Community Status Updates
Mad_Hatter → Zoro
heh, αν δεν εισαι τωρα Fan, δε θα γινεις ποτε.
Το 418 εχει επικο γελιο, αυτα ειναι fillers Που ευχαριστιεσε να βλεπεις.
Οπου νανε τελιων και την εξεταστικη, και εχω ηδη αρχισω να κοιταω anime, μιας και δεν ειδα σχεδον τιποτα το καλοκαιρι.Κοιταξα λιγο το manga του d.gray-man κααι αν και καλουτσικο το ψιλοβαρεθηκα :(
Sep 21 2009 01:19
Zoro → Mad_Hatter
Wao, damn well said, με διόρθωσες ακόμη και σε κάποια σημεία! :P
Έτσι λοιπόν, Vegita ftw, αν και και έχω ακόμη αρκετά να μάθω για τον Sasuke, αλλά till now δεν είμαι και τρομερά fan του οπότε δεν το βλέπω για μετά!
(πρέπει να δω άμεσα και το 418, άκουσα για άλλη μια φορά η Toei έκανε το θαύμα της με τα OP fillerz!)
Sep 21 2009 00:24
Namida → Yo! Master
Ava και sig είναι από το μάνγκα girlfriend. Κάπου παίζει online αν θέλεις να το κοιτάξεις.
Sep 21 2009 00:24
Zoro → GkLoc
[QUOTE=Γκλόκ]Ναι υπαρχει μια κλικα εναντιον του Sasuke,Nαι ποτέ δεν θα ειναι καλη εποχη για τους emo....[/QUOTE]:hahaha: Άπαιχτη η απάντηση, thumbs up!!
Πέραν αυτού well said εσύ και ο Rin, Vegita is the true badass, ο άλλος είναι απλά απομίμα! :P
(αν και ακόμη έχω πολλά να δω για το story του, ίσως βγω fan XD)
Sep 21 2009 00:20
iristella → GkLoc
Κοίτα σκηνές με τον Sasuke έχουμε πάρα πολλές και αν σκεφτούμε το τι μας περιμένει στο anime προβλέπονται ακόμη περισσότερες. Θα σου έλεγα καταρχάς να χρησιμοποίησεις και απο opening που υπάρχουν κάποιες τέλειες όπως και από την ταινία Bonds που ουσιαστικά ήταν "admire sasukes epicness and bastardness" xD. Πχ στο τελευταίο opening εκεί που έχει μια σύντομη μονομαχία με τον αδελφό του, και εννοείται την κλασσική σκηνή που φεύγει ο πιτσιρικάς Sasuke μέσα στην βροχή. T^T
Eίμαι σίγουρη ότι θα σου βγεί τέλειο. (You do have a perfect subject to begin with so i have high expectations of you). Ganbatte ne?
Sep 21 2009 00:15
Yo! Master → Namida
Καλέ, το current Avatar σου από που είναι? Ditto για την εικόνα στο signature.
Sep 20 2009 23:29
MitHuNa → Wabbit
a! oxi oxi οχιιι το κρατάω μυστικό εδω και μήνες!! ΣΕ λίγες μέρες θα δείτε τις πικς! ;)
Sep 20 2009 22:49
Scorpion → Dark_Venus
[IMG]http://www.anime.gr/forums/picture.php?albumid=460&pictureid=6137[/IMG]
Follow my lead:
Slide aaaaaaandddddd leeeeeeeeft
right left right left right left right left right left right left
repeat
Aw
One two one two one two
Aw
Ha
SUPER!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11
Sep 20 2009 22:21
Glastenen → QueenofHearts
τι είναι αυτά που με στέλνεις πρόστυχια γυνή...δίνω μάθημα αύριο αναιμία θα πάθω XD
Sep 20 2009 21:35
Neuro → gexion
Μικρουλα(ο μεγαλος και καλα)τι κανεις βρε? Που χαθικες με την sis ?
Sep 20 2009 21:17
legeon → Akasukekuro
sorry man.άργησα να φύγω από την δουλειά και έφτασα αργά.μέχρι και μισή είπες ε?
τότε περίπου έφτασα και εγώ αλλά σκέφτηκα πως θα φύγατε.πάντως αν είδες κάποιον με ακουστικά και με μια μπλε μπανάνα να κοιτάει ανήσυχος από εδώ και από εκεί,τότε πρέπει να ήμουν εγώ.
μια :redcard2: μου ανήκει δικαιωματικά :D
Sep 20 2009 20:33

This status update has reached the maximum number of replies allowed