribute μου xD. ¨Εχω δει γενικότερα κάτι fanart που με αφήνουν με το στόμα ανοιχτό.
Sep 06 2009 21:14
Photo

Tea-chaniristella

[SIZE=5][B]MUA, MUA!!!![/B][/SIZE] :lovulovu: :nbleed: :awww: :himitsu: :wooi2: :kawaii: :blingeye2: Domooooooooooooooo!!! Όχι δεν την είχα! Ευχαριστώωωω!!:nod: Και να βασίζεσαι σ'εμένα για κάθε καλό fanart που βγαίνει στο DA!!:congrats:
Sep 06 2009 20:40
Photo

iristellaTea-chan

[B]KYAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA KYAAAAAAAAAAAAAA !!!!!!!!!!!![/B] or should i say...... [SIZE=5][B]HNGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGG![/B][/SIZE] I dont care what it is..... It s awsome.... right nao i m kinda like [spoiler] [IMG]http://i281.photobucket.com/albums/kk206/iristella/maria_holic_12_05.jpg[/IMG][/spoiler] for many various reasons (cuteness, moeness, inuendos- το άλλο χέρι του Itachi δεν το βλέπουμε χD) I has a present for you too. (you propably have it but i couldnt leave it be) [spoiler][IMG]http://i281.photobucket.com/albums/kk206/iristella/d3f3560f846ef095594e6e490074be7e.jpg[/IMG] [/spoiler]
Sep 06 2009 20:30
Photo

Tea-chaniristella

[spoiler=Κραυγάστε ελεύθερα][IMG]http://fc01.deviantart.com/fs30/f/2009/249/0/7/Sweet_Dream__little_brother____by_tabe_chan.jpg[/IMG][/spoiler] ΔΕΝ είναι yaoi.
Sep 06 2009 20:20
Photo

Tea-chan → Zoro

Nakama μου, καλώσε πίσω!:gotit: Κοίτα, τη αντοιχή του Zoro την ξέρω, αλλά μετά από ΤΟΣΗ έλλειψη, είχαν αρχίσει να με ζώνουν τα φίδια.:OMG3: "Μα τί έπαθε... να μένει τόσο καιρό μακρυά από τον καπετάνιο του και τον εαυτό του;;;" (εξήγηση: στα OP personality tests, βγήκα Luffy και Zoro!!) Άτιμο internet, δε μας αφήνεις να κάνουμε δουλειά...! Και ναι, αφού ξεκοκκάλησα ό,τι υπήρχε από manga, είμαι up to date και ευτυχισμένη που αποφάσισα να ασχοληθώ με ένα από τα καλύτερα manga του κόσμου. :riiight: Η αλυσίδα με το anime έχει μαζέψει 10 άτομα και ξεκινά λίαν συντόμως, οπότε θα καούμε κι εκεί. :wis: OMG, είδες Naruto...:OMG3: ξέρεις ότι σε θεωρώ "χαλασμένο" τώρα, έτσι;;; Από το υπερτέλειο OP, πήγες στο anime με τα πιο πολλά filler ever... πώς άντεξες;; Για καλοκαίρι... δεν. Διακοπές δεν, πληρωμές από τη δουλειά μου χρωστάνε... και τώρα διαβάζω εξεταστική κι εγώ. Στο μεταξύ. κατεβάζω την Candy-Candy. :P Ναι, είπα να πιάσω τους παλιούς θρύλους λιγάκι... Θα τα πούμε σύντομα, nakama και να μου πεις και εντυπώσεις από το Hellsing OVA VI. Επιβάλλεται!!!:hero:
Sep 06 2009 20:11
Photo

DevilMayCry → Animesuki

Ti nea ????
Sep 06 2009 20:08
Photo

Zoro → Tea-chan

Ho ho ho, been a while, my dear! :hi: Καταρχάς, αφού παρακολουθείς fully το πειρατικό πια (κάτι posts σου που είδα στο OP manga thread με έκαναν να συμπεράνω ότι είσαι up to date στο latest chapter πια, σωστά; :P) θα έπρεπε να γνωρίζεις ότι ειδικά ο Zoro δεν πεθαίνει που να του καρφώσουν μαχαίρι, τον κόψουν φέτες, πάθει ηλεκτροπληξία μερικών χιλιάδων βόλτ ή τον κλωτσίσει γίγαντας! Από την άλλη όμως μπορεί να χαθεί εύκολα ή να αποκοιμηθεί κάπου, οπότε... ένα από τα ίδια κι εγώ, απολάμβανα fully τις διακοπές μου, μιας και την έπαθα και δεν είχα νετ τον Αύγουστο! :bath: Στο ενδιάμεσο κατάφερα και είδα σχεδόν όλο το Naruto anime, ώστε να μπορέσω να κάνω σύντομα την σύγκριση με το OP που τόσο θέλω. Πάντως η σειρά ως τώρα (ep 50 shippuuden, που [spoiler]αποτυγχάνουν να "σώσουν" τον Sasuke, ενώ ο Sasuke σώζει τον εαυτό του από το fanclub του, ευτυχώς XD)[/spoiler]μου έχει αφήσει πολύ θετικές εντυπώσεις σε σημεία που δεν το περίμενα (και αρνητικές σε άλλα) και σύντομα περνάω στο manga κι εκεί, ως τώρα το έχω σχεδόν ισάξιο με το OP (αν και δεν έχω ακούσει πολλά θετικά για την τωρινή εξέλιξη του Naruto στο manga όμως, ενώ του OP πετάει, που θα παίξει και ρόλο για την τελική μου άποψη!). Παράλληλα σκέφτομαι να περάσω και στο manga του OP, δεν αντέχω πια, θέλω να δω τι θα γίνει μετά και μετά το μετά με Boa, Ace κλπ και όσο κι αν λατρεύω το anime, κι ας πηγαίνει σφαίρα μπροστά στα άλλα shonen, θέλει αρκετό καιρό ως τότε! Δυστυχώς, άτιμη εξεταστική :emptyonexg1:, δεν έχω πολύ χρόνο αυτές τις μέρες γι' αυτά, οπότε θα μου πάρουν λίγο καιρό! Εσύ ως είσαι ενώ, fellow nakama; Πέρασες καλά το καλοκαίρι; Ισχύει ακόμη το "η δουλειά είναι χαρά"; :P
Sep 06 2009 19:54