Jump to content

Community Status Updates

Photo

AngelPoTaGaTo → AristidisK

εγώ αυτό το καλοκαίρι τσάκισα κυριολεκτικά το bleach:awww: (από το 60 κατι που ήμουν όταν τελείωσαν τα σχολεία τώρα περιμενω κάθε βδομάδα νέο επεισόδιο) και έβλεπα γενικα όλα τα ongoings που έβλεπα και πριν (FMA FTW!!!!!!!!!:hahaha::hahaha::hahaha:) σκέφτομαι να αρχίσω το D.Gray Man. ένας φιλος μου είπε οτι θα μου στείλει τα dvds που έχει. για πες τώρα πώς σου φαίνεται το γυμνάσιο? (σε κάθε πρωτογυμνασιάκη το ρωτάω αυτό:hot::hot::hot:. μην με παρεξηγείς)
Sep 28 2009 21:46
Photo

laiste → FunkyFisch

Οχιιιιιι!!! School girl ημουν!!! Καρο φουστα κ κοκκινη γραβατα!
Sep 28 2009 21:43
Photo

Robin-Chwan

Lyrics: HI GA KURETE DOKO KARA KA CURRY NO NIOI GA SHITERU BOKU NO O-KI NI IRI NO NIKUYA NO CROQUETTE WA ITSUMO DOORI NO AJI GA DORE DAKE ARUITARA IE NI TADORI TSUKERU KA NA MATTETE KURERU KA NA CHIKYUU NO UE NI YORU GA KURU BOKU WA IMA IEJI WO ISOGU RAINEN NO KOTO WO IU TO ONI GA WARAU TTE IU NARA WARAITAI OAKE WARAWASETOKEBA II BOKU WA IITSUZUKERU YO GONEN SAKI JUUNEN SAKI NO KOTO WO GOJUUNEN GO MO KIMI TO KOUSHITE IRU DAROU TO CHIKYUU NO UENI YORU GA KURU BOKU WA IMA IEJI WO ISOGU AME GA FUTTE MO ARASHI GA KITE MO YARI GA FUROU TO MO MINNA IE NI KAEROU JAMA DARE NI MO TOMERU KENRI WA NAI CHIKYUU NO UE NI YORU GA KURU BOKU WA IMA IEJI WO ISOGU SEKAIJUU NI YORU GA KURU SEKAIJUU GA IEJI WO ISOGU SONNA MAINICHI GA KIMI NO MAWARI DE ZUTTO ZUTTO TSUZUKIMASU YOU NI GUTA LALA SUDA LALA GUTA LALA SUDA LALA GUTA LALA SUDA LALA GUTA LALA SUDA LALA Δεν ξερω γιατι απλα μου ηρθε να γραψω τα λογια του 2ου αγαπημενου μου ανιμ τραγουδιου. Τεσπα να και ενα βιντεακι που εχει το τραγουδι και μεταφραση. [URL]http://www.youtube.com/watch?v=n6fMWguYVME[/URL] ~Guta Lala Suta Lala~
Sep 28 2009 21:05
Photo

FunkyFisch → MitHuNa

αααα naisu !! από ποιό ανιμε?shakugan no shana?
Sep 28 2009 20:46
Photo

FunkyFisch → laiste

ααα ήσουν η soi fon ?? με την kendo - παρεα?
Sep 28 2009 20:45
Photo

AristidisK → AngelPoTaGaTo

[COLOR=black] :tensai:Ολοκλήροσα το Darker Than Black:awww: πολύ ωραίο ειδικά στο τέλος:awww: αν και έχει μόνο 26 περίπου επεισόδια:unlucky:.Θα σου το συνηστούσα:riiight:.Εγώ φέτος πρώτη γυμνασίου και όπως και σε εσάς και εμάς μας έβαλαν test δύο συνολικά:roar:.Στο φροντιστείριο φέτος είμαι D SENIOR ή αλλιώς Pro Lower.:ureshii:[/COLOR]
Sep 28 2009 20:43
Photo

Dark_Venus → Goutcou

Ε τρεχάματα με τη σχολή... Αλήθεια εσύ με τι ασχολήσαι;
Sep 28 2009 19:55
Photo

Serestrum → iristella

τοχω τοχω... XD
Sep 28 2009 18:50
Photo

iristella → Serestrum

Aντε επειδή είσαι εσύ..... Συγχωρεμένος. XD
Sep 28 2009 18:43
Photo

Serestrum → Nighteyes

ελπιζω οι Moderators αυτου του σαιτ να βρουν μια μερα εσωτερικη γαληνη...
Sep 28 2009 18:41
Photo

Nighteyes → Serestrum

lol Για τα yaoi λες; Εκτός του ότι μολύνθηκα από μόνη μου, άργησες και κάτι μήνες.:hahaha:
Sep 28 2009 18:40
Photo

Serestrum → iristella

[B]συγγνωμη...[/B] [IMG]http://a.imagehost.org/0579/cute_kitten_p.jpg[/IMG]
Sep 28 2009 18:37
Photo

iristella → Serestrum

Δουλειά σου εσύ. Dont make me spam you with pics XD
Sep 28 2009 18:33
Photo

Serestrum → Nighteyes

σορρυ που ανακατευομαι αλλα nighteyes μην την αφησεις να σε μολυνει... XD
Sep 28 2009 18:22
Photo

Goutcou → Dark_Venus

Ναι όντως, δίκιο έχεις!!! Κι εγώ από μικρή Αθήνα, αλλά δεν αξιώθηκα να την εξερευνήσω... Μόνο τον τελευταίο καιρό έχω αρχίσει και βγαίνω και πιο μακρυά, γιατί παλιότερα δεν πατούσα πουθενά που να μην έχει σταθμό του ηλεκτρικού ή του μετρό, ενώ τώρα έχω μάθει σχεδόν όλα τα λεωφορεία απ' έξω!!!:lol: Γιατί τα είχες ψιλοπαρατήσει τα καημένα??:unsure:
Sep 28 2009 17:14