Jump to content

Community Status Updates

Photo

GkLoc → Zoro

4 επεισοδια so far και η σειρα ειναι τιγκα μα τιγκα στο Fanservice(αλλιως δεν θα ηταν Ecchi),απο σεναριο μπαζει αλλα ειναι ωραια να την δεις ετσι να περασεις ευχαριστα την ωρα σου. Και συνηθιζω να βαζω σετακια απο Anime που βλεπω εκεινη την στιμγη... Εσυ που χαθηκες ρε?
Sep 29 2009 16:01
Photo

Zoro → Tsunade-sama

Υπάρχει κάποιος που να μην είσαι fan του στο χαρέμι σου;; Για μόστρα είναι husbando σου μόνο ο Κουτσίκης;; :hahaha: Πάντως σε αυτό ναι, σε παραδέχομαι... γυναίκα και μουγκή είναι άρτιος συνδυασμός! XD Και όχι, δεν έγινα badass... ήμουν εξαρχής! :kakaka: Για ποιον αετομάτη cowboy μιλάμε πάλι; :hmmm: Περί OP πως σου φάνηκε η ero-Boa στο anime; Για hater σε κόβω μάλλον ε; :orly: (όμορφη και bitchy κοπέλα σε anime τείνει να τραβάει τα αγοράκια και να απομακρύνει τα κοριτσάκια, γι' αυτό το λέω! :tensai:) Gomen για την αργοπορία btw, δεν ήμουν σπίτι αυτές τις μέρες, οπότε δεν είχα net... :emptyonexg1: η εξεταστική πως πάει, τελείωσε btw;
Sep 29 2009 16:00
Photo

GkLoc → Scorpion

To καλυτερο εκανες που το παρατησες,ευγε Scorpion.
Sep 29 2009 15:59
Photo

Scorpion → Zoro

Βασικα ... το naruto το παρατησα γιατι μετα κανταντησε λιγο επαναλαμβανομενο ειδα μεχρι το 40 αν εξερεσεις τον gaara και τον naruto οι αλλοι ειναι ξενέ:P οπωτε εβαλα κατι απο το dragonball btw διαβαζω και το manga του one piece λυγισα και γω...:D
Sep 29 2009 15:58
Photo

Zoro → Scorpion

Hey! :hi: Δεν είχα net αυτές τις μέρες οπότε τώρα είδα το μήνυμά σου! Να φανταστείς ακόμη στο RAW του 307 έχω μείνει, θα πιάσω το scanlated σύντομα... ανυπομονώ όμως στο επόμενο να δούμε Guts και Elfhelm επιτέλους! Naruto πως πάει btw; Πως και πήρε πόδι ο Gaara; :P
Sep 29 2009 15:27
Photo

Zoro → GkLoc

Ναι μετά πανεπιστήμιο είναι πιο ελεύθερα τα πράγματα ευτυχώς, χωρίς να σημαίνει ότι δεν έχει διαβάσματα, αλλά σίγουρα δεν σκοτώνεσαι όπως στο λύκειο! Ρε συ, τόσο πολύ καλό το Queen's Blade που έφτιαξες και σετ;;; :hahaha: Θυμάμαι όταν είχε βγει είχα τσεκάρει μερικές pics και αυτή του ava σου (Melona αν δεν κάνω λάθος, imba το κούρεμα :P) ήταν η αγαπημένη μου... αλλά ότι θα σε έβλεπα και με τέτοιο σετ δεν το περίμενα με τπτ! XD
Sep 29 2009 15:07
Photo

Zoro → Robin-Chwan

Αλό! :hi: Το chap τα έσπασε, το καλύτερο σημείο μου φάνηκε που ο Luffy μιλούσε χωρίς κανέναν ενδοιασμό δίπλα στον WB, ενώ είναι μια κουτσουλιά μπροστά του! :hahaha: (επίσης και τα λόγια του WB προς τον Marco να προστατέψει τον Luffy πολύ... καθησυχαστικά! :hot: Δεν τον βλέπω να την βγάζει αλλιώς ο Luffy!) Το επόμενο, αν τα spoilers είναι όντως αληθινά προβλέπεται ένα από τα ίδια, επικά επικό! Μόνο και μόνο Luffy συμμαχία με Boa είναι πολύ καλή ιδέα, μιας και αυτή ξέρει να χρησιμοποιεί Haki τέλεια! Αλλά και Jimbei vs Moria και Ivan vs Kuma φαίνονται ήδη καλές! Naruto τώρα: αυτές τις μέρες κατάφερα να τελειώσω το anime (αν και χτες κατέβασα και το Jiraiya Gaiden, μόνο αυτό μου έμεινε) και πέρασα λίγο στο manga και είδα μερικά περί Pein! Till now είμαι ξετρελαμένος με την σειρά και συνεχίζει το ίδιο καλά και στο manga... δεν έχω άλλα να πω, αν συνεχίσει έτσι θα το έχω ίδια θέση με το OP λογικά, μιας και το καθένα τους μου αρέσει σε σημεία που υστερεί το άλλο! Βέβαια το OP είναι βεβαιότητα ότι μετά από τόσα chaps είναι ακόμη καλό, το Naruto θα δείξει... ! (θα τα κάνω και κανονική σύγκριση σαν τελειώσω το manga) Κατά τ' άλλα: [IMG]http://img24.imageshack.us/img24/2581/happybirthdayvy.jpg[/IMG] [SIZE=4] [/SIZE] [SIZE=4][COLOR=Red]ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ[/COLOR][/SIZE] για προ-προ-προ-προ-χθες! :hbd: Δυστυχώς δεν ήμουν σπίτι μου αυτές τις μέρες, οπότε δεν είχα net! Sumimasen! :fromabove:
Sep 29 2009 14:54
Photo

Lady Sen → Zanza

Hello hello!!!η συναντιση μου φανηκε εξαιρετικη!και φυσικα η παρεα μετρουσε,οπως και η εμπειρια.Ειναι καλο να μοιραζεσαι καλες εμπειριες με τα σωστα ατομα!!Εσενα πως σου φανηκε?
Sep 29 2009 14:34
Photo

Lady Sen → Yo! Master

Μπορεις να μ κανεις download σειρες σε dvd????αχ αχ αχ <3 ναι ναι ναι!!βασικα ειμαι σε μια φαση που εχω τρελο διαβασμα ενω παραλληλα περιμενω να εμφανιστει το καινουριο castlevania για να του "ορμηξω" ^^ Αλλα οποιοδηποτε anime σε dvd ειναι καλοδεχουμενο με εγγυηση αγαπης και φροντιδας <3
Sep 29 2009 14:27
Photo

Goutcou → Dark_Venus

:hi: Και πάλιιι :) Αγγλική φιλολογία...μια χαρά μου ακούγεται :P Εγώ δεν τα πήγα και τόσο καλά με τις πανελλήνιες..δεν έγραψα πολύ καλά, όμως πέρασα σε σχολή που ήθελαααααααα[FONT=Trebuchet MS] :riiight: Καλό το blogging? αχαχαχα :P Κι εγώ λατρεύω τον κινηματογράφοοοοοοοοοοοοοο.. Όποτε βρω ευκαιρία και έχω λεφτά βρίσκω μια καλή ταινία και μια καλή παρέα και πάω[/FONT]:awww: Τι ταινίες σου αρέσουνεεεε? :D
Sep 29 2009 14:13
Photo

Dark_Venus → Goutcou

:hi: Μαράκι! Είμαι αγγλική φιλολογία.Τώρα θα μπώ στο δεύτερο έτος. Με τις πανελλήνιες πώς πήγες; Εγώ εκτός απο βόλτες και καφεδάκια το έχω ρίξει στο blogging. Επίσης λατρεύω τον κινηματογράφο :awww:
Sep 29 2009 14:05
Photo

Nighteyesiristella

Kαλέ γιατί σε τσάντισε τόσο ο Sasuke;:hahaha: Έτσι όπως έκανες, σκέφτηκα [spoiler=naruto latest chapter]ότι θα σκότωσε κάποιον. (Εντάξει σκότωσε κάτι σαμουράι:congrats:, αλλά αυτοί του επιτέθηκαν) Ειδικά όταν είδα τον Gaara περίμενα ότι θα τον σκοτώσει γι αυτό τα βαλες μαζί του. Οι άλλοι hokage τι παν κι ανακατεύονται;:erk: Αφού βλέπουν ότι κυνηγάει τον Danzo τι μπαίνουν στην μέση; (Τις μάχες στα manga τις βαριέμαι. Τις τεχνικές που χρησιμοποιούν δεν μπορώ να τις φανταστώ. Είμαι τύπος anime ειδικά στις action σκηνές.) Και τελικά η βεντέτα καλά κρατεί και από πιο πριν απ' όσο ξέραμε. Καλά αυτός ο νιντζα που διακήρυττε την ειρήνη στον κόσμο των νίντζα στο παρελθόν, τι σόι ειρήνη πίστευε ότι θα γίνει αν διαλέξει για διάδοχο έναν από τους 2 μαθητές; Πολύ αντίληψη είχε...:frozen: Και το πως βρέθηκαν με τα μάτια οι Uchiha δεν εξήγησε καλά. Ρινεγκαν είχε αυτός όχι σαρίνγκαν. Κάποια κενά έχει γενικά η υπόθεση που ελπίζω να καλυφτούν στην πορεία. Εξάλλου δεν νομίζω ότι μας τα είπε όλα ο Madara. Κι ο Danzo πρέπει να ξέρει πολλά για το παρελθόν. Btw, τι ήταν αυτό που πέταξε για τον Oro; Τι συνέβη στο σώμα του; Και ο Madara τι ήταν αυτό που είπε για ολοκλήρωση; Πάλι ρητορικές ερωτήσεις κάνω.:hahaha:[/spoiler]
Sep 29 2009 14:02
Photo

Labrokratis → Petran79

Α, καλά που μου το ανέφερες για να μην βάλω να κατεβαίνει το torrent. Τελικά δεν υπάρχει και πολύ υλικό με dance / disco περιεχόμενο. Και τώρα που το σκέφτομαι, πρέπει να φταίει το γεγονός ότι επειδή από το 1979 η μουσική Disco και οι Discoteque στην Αμερική ήταν "απαγορευμένες", οι Ιαπωνικές anime παραγωγές, που όλες ελπίζανε σε αμερικανική διανομή και επιτυχία, απέφευγαν τις αντίστοιχες σκηνές για να μην ξενίζουν στα αμερικανάκια. Αντίστοιχα παρατηρώ ότι όταν η χορευτική μουσική είχε πάρει τα επάνω της κατά την δεκ. του 90, υπήρχαν αντίστοιχες anime παραγωγές. Σήμερα που στην αμερική δεν υπάρχει dance / club κουλτούρα ούτε για δείγμα, βλέπεις μόνο rock (ούτε καν eurobeat, εκτός και αν ειναι παραγωγή τύπου ToLoveRu). Σε συνέχεια της αναζήτησης λοιπόν...
Sep 29 2009 13:33
Photo

LCF89 → stark-sama

[FONT=Comic Sans MS][SIZE=3]Δεν πειραζει για το double post.:ureshii: Ο αγαπημενος μου captain νικησε τον αγαπημενο μου espada. Δεν μπορω να πω οτι δεν μου αρεσε το αποτελεσμα αλλα με ψιλοχαλασε το shikai του.:erk: Αλλα στο τελος o Αizen λεει let's go. Φευγουν??:OMG3:[/SIZE][/FONT]
Sep 29 2009 13:10
Photo

stark-sama → LCF89

Sorry κατα λαθος εκανα double post:hot:
Sep 29 2009 13:03