Community Status Updates
Tsunade-sama → Zoro
Βρε τελειωμένε, από Sasuke fanboy το γύρισες σε Vegeta?
Gief Zoro back!?Or else...
Edit:Τώρα που το θυμήθηκα, με είπε ο Rin ότι με trollaρεις!Prepare to die!:mador2:
Sep 22 2009 08:36
Loke → Vash Zoro
ε δε τα βλεπω και ολα ... ή τα βλεπω slowwwllyyy. τελος παντων, απο αυτη τη season που περασε το tokyo magnitude ειναι αρκετα καλο και διαφορετικο απο κει και περα sayonara zetsubou sensei s3 αν σου αρεσει γενικα (εγω ακομα στην 2 ειμαι), μμ αυτα νομιζω XD αυτη τη στιγμη δε θυμαμαι και τι ανηκει σε ποια season. αμα θες και απο προηγουμενες ρωτα αλλα στη τελικη ολα ειναι σχετικα ..
ps. μιας και το τελειωσα πριν λιγο, αν δεν εχεις δει το eve no jikan δες το! 6 ova's ( 1 / 2 months ..) απλως διαμαντι.
Sep 22 2009 01:45
Vash Zoro → Loke
Επειδή έχω δει που λες ότι βλέπεις όλα τα ongoing, για ενημέρωσε με, υπάρχει κάτι το πάρα πολύ καλό- εξαιρετικό να αξίζει το 20λεπτο? ΜΑς πιέζει ο χρόνος με εξεταστικές και δουλειά και δεν είμαστε για πειράματα και ψαξίματα. xD
Sep 22 2009 01:27
°•πίΟu-πίΟu•°™ → 0pr0phet
3an8os einai.
skase. tou moiazeis. afou me to pou s eida skalwsa re gia liga deuterolepta. Otan mpika sto klima sou milisa.
Ego 8a se uposthrizo!!!!!!!!! kai ena allo soro fangirls!!!!
Sep 22 2009 00:48
Nighteyes → Gilmaru
Eυχαριστώ, αν και για την ώρα έχω λίγο πελαγώσει.:hot: Ειδικά το ότι από δω και πέρα θα πέφτω πάνω σε spoiler δεν το έχω δεχτεί ακόμα.:unlucky:
Sep 22 2009 00:39
Night Wizard Seal → Scorpion
Ναι ο χάκου είναι ...άρχισες και εσύ ναρούτο σκορπιέ>?? :P
Sep 21 2009 21:55
Napster → Mr. Brightside
Ολα καλα ρε αλανι, εσυ? Ετσι, ετσι να εννόνωνται ολοι οι Kenshin fans σιγα σιγα. :P
Sep 21 2009 21:53
Mr. Brightside → Napster
Καλησπερα. Οι δυο Kenshin fans συναντιουνται XD Thanks for the request. Πως παει?
Sep 21 2009 21:38
miko-chin → amaya3
Τις εικόνες που είχε κάνει η κοπελιά της είχα δει σε ένα γερμανικό site(πώς κατέληξα εκεί και πώς έβγαλα άκρη είναι μια άλλη ιστορία).Είναι πραγματικά υπέροχα και λατρεύω εκείνο που η kyoko σπρώχνει τον dicktaro στον γκρεμό και ο ren βγάζει φωτογραφίες ΧD!'Ηθελα να το βάλω για υπογραφή αλλά μετά έφτιαξα τη δικιά μου και έτσι το άφησα για μια άλλη φορά.Το δεύτερο λινκ είναι Θ-Ε-Ϊ-Κ-Ο!Μη σου πω ότι τώρα θα μ'αρέσουν περισσότερο όσα αρσενικά φοράνε ροζ!
Εδιτ:μόλις συνειδητοποίησα ότι τα ποστ μου εδώ είναι τόσα πολλά που βλέπω τον Nari εξαπλό!:hahaha:Did i mention that i love your profile?
Sep 21 2009 21:07
Dark_Venus → 8tails
[quote=8tails;340506]Έβαλα και δεύτερο πιάτο:hot:
[/quote]
Eίσαι απίστευτος...! Έβλεπες να πέφτουνε κεφάλια και έτρωγες; χαχα αυτα είναι :P
Sep 21 2009 20:45
Tsunade-sama → Namida
Προσωπικά, δεν γνωρίζω κανέναν Βαγγέλη αλλά λόγω του ότι ανήκει στην μειωνότητα του τμήματος θα γνωριζόμαστε φατσικά.
Αν του ακυρώθηκε κ του παιδιού μάθημα τότε μάλλον θα το δώσει την ίδια μέρα που δίνω κ το δικό μου ακυρωμένο.Επομένως, πες του να κάνει κανά cosplay από κάποιον bishounen character κ θα τον καταλάβω αμέσως!:hahaha:
Αν πάλι δεν είναι μυημένος στα anime, έχεις περιθώριο μιας εβδομάδας να τον μυήσεις:hihi2:
:byejg9:
Sep 21 2009 20:40

This status update has reached the maximum number of replies allowed