Jump to content

Community Status Updates

Photo

°•πίΟu-πίΟu•°™ → Nozomu

Me τη δικια σου και με την "jesus christ "γελασα τοσο πολυ...! :D
Sep 26 2009 17:12
Photo

Nozomu → °•πίΟu-πίΟu•°™

Για την εικονα λες? XD Ελεγα να την φτια3ω μετα την εικονα με τον Franky αλλα δν εβρισκα το στιγμιοτυπο που η8ελα... Thnx παντως... ^^
Sep 26 2009 17:04
Photo

Raven Princess → Nehelenia

Γεια!!!Να σε ρωτησω κατι.Τις φιγουρες της Sailor Moon που εχεις σε ενα thread απο που τις πηρες??
Sep 26 2009 15:36
Photo

Robin-Chwan → laraska

Θα τα αρχισω κι αυτα που μου ειπες αλλα αυτον τον καιρο θελω να αρχισω πολλα αλλα μανγκα οποτε θα μου παρει αρκετο χρονο. Για να πω την αληθεια δεν ειχα ξαναδιαβασει παρομοιο ειδος μανγκα πριν απο το 20th cb αλλα μου αρεσε πολυ. Τωρα εχω μερικες μερες να το διαβασω αλλα πιστευω οτι μεχρι αυριο θα το εχω τελειωσει.
Sep 26 2009 14:17
Photo

°•πίΟu-πίΟu•°™ → Nozomu

Φιλε υπολινομαι... Απλα!!!!!!!!!
Sep 26 2009 13:51
Photo

Shikamaru → Kurosaki_Angellust

sorry αλλα καταλαθος σου ξαναστειλα τα στοιχεια μου γιατι νομιζα οτι δεν το χα κανει......
Sep 26 2009 13:49
Photo

kelborn3 → Scorpion

Δυστυχως εγω της εμα8α-αυτη ειναι η πικρη αλη8εια.Αλλα μην αγχωνεσαι το ου ειναι επειδη εχει μα8ει να βλεπει κατι κοριστιστικα ανιμε.Η μονη σιγουρη λυση για να τα κοψει ειναι μια βαλε της να βλεπει ff unlimited 24 ωρες συνεχομενα.Πιστεψε με πιανει
Sep 26 2009 12:42
Photo

Serestrum → Radagast

ωπ, καλα εννοειται οτι δεν ειπα ελα τωρα αμεσως να το κανουμε ολο μαζι... XD αλλα σου λεω πως ειμαι μεσα αν γινει καποια στιγμη! καλη συνεχεια, να προσεχεις και με το καλο να ξεμπερδεψεις απο εκει.
Sep 26 2009 12:24
Photo

moonheart → Tenshi

ε μα!! βαρεθηκα να μ λεει ο Rin τι θα ψηφισω :P οχι κ πως τον ακουσα ποτε αλλα τσπ xD
Sep 26 2009 12:07
Photo

Dark_Venus → Goutcou

[quote=Goutcou;341712][FONT=Trebuchet MS][SIZE=2][COLOR=DarkOrchid][U][B]Μόλις είδα τον δεύτερο κύκλο και οφείλω να ομολογήσω ότι ενθουσιάστηκα :) και όντως εξηγούνται ΠΑΡΑ πολλά με το παρελθόν της Yuuki!!![/B][/U][/COLOR][/SIZE][/FONT][/quote] Mπράβο κοπελια!!! Εντάξει βέβαια ο πρώτος κύκλος μου αρεσε λιγο περισσότερο αλλά και ο δεύτερος αξιζει! Τωρα διαβαζω το manga και είμαι μεσα στη τρελή χαρα!!! Είσαι Zero ή Kaname fan?
Sep 26 2009 11:13
Photo

Scorpion → kelborn3

Δεν μ λες εσυ εμαθες στην αδερφη μου ιαπωνεζικα :erk:και μου χει σπασει τα νευρα ολο ουρλιαζει oni channnnnnnnnnnnnn και ouuuuuuuuuu ouuuuuuuuuu:mador2::mador2::mador2::madtodeath: Taskete itai Και τετοια καλα τι σου κανα και με τιμωρεις ετσι πραγματικα δεν αντεχω αλλο:stubborn::roar: :emptyonexg1::emptyonexg1::emptyonexg1::emptyonexg1::emptyonexg1:
Sep 26 2009 11:09
Photo

Tenshi → moonheart

Επιτελους ενα ατομο που ψηφισε το Rin γιατι οντως χαλασε ολο μα ολο το παιχνιδι... τι να πω !! :/
Sep 26 2009 10:19
Photo

monoKenny

Μιας και δεν εγκρίνεις τον Keanu έψαξα και βρήκα τον ιδανικό αντικαταστάτη... [SPOILER][IMG]http://i217.photobucket.com/albums/cc224/porphiripetalouda/1253933150097.png[/IMG][/SPOILER] [SPOILER]:hahaha::hahaha::hahaha:[/SPOILER]
Sep 26 2009 05:22
Photo

laraska → Robin-Chwan

χαχαχα ! τελικα μερικα πραγματα δεν πανε στον βροντο , ε ? μετα τσεκαρε την συνεχεια του , το ''21st cesntury boys'' . μετα του ιδιου δημιουργου .... μιας και μιλαμε για ολοκληρη κατηγορια μονος του ο ανθρωπος διαβασε τα : ''monster'' ( υπαρχει και σε ανιμε αυτο ) και ''Pluto'' .... και για πιο βαθια τσεκαρε το ''Billy Bat '' , νεο μανγκα του , το οποιο ξεπερνα μου φαινεται αυτο που διαβαζεις , αλλα νωρις ειναι μιας και ειναι 17 τσαπτερ προς το παρον . Σε ενδιεφερε η κατηγορια αυτου του μανγκα καθολου πριν ? τι στοιχεια σου αρεσαν πιο πολυ ? ( εχω χρονο και στα ρωταω ολα αυτα ...) παντως να ξερεις λιγα μανγκα θα βρεις υστερα που να ανταποκρινονται σε τετοια ποιοτητα ...
Sep 26 2009 04:43
Photo

Lokeiristella

[COLOR=Red] [B][SIZE=5]SCARED![/SIZE][/B][/COLOR]
Sep 26 2009 04:05