Community Status Updates
iristella → Nighteyes
Συναδέλφισσα συγχαρητήρια και από εδώ! Όταν μπεις msn nudge me kk?
Sep 21 2009 16:22
amaya3 → miko-chin
Okay, I'll spam you too. Dicktarou torture(a little) :[URL]http://lylbunny.wordpress.com/2009/08/27/acys-skip-beat-fanart-and-comics/[/URL]
Φυσικά και δεν θα ήταν περίεργο να πεις ότι ο άντρας σου είναι και πολύ άντρας:[URL]http://rosebudmelissa.deviantart.com/art/Real-Men-Wear-Pink-137219600[/URL]
[SPOILER]Because real men wear pink!!!:hahaha::hahaha:[/SPOILER]
Sep 21 2009 16:03
Mad_Hatter → Zoro
Shonen year?Heh, την ιδια στιγμη που εγω ψιλοσταματησα τα Fighting shonen :P
Αρκετα ειδα, τα 7-8 ongoing βλεπω,θα αρχισω και το fairy tail, αρκετα ειναι καλυπτουν απολυτα τις αναγκες μου σε shonen, ειδικα τα One piece-fma.Γενικα ωρα να περασω σιγα σιγα σε αλλο ειδος.
Το d.gray-man δεν ηταν ασχημο, αλλα δεν εχω ορεξη να δω τωρα κατι τετοιο τωρα.
heh, οπου νανε κανεις catch Up με το anime, και μετα εχει 100 manga chapters, ετοιμασου για face palms.....
Sep 21 2009 15:35
Tenshi → Nighteyes
Συγχαρητηρια για το Moderation!!
Αιντε να πιουμε και μια τσικουδια στην υγεια σου!! ;)
Sep 21 2009 15:27
Zoro → GkLoc
Μόλις τώρα το άφησα το μήνυμα, πότε πρόλαβες, ορέ spybotά;; :hahaha:
Ναι, στην λίστα μου φέτος έχω Naruto, Bleach, D.Gray-man, Hajime no Ippo, Gintama, RuroKen, FMA και ίσως Hitman Reborn (θέλω να κάνω rewatch και όλο το DB αλλά που χρόνος... τ_τ)!
Φέτος θα ξεφορτωθώ όλα τα shonen για να αφοσιωθώ σε μικρότερες σειρές το καλοκαίρι ή σαν ξεμπερδέψω με αυτά!
O Tobi που λες άπαιχτος indd, τον έχω ήδη στις αγαπημένες μου φωνές μαζί με Franky, Kizaru και Orochimaru (αν δεν ξεχνάω κάποιον)... είναι από αυτές που ξεχωρίζουν και ταιριάζουν γάντι στους χαρακτήρες τους! :P
Sep 21 2009 15:14
GkLoc → Zoro
Την φωνή του Tobi την κάνει αυτός που κάνει την φωνή του Aoki στο Hajime No Ippo(Άλλο ένα Shonen που πρέπει να αρχίσεις)
Sep 21 2009 15:09
Zoro → Mad_Hatter
ero-Boa, gentleman Franky (τέλειο το μαλλί του!) και kawaii Nami ftw! :himitsu:
Ωραίο επεισόδιακι indd, το γέμισαν καλά με τα fillers, ως συνήθως! (right, right, left, left SUPEERR! XD)
Αυτά που θέλω να δω πιο πολύ είναι Zoro, Robin, Sanji και Brook ωστόσο, Usopp και Chopper δεν με τρέλαναν... ελπίζω στο επόμενο να έχει ένα από τα πρώτα!
Για D.Gray ψήνομαι πολύ να το αρχίσω αφού τελειώσω Naruto και Bleach (είπαμε, φέτος θα είναι shonen year :P) γιατί έχω ακούσει καλά λόγια... πως γίνεται να είναι καλούτσικο και να το βαρέθηκες την ίδια στιγμή πάντως; :hahaha:
ΥΓ1: Naruto τελείωσα και με το 2ο μεγάλο filler και, αν και ξεκίνησε σχετικά καλά με την crystal element user και το Sanbi (που μου φάνηκε πολύ παράξενο να είναι σε filler... τώρα είδα ότι στο filler δεν έκανε τπτ που θα έχανα αν πήγαινα στο canon), αλλά τόσα επεισόδια που το κάνανε (περίπου 20 αν δεν κάνω λάθος, είναι τρελοί αυτοί οι Ιάπωνες!) λογικό ήταν να πέσει η ποιότητα... στο τέλος ακούμπησε πάτο! :puke:
Και προχωράω σήμερα σε Orochimaru vs. Sasuke! Άντε να δούμε τι θα κάνει ο εμός!
ΥΓ2: Just to inform you, την φωνή του Orochimaru δίνει ο ίδιος seiyuu που κάνει την Sweetpea (την χοντρή που όλο λέει για sagas) στο OP... δεν το περίμενα, αλλά όντως μοιάζουν!
Την πιο τέλεια έχει ο Tobi πάντως, που τον βρήκαν τον τύπο με τόσο αστείο τόνο;; Senpaiii!! XD
Sep 21 2009 15:02
amaya3 → Tea-chan
Αν και δεν είναι πολύ intense, scroll down for some Dicktarou torture:[URL]http://lylbunny.wordpress.com/2009/08/27/acys-skip-beat-fanart-and-comics/[/URL]
Sep 21 2009 14:53
MisaYoshiko → Hyuuga_Nikorasu
Θα προτιμουσα αμα εχεις προβλημα με μενα να μην το λες σε τριτους και να το ανακαλυπτω τυχαια...:)
Sep 21 2009 14:49
Neuro → Matsu
Ρε σι δεν μπορω να ανεβασω τιποτα στο forum του guild οσο και να προσπαθω ... θα δοσω link για το megaupload ή καποιο αλλο τετοιο site μονο να βρω πως στο καλο ανεβαζεις .
Sep 21 2009 14:21
The Tragic Prince → Black Rock
Κατέβασα το 5. (αναγκαστικά) Δεν έχω μεταφραστή όποτε θα περιμένει για λίγο καιρό. Βέβαια έριξα μια ματιά στο 1ο ch και μου άρεσε ιδιαίτερα ετσι όπως έκαναν την αρχή in medias res μεχρι το intro
Sep 21 2009 13:43

This status update has reached the maximum number of replies allowed