Community Status Updates
GkLoc → iristella
Xεχε μολις το τελειοσω αφιερωμενο σε σενα.....
Πολυ καλη η ιδεα σου με αυτο στην βροχη,αμα εχεις και αλλες τετοιες ιδεες πεταξε μου τες,I need all the help I can get....^__^
Sep 20 2009 13:49
Wabbit → MitHuNa
Arigatoo gozaimasu! Δεν είμαι ακριβώς χαρούμενη για το άρθρο, θα προτιμούσα κάποια ομαδική φώτο αλλα...Btw, σε έχω γνωρίσει κάπου; Please help...και ευχαριστώ για το request
Sep 20 2009 13:48
iristella → GkLoc
Sasuke tribute? HONTO?:OMG3: I m so happy i cant believe it!:awww: Go go go GK!:wooi2: Mε τέτοιο main subject είμαι σίγουρη ότι θα σου βγεί τέλειο (αν μπορείς χώσε και λίγο Itachi μέσα - you know the scene in the rain where he is tearing:lovulovu:).
Cant wait to see it. :33333333333333333333
:riiight::riiight::riiight::riiight::riiight::riiight::riiight::riiight:
Sep 20 2009 13:46
GkLoc → iristella
Ναι και εγω σκεφτομουνα οτι χρησιμοποιωντας το δευτερο θα ειναι απλως ενα Sasuke tribute,αλλα μαρεσε τοσο πολυ το τραγουδι που δεν με νοιαζει ποια οσο και να μην παω τον χαρακτηρα,τελικα αποφασισα οτι θα χρησιμοποιησω το δευτερο και θα ειναι Sasuke tribute,θα το δουλεψω υπερβολικα πολυ αυτο το amv διοτι θελω να αποδειξω οτι εχω Skills και θα γινει πιστευω η καλυτερη δουλεια μου....anyways thanks για το help και θα σε ενημεροσω μολις το τελειοσω(σε κανα χρονο XD)
Sep 20 2009 13:39
iristella → GkLoc
Χμμ, δύσκολη επιλογή, I loved both songs. To So Far Away είναι φανταστικό τραγούδι (και ήδη μου είχε έρθει στο μυαλό μια σκηνή που είναι πιτσιρικια ο Naruto και ο Sasuke και πάει ο ένας να πιάσει το χέρι του άλλου-> αυτή αντιστραμμένη θα ταίριαζε ταμάμ) και πάει και στους δύο, ενώ το Far From Over αν και μελωδικότερο ελαφρώς (με όχι τόσο πολλές παύσεις που μπορούν να δυσκολεύουν την ροή των εικόνων) μου μοιάζει ότι επικεντρώνεται αποκλειστικά στην οπτική γωνία του Sasuke. Προσωπικά το δεύτερο το προτιμώ αλλά φαντάζομαι ότι δεν θες να κάνεις αποκλειστικό tribute στον Sasuke έτσι? ΧDDDDDDDDDDD
Sep 20 2009 13:34
MitHuNa → Wabbit
wabbito saaaan! mitsketaaaa!! σε βρήκα και εδω!!! χα! congrats για το περιοδικό τέλεια βγήκες! πολύ καλή Μikuru!
Sep 20 2009 13:29
GkLoc → iristella
Yo Iristella-san,θελω την βοηθεια σου....
Λοιπον θελω να φτιαξω ενα Sasuke-Naruto tribute χρησιμοποιωντας σκηνες και απο τους δυο κυκλους(ισως και απο manga να βαλω),anyway εχω κολλήσει σε δυο τραγουδια και δεν ξερω ποιο να βαλω,εσυ ποιο μου προτεινεις?
Το ενα ειναι το [URL="http://www.youtube.com/watch?v=sM-Y-hUmwpA&feature=related"]Crossfade - So Far Away[/URL] και το αλλο [URL="http://www.youtube.com/watch?v=RcPIDTHX9dE"]Rev Theory - Far From Over[/URL]
Και τα δυο τραγουδια παντως δενουν πολυ καλα με την "αλλαγή" του Sasuke
Sep 20 2009 13:21
Night Wizard Seal → Dark_Venus
Καλά εε...respect respect και πάλι respect.Ευχαριστώ πολύ(δεν πρόλαβα να σου πώ χθές)είναι απίστευτη.Κολλάει γάντι.
Sep 20 2009 11:45
GkLoc → Zoro
Στο οτι και οι δυο τους μοιαζουνε υπεραρκετα εχεις δικιο,η μονη διαφορα ειναι οτι ο ενας καταφερε να παρει εκδικηση απο αυτον που ηθελε(μετα τι εγινε doesn't matter) ενω ο αλλος εκατσε και ειδε αλλον να του την παιρνει για αυτον,για αυτο ο Vegeta ειχε τετοιο τρελο κολλημα με τον Goku και κομπλεξ που ητανε ανωτερος ο Goku,και η αλλη διαφορα ειναι οτι ο ενας εγινε τελειως Imba ενω ο αλλος εμεινε σε ολοκληρη την σειρα πισω απ'την πλατη του πρωταγονιστη(και αλλος λογος να μυξοκλαιει)Η φαση ειναι οτι ο ενας αν και πιο αδυναμος παντα ειχε τα κοτσια και την εγωιστικοτητα του που δεν εχανε με τιποτα,ενω ο αλλος μολις ειδε να τον ξεπερνανε σε δυναμη αρχισε τα μυξοκλαματα,η μονη φορα που εκλαψε ο Vegeta ηταν οταν νομιζε οτι θα πεθαινε απ'τον Frieza,επισης μην ξεχνας στην τελικη μαχη με τον Buu πολυ μεγαλο μερος της νικης τους ηταν με την στρατηγικη και τα κοτσια του Vegeta,και αυτος ο χαρακτηρας εχει απλως απιστευτο Charachter Development που φαινεται με το περασμα της σειρας(ειδικα στο τελος),την καλυτερη δουλεια ειχανε κανει πανω σε αυτον και τον Gohan....,οχι σαν τον αλλο που πηγε με τον Ororchimaru και εγινε ο "The Darkness",του παει παντως,emo,darkness,you know....
Ναι υπαρχει μια κλικα εναντιον του Sasuke,Nαι ποτέ δεν θα ειναι καλη εποχη για τους emo....
To Skip Beat οντως ειναι πολυ καλο και μαρεσει αρκετα επειδης εχει και κομωδια μεσα του,και οι voice actor τα σπανε σε μερικες φασεις....
All hail the Dark Prince!
Sep 20 2009 11:29
Cassiel → Wabbit
[url]http://www.anime.gr/forums/showthread.php?p=340110#post340110[/url]
:D:D:D!!!!Time to rule the world XD!!!Cograts Wabbi-chaaaaaan o^-^o!!!!
(\ (\
( - -)
((') (')
Sep 20 2009 11:06
Namida → Tsunade-sama
Gomen, ξεχάστηκα. Βαγγέλη το λένε το παιδί, και μένει Πεύκη. Εγώ έφυγα από τη δουλειά, ήμουν μόνο για το καλοκαίρι, αλλά η Camus συνεχίζει να δουλεύει μαζί του.
Sep 20 2009 10:25

This status update has reached the maximum number of replies allowed