Jump to content

Community Status Updates

Photo

ZeLiGa → the goblin

Ε νταξ, εγώ είμαι σε καλύτερη μοίρα, ως μαθητής 2ας! :bleh:
Sep 20 2009 09:41
Photo

Scorpion → Zoro

Eυχαριστω για τις συμβουλες σου Zoro ,μαλλον θα το τελειωσω το Naruto (δλδ θα δω και τα 220)αλλα δεν ξερω αν θα πιασω και το Shippuden κατσε να τελειωσω πρωτα το αρχικο και μετα 8α δουμε:P Βτw το naruto πιο πολυ soul eater μου θυμιζει επειδη οι ηρωες εχουν μια τρελιτσα ειναι και μπασμενοι :P
Sep 20 2009 08:49
Photo

DevilMayCry → iristella

:hi:Hi
Sep 20 2009 05:39
Photo

Zoro → GkLoc

Copy pasta από τα όσα έγραψα και στου Rin (ναι, θέλω να δω τι θα απαντήσεις [SIZE=1][s]ειδικά[/s][/SIZE] κι εσύ εδώ :twisted:): Vegeta-Sasuke: - και οι 2 badasses - και οι 2 short-tempered και που μισούν τον πρωταγωνιστή - και οι 2 με ψυχολογικά προβλήματα που αφορούν την απώλεια της οικογένειάς τους και με δίψα για την επαναδημιουργία της "φυλής-φαμίλιας" τους - και οι 2 με δίψα για δύναμη (μην ξεχνάμε, ο ένας πήρε το [B]M[/B]ajin powa και ο άλλος το Cursed Seal για γρήγορο power up από έναν εχθρό που δεν είχαν σκοπό να υπακούσουν) - και οι 2 αγαπάνε την κλάψα όταν χάνουν από τον εχθρό - μοναδική διαφορά: ο ένας είναι emo και ο άλλος punk :hahaha: Κι όμως με το προηγούμενο avatar μου οι κριτικές ήταν αρνητικές, ενώ με αυτό θετικές (ξεχώρισε και γρήγορα)... οπότε η ερώτησή μου είναι, υπάρχει κάποια κλίκα εναντίων του Sasuke ή δεν είναι καλή εποχή για τους emo; :orly: Το σε καταφέρανε πήγαινε στους εμούς btw, μιας και αυτό πρέπει να είναι το τρίτο σου emo set, μαζί με το προηγούμενο και αυτό του Sasuke που είχες βάλει στο άλλο forum. :hehehe: ... πάντως για το Skip Beat! έχω ακούσει κι εγώ καλά λόγια, οπότε για να τράβηξε και σένα να το δεις πρέπει να είναι όντως άξιο προσοχής! And once again, [s]kakarotto[/s] Vegita rulz! Μην ξεχνάμε ότι το έχω και [URL="http://www.anime.gr/forums/group.php?groupid=82&pp=10&page=2"]δηλώσει[/URL]! XD
Sep 20 2009 04:18
Photo

Zoro → Mad_Hatter

Καλά, ένα έχω να πω (σχήμα λόγου το ένα :P): Vegeta-Sasuke: - και οι 2 badasses - και οι 2 short-tempered και που μισούν τον πρωταγωνιστή - και οι 2 με ψυχολογικά προβλήματα που αφορούν την απώλεια της οικογένειάς τους και με δίψα για την επαναδημιουργία της "φυλής-φαμίλιας" τους - και οι 2 με δίψα για δύναμη (μην ξεχνάμε, ο ένας πήρε το [B]M[/B]ajin powa και ο άλλος το Cursed Seal για γρήγορο power up από έναν εχθρό που δεν είχαν σκοπό να υπακούσουν) - και οι 2 αγαπάνε την κλάψα όταν χάνουν από τον εχθρό - μοναδική διαφορά: ο ένας είναι emo και ο άλλος punk :hahaha: Κι όμως με το προηγούμενο avatar μου οι κριτικές ήταν αρνητικές, ενώ με αυτό θετικές (ξεχώρισε και γρήγορα)... οπότε η ερώτησή μου είναι, υπάρχει κάποια κλίκα εναντίων του Sasuke ή δεν είναι καλή εποχή για τους emo; :orly: (χαίρομαι που σου άρεσε πάντως! :))
Sep 20 2009 04:11
Photo

iristella → Matsu

Πρέπει να σας βγήκε λίγο η πίστη.... Ανυπομονώ να το διαβάσω(οh ze bishonenz) :awww:Προβλέπονται epic σκηνικά.:kill4u::kill4u::kill4u: Σε κάθε περίπτωση..... [CENTER][IMG]http://i281.photobucket.com/albums/kk206/iristella/Do_want_trollcat.jpg[/IMG] [SIZE=4][COLOR=Red] [/COLOR][/SIZE][LEFT][SIZE=4][COLOR=Red]EDIT: 2000th visit GET![/COLOR][/SIZE][I] (Μιας και ο Κenny έχει πάρει σβάρνα τα get στα thread εγώ κάνω στα profiles:hahaha:)[/I] [/LEFT] [/CENTER]
Sep 20 2009 03:47
Photo

Matsu → iristella

Ενα θα σου πω...αλλαξαμε σελιδοποιηση τελειως. Το σχεδιασαμε αυτη τη φορα ως κανονικο κομικ, με καρε διαφορων μεγεθων, σε σελιδες Α4 αντι για τα μικρα που ειχαμε μεχρι προτεινος, και βγηκε το κομικ με το αστρονομικο ποσο σελιδων (19 περιπου χωρις εξωφυλλα οπισθοφυλλα), και με περιπου 39 καταγεγραμμενα καρε..με καρε μεσα σε καρε, σχεδια εκτος καρε, μεγαλα καρε, μικρα καρε..της ποπης γινεται...η Μαρια η φουκαριαρα, ακομα μελανωνει..την δευτερα τελειωνει, τριτη θα κατσικωθω στον ξαδερφο μου για σκαναρισμα και φουσκες..λογικα τεταρτη πεμπτη θα το εχουμε ^_^ αλλα πολλα bishounen ρε παιδι μου..
Sep 20 2009 03:30
Photo

iristella → Matsu

Honto?????:OMG3: Cant wait to read!!!:wooi2::wooi2::wooi2:
Sep 20 2009 03:20
Photo

Matsu → iristella

στο επομενο κεηκ, ζω το ονειρο σας....kukuku...no more spoilers XD
Sep 20 2009 03:12
Photo

Wabbit → Matu-san

Lol, θα προτιμούσα να μην είχε γίνει αυτό. Δεν ήταν αντιπροσωπευτικό του party νομίζω. Θέλω να πώ, απλώς έδειξαν μια κοπέλα από όλο το πάρτυ, θα ήταν καλύτερα να είχαν βάλει φώτο από περισσότερα cosplay. Ένα σωρό φώτο τραβήξανε. lol Τεσπα
Sep 20 2009 02:55
Photo

Zoro → Scorpion

Το πες, το 'κανες... μόνο εγώ κάνω αιώνες να τελειώσω σειρές και να πιάσω νέες (τουλ της βλέπω προσεκτικά)! :P Για το Naruto, δεδομένου ότι εσύ έχεις δει OP και Bleach, παίζει τα πρώτα 20 eps να σου φανούν βαρετά ή, για να το πω αλλιώς, διαφορετικά από το τι έχεις δει ως τώρα... αυτό γιατί κατά την γνώμη μου τα αστεία και γενικά το πρώτο αρκ της σειράς το βαραίνει πολύ με δράμα, νοήματα κλπ και δεν δένεσαι με τους χαρακτήρες, καλούς και κακούς (ωστόσο πρόσεχέ το γιατί μαθαίνεις και πολλά πράγματα για τον κόσμο της σειράς). Αλλά από το 20 και μετά γίνεται πολύ δυναμικό και έχει πολλές καλές φάσεις, σε σημείο που ανάγνώρησα ότι τα πρώτα 100 eps του είναι καλύτερα από τα αντίστοιχα 100 του OP, γίνονται πολλές ανατροπές δλδ... μετά, από το επεισόδιο 135 μέχρι το 220, ξεκινάνε τα fillers τα οποία μπορείς να τα αποφύγεις εντελώς, μιας και δεν χάνεις τίποτα, ή αν θες ρώτα με να σε συμβουλέψω ποια άξιζαν για μένα, γιατί υπήρχαν μερικά που είχαν καλές ιστορίες, και από άποψη πλοκής και αστείων... γύρω στα 20 eps νομίζω είναι όλα. Μετά πιάνεις Shippuuden που συνεχίζει την ιστορία με τους χαρακτήρες μεγαλωμένους και που σιγά σιγά γίνεται όλο και καλύτερη (ως τώρα που είμαι εγώ τουλ), αλλά έχει πάρα πολλά fillers και από αυτά που έχω δει ως τώρα δεν άξιζε κανένα... βρήκα 2-3 καλά σημεία, αλλά όχι για να καθίσεις 20 επεισόδια μαρτύριο. :redcard: In any case προτρέχω, όταν φτάσεις στο Shippuuden ρώτα εμένα και GK και βλέπουμε. Πες εντυπώσεις σαν δεις το πρώτο! ΥΓ: Οι πρωταγωνιστές ενδεχομένως να μην σου αρέσουν, εμένα πχ δεν με τρέλαναν καθόλου και πολλές φορές αναρωτιέσαι γιατί κάνουν κάποια άσκοπα πράγματα (σε αντίθεση με του OP που όλοι έχουν τις φάσεις τους), αλλά μην κολλήσεις, η ιστορία αξίζει αρκετά!!
Sep 20 2009 02:35
Photo

Akasukekuro → legeon

Τελικα ηρθες? Εμεις συναντηθήκαμε περιμέναμε αλλα μεχρι και μιση και μετα φυγαμε γιατι δεν ερχοταν κανεις....
Sep 20 2009 02:07
Photo

~*memole*~ → Kakashinote

Ααα γειά τι κάνεις :) ? ναι τώρα το δα, σε έκανα add. Μια χαρά εγώ, τη παλεύω με την εξεταστική ακόμα τι να κάνουμε...
Sep 20 2009 01:40
Photo

Azathoth → Kon_Okami

:O :O
Sep 20 2009 01:12
Photo

Erisadesu → Glastenen

[url]http://www.anime.gr/forums/showthread.php?t=7703[/url] o λαός σου σε ζητά!!!
Sep 20 2009 00:52