Jump to content

Community Status Updates

Photo

Zoro → Tsunade-sama

Ό-ό... όργιο;;; :OMG3: Καλή μου θα σου συμβούλευα να ξεκόψεις λίγο παρέα με τον kel, έχει αρχίσει να σε επηρεάζει αρνητικά!! XD Χαίρομαι που μας βγήκες Boa fan λοιπόν, από ένα σχόλιο σου παλιά σε είχα κόψει για hater! Ε μα, είναι να μην σου αρέσει τώρα που αρχίζει το OP και έχει ένα ίχνος romance; :wooi2: (τώρα το ποιον διάλεξε είναι άλλη ιστορία! O Luffy είναι πιο "στον κόσμο μου" και από τον marimo!! :hahaha:) Εξετάσεις-δουλειές πως πάνε λοιπόν; :wis: PS: Πέρασα και στο Naruto manga... srsly θα έπρεπε να αρχίσει αυτό ή του OP... όχι τπτ άλλο, πέραν του ότι γίνονται πολλές καλές φάσεις, είναι μεγάλος πειρασμός να μην ρίξω spoiler κι εγώ τώρα! :hehehe:
Sep 29 2009 17:46
Photo

Zoro → Tsunade-sama

[2ble post--> erase :p]
Sep 29 2009 17:45
Photo

Black Rabit → laiste

Mia xaroula!!!Psaxno maniodos gia tis photos apo to party kai to meeting!!Ante na tis anebasoyn ta paidia!!Anypomono na tis mazepso oles!!!
Sep 29 2009 17:26
Photo

GkLoc → Zoro

To manga του OP δεν τα σπάει απλώς,είναι ότι πιο επικό υπάρχει αυτήν την στιγμή.... Και στο Anime του Naruto σε αυτο το επεισοδιο θα μπει στο Jiraiya με Pein,αλλα καλυτερα διαβασε το manga,εχει μπολικο υλικο και facepalms...
Sep 29 2009 17:07
Photo

laiste → Adventurer

Ποτε θα ανεβασεις φωτογραφίεςςς??????
Sep 29 2009 17:03
Photo

Zoro → GkLoc

Είχα πάει Σικελία αυτές τις μέρες, οπότε δεν είχα net... έχω και διαβάσματα γενικά όμως, οπότε δεν πολυμπαίνω τελευταία! Still, προχώρησα και στο Naruto manga και σήμερα θα συνεχίσω την μάχη Jiraiya vs Pein, πάντως δεν περίμενα να είναι τόσο κοντά σε αυτά τα σημεία το anime[B]*[/B]! Αν δεν έβαζαν τόσα fillers έχει μπροστά του ένα από τα καλύτερα arcs απ' όσο κατάλαβα! [B]*[/B][spoiler=Naruto manga]Εννοούσα Sasuke vs Itachi και μάχες με Pein γενικά[/spoiler]So far η σειρά συνεχίζει να μου αρέσει πολύ! Πάντως και το OP στο manga τα σπάει! :P
Sep 29 2009 16:58
Photo

Neuro → Matsu

Περί ποσό καλός είμαι στο σχέδιο πιστεύω σωστά σχολιάζεις αλλά από τότε έχει μπει πολύ νερό στο ποτήρι (ή όπως εκεί λεγόταν) έχω εξελιχθεί παρά πολύ θα σου δώσω ένα σχέδιο μου από το [U][B][URL="http://odesos.deviantart.com/art/Cyborg-girl-sketch-120343406"]Απρίλη[/URL][/B][/U] πολλαπλασίασε χ3 το τωρινό μου επίπεδο . Το ότι δεν ανεβάζω κάτι είναι ότι δεν μου αρέσει κανένα σχέδιο μου (η τελειομανία που λέγαμε) και όλο θέλω κάτι παραπάνω. Πάντως θα ανεβάσω κάτι ποιο πρόσφατο μόλις συνηθίσω την γραφίδα με το αριστερό χέρι (με το οποίο ποια ζωγραφίζω)
Sep 29 2009 16:52
Photo

AristidisK → AngelPoTaGaTo

[COLOR=black] :tensai:Εγώ είπα να συνεχίσω το BLEACH:awww: αφού είχα μείνει στο 25 επειδεί η animeclipse δεν βγάζει ποια και τώρα το βλέπω σε ένα site το animeseason.com:awww::awww::awww: έχει πολά εκεί αν θες κείτα το μπορείς να βρεις κάτι που σε ενδιαφέρει.[/COLOR] [COLOR=#000000] Ωραίο το γυμνάσιο και δεν έχει μικρά παιδια ενοόντας 10χρονα:roar: ή 9χρονα:roar: σπαστικά παλιόπαιδα:madtodeath::madtodeath::madtodeath:.Αν και τώρα εγώ είμαι ο μικρος:borednn9:Και σήμερα πάλι test.Επίσεις ευτυχώς έχουμε καλούς καθυγητές:hot: αλλά αυτό δεν είναι σίγουρο ακόμα.:puke:[/COLOR]
Sep 29 2009 16:43
Photo

laiste → Black Rabit

Καλα ειμαστε, καλα ειμαστε! εσεις?
Sep 29 2009 16:40
Photo

Scorpion → Zoro

OK darth zoro... παντως πιο κει το One piece γινεται τελειο,για το Impel down μιλαω, καλα αυτος ο buggy ειναι απιστευτος μου φαινεται πως πιο μετα θα δω κι αλλους κακους που ειχα ξεχασει πχ crocodile :wooi2: μακαρι να χει και τον enel:hahaha:
Sep 29 2009 16:37
Photo

Zoro → Scorpion

Μέχρι το 40 είχα δει κι εγώ παλιά, αλλά όσο προχωράει μόνο καλυτερεύει, so far τουλάχιστον... πως και το παράτησες; Εμένα το μόνο που μου την έσπαγε τρομερά (και ακόμη μου την σπάει, αν και έχω και μερικά άλλα) είναι ο άθλιος πρωταγωνιστής (*points @ Naruto*): ο τρόπος που αλλάζει πολλούς κακούς της σειράς και τους κάνει καλούς με χαλάει τρομερά... πολύ lame και το χειρότερο είναι ότι το κάνει ακόμη και μέχρι τώρα... :frozen: (πως γίνεται να σου αρέσει δεν θα το καταλάβω ποτέ! :borednn9:) Πρωταγωνιστής να σου τύχει... έχω διαβάσει άπειρα σχόλια που λένε πόσο καλύτερα είναι τα επεισόδια όταν απουσιάζει αυτός... και συμφωνώ! Καμία σχέση με Luffy που έχει πλάκα και φάση! Still, η σειρά δεν είναι μόνο ο πρωταγωνιστής της... θα έλεγα να την συνεχίσεις σαν μπορέσεις! Πιο κει γίνεται πολύ καλή! (καλά έκανες και ξεκίνησες το OP manga btw, welcome to the dark side! :P) EDIT: ... και μην ακούς τον GK! XD
Sep 29 2009 16:31
Photo

GkLoc → Scorpion

Μέχρι ενός σημείου καλό είναι,μετά άστα...
Sep 29 2009 16:20
Photo

Tsunade-sama → Zoro

Zoro - chin weeee:wooi2: Που χάθηκες βρε όργιο?Πάλι σε καμιάς Ιταλίδας το σπίτι ξέμεινες?:riiight: Ero-Boa κ ξερό ψωμί!Αγαπάω Boa, μετά την Tsunade, η πλέον αγαπημένη μου female character!Συνδύασε Boa με Tsunade κ θα βρεις τον τέλειο συνδυασμό...που θες κ μουγκές, ου ρε!:hahaha: Ένας είναι ο [B][I]αετομάτης[/I][/B] cowboy του One Piece κ αναφερόμουν σε αυτόν καθώς δεν τον συμπεριλάμβανα τόσο καιρό στο club των shichibukai...τι να κάνω?Έχει περάσει καιρός από τότε που τον πήρε το μάτι μου τελευταία!:tensai: [QUOTE]Και όχι, δεν έγινα badass... ήμουν εξαρχής![/QUOTE] Μην τα πετάς έτσι..θα πάθω κανα καρδιακό :hahaha:
Sep 29 2009 16:12
Photo

Zoro → Vagelio

Καλά, είδα το post σου στο Berserk thread και δεν το περίμενα ότι είχαμε και νέα κοπέλα στις fans της σειράς! Welcome! :P Διαβάζεις από καιρό την σειρά; Guts fan να υποθέσω; Είδα και τις ζωγραφιές σου btw, απίθανα χρώματα και σχέδια έχω να πω :nod:... μακάρι να σχεδιάσεις και κάναν Guts στο μέλλον! :wis:
Sep 29 2009 16:11
Photo

Scorpion → GkLoc

Δεν σαρεσει ουτε εσενα Gk??
Sep 29 2009 16:04