Community Status Updates
Erisadesu → Barbara
[url]http://tokyotosho.info/search.php?terms=one+pound&type=8[/url]
δεν μου αρέσει.
Sep 11 2009 12:40
miko-chin → Erisadesu
λοιπόν διάβασα ότι θα παίξει guest στο πρώτο επεισόδιο στο Tokyo Dogs με τον Shun και σε ένα ακόμη drama για το οποίο δεν έχουν κυκλοφορήσει πληροφορίες ακόμη.
Sep 11 2009 12:33
Namida → Tsunade-sama
Όχι, μην ανησυχείς, δεν έχασες την ευκαιρία σου να λάμψεις xd
Απλώς είναι και ένας συνάδελφος στη δουλεία στο ίδιο τμήμα, και μου το είπε.
Sep 11 2009 12:28
Erisadesu → miko-chin
για πες για πες εγώ είδά μόνο ότι θα κάνει και άλλες ταινίες.
Sep 11 2009 12:21
Erisadesu → miko-chin
για πες για πες εγώ είδά μόνο ότι θα κάνει και άλλες ταινίες.
Sep 11 2009 12:15
miko-chin → Erisadesu
:hahaha::hahaha::hahaha: it's not my fault dear, it's narimiya's fault.Δε μπορούσα να βρω κανένα avatar άξιο και είπα να φτιάξω ένα δικό μου.Ε και ποιον άλλο θα έβαζα?Τον Nari.Θα κάνει καινούριο drama.Το διάβασες?
Sep 11 2009 12:10
Barbara → marilena_r
[IMG]http://i27.photobucket.com/albums/c188/Angel_Of_Telos/Myspace/good_morning_anime.gif[/IMG]
Sep 11 2009 11:56
Tsunade-sama → Namida
Καλημέρες!
Ναι της Κοινωνικής Ανθρωπολογίας είμαι.Ήρθαν τα κανάλια κ δεν το πήρα είδηση???:OMG3:
Sep 11 2009 11:52
Erisadesu → Nighteyes
το σαββάτο η real news έχει dvd με ταινία του Kaneshiro με τον Jet Lee
Sep 11 2009 11:43
Nighteyes → Erisadesu
:hahaha:Τώρα γιατί με βρίζεις;:congrats:
Εννοείτε πως θα τα μεγάλωνες με τα ήθη και έθιμα που ήθελες, αλλά επειδή συζητούσαμε για "καθαρούς" γονιδιακά λαούς. Δεν θα υπάρχει κάτι τέτοιο σε λίγα χρόνια στην Ελλάδα, αυτό λέω. Η αλήθεια είναι ότι αν ανακατευτούμε με όλα τα βαλκάνια, κτλ, δεν θα έχουμε να ανησυχούμε και για πολέμους και διαμάχες το οποίο βρίσκω πολύ καλό.
Απο την άλλη, η Ασία έχει τον μεγαλύτερο πληθυσμό στην γη και έτσι εκ των πραγμάτων ο άνθρωπος του μέλλοντος θα είναι κάτα πολύ μεγαλύτερο ποσοστό ασιάτης παρά κάτι άλλο, οπότε μπορούμε να κόψουμε από τώρα δρόμο να πάμε κατευθείαν Ασία.(Takeshi σου 'ρχομαι!:awww:):hahaha:
Edit
Ναι το κατάλαβα ότι έκανες πλάκα.
Sep 11 2009 11:34

This status update has reached the maximum number of replies allowed