Jump to content

Community Status Updates

Photo

the goblin → ZeLiGa

σε ποια κατευθηνση πηγες???????
Sep 20 2009 19:44
Photo

Skiarxon → Lockie

Moooooooooooooooar DPS!
Sep 20 2009 18:53
Photo

Dante80 → H@nZi-kun

Δυστυχώς δεν έχω msn στην δουλειά φίλε μου. Στείλε μου σε PΜ την πρότασή σου though, είμαστε πάντα ανοιχτοί σε feedback...^^
Sep 20 2009 17:25
Photo

Black Kaiser → kelborn3

[quote=kelborn3;340148]Aμα ειναι κα8ε φορα που 8ες να π****ξεις να κανει ressurect form γτ στον κανονικο με τετοιο στομα στον εκοψε.......[/quote] Ήταν δύο άτομα. Ο ένας ήταν ο Kelborn3. Και ό άλλος ήταν κάφρος... :hahaha::hahaha::hahaha::hahaha:
Sep 20 2009 17:07
Photo

GkLoc → Zoro

Να'σαι καλά Rin,ωραία τα είπες...
Sep 20 2009 16:57
Photo

dOOpLiSSaKoS → Akasukekuro

Sorry που δεν μπόρεσα να έρθω αλλά δούλευα μέχρι τα ξημερόματα :(
Sep 20 2009 16:56
Photo

Alexiel → Fingolfin

Ναι τον αύγουστο μπήκα στης 17. Είχα πάει πριν διακοπές και δεν πρόλαβα να το ανακοινώσω. Συν ότι είχα χαθεί τον τελευταίο καιρό πριν φύγω. Πεζικό είμαι. Θα κατέβω για εκλογές, άμα προλάβω θα σας πω να κανονίσουμε για καφέ να τα πούμε. Έχουμε πολύ καιρό να βγούμε μαζί.
Sep 20 2009 16:35
Photo

MitHuNa → ~*memole*~

σε Βρήκα φωτογράφε μουυυυυυυ!!!
Sep 20 2009 15:56
Photo

MitHuNa → Kirenahana

a blood+ fan? yataaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!
Sep 20 2009 15:55
Photo

MitHuNa → Wabbit

θα κάνω πως δεν θα κάνω! ελπίζω μόνο να μην βρέξει!!! Και το cosplay το έφτιαξα ολο μόνη μου!! that's why i am so excited!
Sep 20 2009 15:50
Photo

Wabbit → MitHuNa

Ελπίζω να περάσετε τέλεια! Εσύ δεν θα κάνεις cos αυτή την φορά;
Sep 20 2009 14:19
Photo

Mad_Hatter → Zoro

Καλα συγνωμη, τι πας και μου συγκρινεις?Τον πριγκηπα του badassness με ενα παιδακι που νομιζει οτι ειναι ο μονος ανθρωπος στον κοσμο που εχει υποφερει? Επισης ο sasuke: -Δεν ειναι Badass. -Δεν μισει τον πρωταγωνιστη. -Δεν εχει ψυχολογικα προβληματα, απλα ψωνιζεται με το να λεει στον εαυτο του "ειμαι avenger, wow". -Διψα για δυναμη, με τη μονη διαφορα ομως οτι ο vegeta τα εκανε με προπονηση ολλα και οχι γελοια Power up. -Δεν ειναι κακος, ουτε κοντα δε φτανει στους κακους.Ο vegeta ηταν πραγματικος κακος στην αρχη του DBZ, πραγματικα ruthless, ο sasuke Ποτε δεν ηταν, και ποτε δε θα γινει κακος.Ντροπιαζει τη λεξη Darkness o kishimoto λεγοντας οτι ο sasuke ανηκει εκει (ναι, ο τιτλος του τελευταιου chapter ηταν sasuke's darkness ffs............)
Sep 20 2009 14:12
Photo

MitHuNa → Wabbit

neechan? :ureshii: i like that! ^^ άντε έρχεται και το δικό μας πάρτι την παρασκευή!! cant wait to see the cosplayers! ^^:wooi2:
Sep 20 2009 14:11
Photo

Wabbit → MitHuNa

Αnnise-neechan! Έπρεπε να το είχα φανταστει! :P Φυσικά και το θυμάμαι! Χαίρομαι π σε έχω και στο anime.gr τώρα
Sep 20 2009 14:06
Photo

MitHuNa → Wabbit

ναι ωραία θα ήταν να είχα και ομαδικές φωτογραφίες αλλά έτσι είναι σε αυτά ο δημοσιογράφος προφανώς διάλεξε την ωραία κοπέλα και έγραψε οτι ήθελε για να γίνει πιο πιασάρικο το θέμα αλλά dont worry σιγά σιγά θα τα συνηθίσουν κ θα βάλουν και ομαδικές! χμ.. οχι δεν με έχεις γνωρίσει πριν κάτι εβδομάδες με έκανες add sto myspace η κοπέλια που κρατάει το τόξο πάνω στην χέστρα είμαι (νομίζω αυτό θα το θυμάσαι.. χουχου)
Sep 20 2009 13:59