Jump to content

Community Status Updates

Photo

stark-sama → LCF89

Ασε..... δραμα η κατασταση φιλε μου. Εκει που επιτελους θα ειχαμε και τις πρωτες απωλειες και τι απωλειες (vizards-captain level shinigamis) ως δια μαγειας τηντελευταια στιγμη εμφανιζεται ο απο μηχανης θεος Kyoraku για να σωσει την κατασταση. Πιο troll απο αυτοδεν υπαρχει:deadga6:. Απο την αλλη ομως αν και η παρουσια του Starrk ηταν σχετικα μικρη στο manga απεδειξε περιτρανα οτι αξιζε και με το παραπανω την θεση του ως ο Primera espada στο στρατο του Aizen.
Sep 29 2009 13:02
Photo

stark-sama → LCF89

Ασε..... δραμα η κατασταση φιλε μου. Εκει που επιτελους θα ειχαμε και τις πρωτες απωλειες και τι απωλειες (vizards-captain level shinigamis) ως δια μαγειας τηντελευταια στιγμη εμφανιζεται ο απο μηχανης θεος Kyoraku για να σωσει την κατασταση. Πιο troll απο αυτοδεν υπαρχει:deadga6:. Απο την αλλη ομως αν και η παρουσια του Starrk ηταν σχετικα μικρη στο manga απεδειξε περιτρανα οτι αξιζε και με το παραπανω την θεση του ως ο Primera espada στο στρατο του Aizen.
Sep 29 2009 12:49
Photo

Black Kaiser → Mad_Hatter

[QUOTE] Οι περισσοτεροι κακοι των shonen για να ψοφισουν υπαρχουν, μη τους κανουμε και ολλους σκουπιδια.[/QUOTE] Έτσι. Πες τα Ριν, πες τα !
Sep 29 2009 10:38
Photo

Kenny → Sparda

Έχεις απόλυτο δίκιο, mate! Asuka~ :kawaii:
Sep 29 2009 04:35
Photo

Sparda → Kenny

Δες το θετικά, το μπλε πάει με τα μάτια της Asuka;P
Sep 29 2009 04:31
Photo

Petran79 → Labrokratis

Χαιρομαι που βοηθησα. Το Ναdia παντως δεν εχει σχεση με το μουσικό στυλ που ψαχνεις. Καθαρά δηλ. adventure μουσική.
Sep 29 2009 00:12
Photo

Black Rabit → laiste

Yo!!!!Ti kanoyme ti kanoyme?
Sep 28 2009 23:45
Photo

MitHuNa → FunkyFisch

καμια σχεση. tengen toppa gurren lagann λεγεται και έκανα την Γιοκο κοσπλει ^^
Sep 28 2009 23:37
Photo

MitHuNa → Hat-tan

mooo αν ηταν το 25 τωρα δεν θα προλαβαινα να το κανω ^^ νταξ δεν ειναι τπτ το φοβεροοο!! απλο κοσπλει θα ειναι αυτην την φορα ^^ μιας κ πι8ανοτατα δεν θα εχω ουτε χρονο ουτε λεφταα :(
Sep 28 2009 23:35
Photo

Goutcou → Dark_Venus

[FONT=Trebuchet MS]Με την σχολή?? Πού έχεις περάσει??? Εγώ φέτος έδωσα πανελλήνιες και όπως καταλαβαίνεις δεν είχα και πολλές ασχολίες:hot: Τώρα όμως το έχω λιώσει στις βόλτες και στα anime!!! Μου αρέσει επίσης να διαβάζω και βιβλία αν και τώρα τελευταία τα έχω παρατήσει επειδή έβλεπα Naruto :awww: Εσύ???:riiight:[/FONT]
Sep 28 2009 23:14
Photo

Matu-san → Didi

Okaeri nasai!!
Sep 28 2009 22:51
Photo

Napster → Jorg

Ωραιος....καλα εκανες. :P
Sep 28 2009 22:11
Photo

Jorg → Napster

Σωστα, οπως και εσυ. Ετσι ειπα γιατι να μην σε βαλω στο friend list?
Sep 28 2009 22:07
Photo

Napster → Jorg

Εισαι μελος στο animeplanet.gr, σωστα???
Sep 28 2009 21:59
Photo

AngelPoTaGaTo → AristidisK

εγώ αυτό το καλοκαίρι τσάκισα κυριολεκτικά το bleach :awww:(από το 60 και κάτι που ήμουν όταν έκλεισαν τα σχολεία τώρα περιμένω κάθε βδομάδα νέο επεισόδιο δηλαδή είμαι στο 238) και συνέχισα να βλέπω τα ongoings που έβλεπα (FMA FTW!!!!!!!!!!:hahaha::hahaha::hahaha:). σκέφτομαι να αρχίσω το D.Gray Man. ένας φίλος μου είπε οτι θα μου δάνειζε κάτι dvds που έχει. για πες μου τώρα, πώς σου φαίνεται το γυμνάσιο? (σε κάθε πρωτογυμνασιάκη κάνω αυτή την ερώτηση :hot::hot::hot: μην με παρεξηγείς)
Sep 28 2009 21:53