Jump to content

Community Status Updates

Photo

Hajime_Saito → Shikamaru

Gintama
Oct 02 2009 19:41
Photo

Dark_Venus → Adventurer

Γεια σου Adventurer! Ναι ναι αγγλική φλολογία σπουδάζω, στην Αθήνα όμως! Εσύ γράφεις "αιώνιος φοιτητής", τι σπουδαζεις αν επιτρέπεται; :)
Oct 02 2009 19:12
Photo

Shikamaru → Hajime_Saito

μου λες λιγο απο πιο anime ειναι αυτος ο Virus Mith.....
Oct 02 2009 18:21
Photo

Adventurer → Dark_Venus

Γεια σου Dark_Venus. Κατι πηρε το ματι μου οτι εισαι αγγλικη φιλολογια και πας για δευτερο ετος. Σε ποια πολη σπουδαζεις; Ρωταω γιατι εχω γνωστους στο ετος σου στη Θεσσαλονικη.
Oct 02 2009 17:56
Photo

Adventurer → Goutcou

Καλησπερα Goutcou. Ηθελα να σου θυμισω οτι συμφωνα με τους Κανονες του φορουμ μας, η υπογραφη του καθε μελος δεν πρεπει να ξεπερναει τα 250 pixels σε υψος (εικονα ΚΑΙ κειμενο) ενω στη δικη σου η εικονα ειναι 250 pixels απο μονη της. Σε παρακαλω διορθωσε την ωστε να συμμορφωνεται με τους Κανονες μας. Ευχαριστω.
Oct 02 2009 17:49
Photo

Dark_Venus → Goutcou

Οχι... Α εμένα μ αρέσει πολύ το Gossip Girl! Περνάει η ώρα ευχάριστα!
Oct 02 2009 16:53
Photo

legeon → Andoryu

[spoiler]Αν και είμαι και ντροπαλός,αντικοινωνικός,weird and awkard,χαμηλων τόνων,ανοιχτόμυαλος, κυκλοθυμικός και αναποφάσιστος etc etc. οπότε άμα απο την μία στιγμή στην άλλη φαίνεται σαν να μιλάει τελείως διαφορετικό άτομο μην παραξενευτείτε!Also η μνήμη μου πραγματικά ειναι χάλια αλλα κατα τα άλλα μια χαρά!:PΑ και βαριέμαι αρκετά and boredom makes you do strange things! O_O Τι άλλο...Α ναι, είμαι λιγο παρανοικός, και έχω πολλές εμμονές.Δεν ειν' καλό αυτό!Ο_Ο Επιπροσθέτως, είμαι λίγο lazy, procastrinator και όχι πολύ active member σε forums[/spoiler] [spoiler]επιτέλους και εκεί που νόμιζα πως σαν και εμένα δεν υπάρχει άλλος,εντελώς ξαφνικα εμφανίστηκες εσύ και μου χάλασες την μεγάλη ιδέα που είχα για τον εαυτό μου.γιατί και εγώ και ντροπαλός είμαι και αντικοινωνικός και χαμηλών τόνων,κυκλοθυμικός,αναποφάσιστος,με χάλια μνήμη και γεμάτος με αρκετές δόσεις παράνοιας.όσο για τα υπόλοιπα που περιέγραψες ακόμα και αυτά τα έχω αν και όχι σε τόσο μεγάλες δόσεις.καλώς ήρθες λοιπόν ,καλή διαμονή και πάνω από όλα προσοχή στους κανόνες του forum.εδώ βαράνε όχι αστεία[/spoiler]
Oct 02 2009 16:36
Photo

Goutcou → Dark_Venus

[FONT=Trebuchet MS][COLOR=Black][COLOR=Plum]Supernatural, Heroes, Grey's Anatomy, The Big Bang Theory! Βλέπω κι άλλες διάσπαρτα που δείχνει στην TV :P Gossip Girl δεν έχω δει ποτέ :| Το βλέπει η αδερφή μου φανατικά!! Από j-doramas...έχεις δει κανένα? :thumbup:[/COLOR] [/COLOR][/FONT]
Oct 02 2009 16:32
Photo

Mad_Hatter → Zoro

Heh, το τελιωσες επιτελους, ε? Τραβα δες τωρα κανα σοβαρο anime (neon genessis evangelion/gundam 0079/tokyo magnitude) να ερθεις στα ισια σου :P [SPOILER=naruto manga] Στο ελεγα παντως οτι απο το pein arc Και μετα η σειρα εχει πεσει κατακορυφα, ο pipamoto εχει κατι μηνες να βγαλει καλο chapter, περα του οτι δεν υπαρχει πλεον πλοκη.Ολλο sasukesasukesasukesasukesasukesasukesasuke....... Παντως ναι για τον nagato σου ελεγα με το summon Μπορει να χωσει logia. Ο nagato/pein ηταν μακραν ο καλυτερος χαρακτηρας της σειρας, 2 κλασσεις τουλαχιστον πανω απο το υπολοιπο manga, κινητρα, σκεψεις, παρελθον, ατακες, δεν τον επιανε κανεις, αλλα βλεπεις δεν αρεσε στα narutards που το μονο που ξερουν να λενε ειναι "OMG ΠΟΣΟ ΓΑΜΑΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο NARUTO ΜΕ ΤΑ ΒΑΤΡΑΧΟΜΑΤΙΑ, ΠΟΣΟ COOL HAIRCUT EIXE O SASUKE" κλπ, και για να μη χασει τους Fans ειπε να τον σκοτωσει με τον πιο αθλιο τροπο.Και ο τροπος που πεθανε το God realm ηταν η αθλιοτητα η ιδια.Αν ειναι δυνατον να αποφευγει το rasenshurike που το ειδε απο το μισο μετρο και να σκοτωνει ταυτοχρονα 2 κλονους, και να μη μπορει να αποφυγει το rasengan που το ειχε δει απο τα 10 μετρα να ερχετε, και εχει και τη μιση ταχυτητα.....η το αλλο το ακυρο που δε τιναχτηκε ο Naruto απο τη shinra tensei...... Απο δυναμη ειναι ο πιο δυνατος απο οσους εχουμε δει, τι Itachi, τι sasuke, τι jirayia, κανεις δε τον εφτανε.Και το naruto θα τον τελιωνε σε μισο λεπτο αν ειχε το Godrealm δυναμεις απο την αρχη της μαχης.Περα του γεγονοτος οτι τον εποιασε, και δεν μπορουσε να τον σκοτωσει επειδη τον ηθελε ζωντανο....μαχη ειναι αυτη? Και τον αντικαθιστα με τον Madara, τη μεγαλυτερη αποτυχια σε Villain που υπαρχει σε anime, ακομα και ο Pegasus απο τα Yugioh ηταν καλυτερος. Παντως συμφωνω με αυτα που λες για τον Luffy. [/SPOILER]
Oct 02 2009 16:08
Photo

Zanza → Lady Sen

πηρες το μυνημα μου?
Oct 02 2009 15:49
Photo

Dark_Venus → Goutcou

Gossip Girl... :D Εσυ;
Oct 02 2009 15:41
Photo

monoiristella

[IMG]http://johnryanrecabar.files.wordpress.com/2009/09/cockroach.jpeg[/IMG] I love you too, my daughter :wooi2: [SPOILER]:kakaka::kakaka::kakaka:[/SPOILER]
Oct 02 2009 15:37
Photo

GkLoc → zade

Τούτο είναι από Berserk...δεν μπορώ να πω τίποτα παραπάνω,διότι είναι Spoiler!
Oct 02 2009 15:34
Photo

Mad_Hatter → Tsunade-sama

Μα ειναι μετεμψυχωση αυτη? Τη μια πεθαινει, και την αλλη επιστρεφει σα ροζ γατι? Ειχα πεθανει στα γελια εκει:hahaha:.
Oct 02 2009 15:32
Photo

Zoro → Mad_Hatter

Yo, been a while my friend! :P Τελείωσα χτες, μετά από πολύ κοπιαστικό "διάβασμα" (αυτά σου κάνει η εξεταστική, αλλά και πάλι τα διάβασα πολύ προσεκτικά), και το manga του Naruto και είμαι up to date με το latest chapter! Δεν θα πω εντυπώσεις γιατί σύντομα θα κάνω ένα γιγαντοπόστ όπου το συγκρίνω με το OP, αλλά έχω μια απορία:[spoiler=Naruto manga]όταν μιλούσαμε περί Kizaru και ότι κανένας από τον κόσμο του Naruto δεν μπορεί να τον αγγίξει (ή νικήσει; ), είχες πει ότι υπήρχε ένας, ίσως 2 που μπορούσε... ποιος/ποιοι ήταν τελικά; (madara, pein; ) Και πως ακριβώς; (το μόνο που μου φάνηκε ίσως μπορούσε να κάνει κάτι ήταν το summon του Nagato που αφαιρούσε ψυχές) Btw πολύ ωραίος ο Nagato/Pein και η ιστορία που τον οδήγησε στο να έχει αυτή την ιδεολογία, κρίμα μόνο που (για άλλη μια φορά :frozen:) o Naruto τα χάλασε όλα και τον έκανε καλό με έναν μονόλογο... μετά μαζικό rez και όλοι χαρούμενοι αναγνωρίζουν τον Naruto ως σωτήρα (και προφητεία my ass, πολύ plot no jutsu) μπράβο Kishi, κατέστρεψες άλλον έναν cool κακό... Αν κάτι αναγνωρίζω στου Luffy είναι ότι απ' όλους τους λίγους που έχει αλλάξει (και όχι στρατό όπως ο Naruto) το έκανε χωρίς να φανεί forced, απλά έμεινε ο εαυτός του και οι πράξεις του τον έκαναν θαυμαστό απέναντι στον άλλο/αντίπαλο. Καλύτερο παράδειγμα η Boa, όπου δεν άρχισε μονολόγους και φωνές για να τις αλλάξει χαρακτήρα, απλά πολέμησε γι' αυτά που τον αφορούσαν άμεσα (πετρωμένες αμαζόνες, ζωή του κλπ), έμεινε ο εαυτός του και αυτό οδήγησε στο να τον ερωτευτεί αυτή. A lot better από το mumbling του Naruto όπου όλοι πέφτουν ξεροί και αναγνωρίζουν το μεγαλείο του... Πάντως για τις δυνάμεις που είχε ο Pein δεν τον θεώρησα τόσο πολύ θεό... δλδ οκ δυνατός ήταν, αλλά δεν μου άρεσε που έπρεπε να επιτίθεται μαζικά, από 2 μέχρι 6 σώματα, για να έχει όλο και δυνατότερη επίδραση το rinnegan, ενώ με το sharingan τα κάνει όλα ένας... απ' όσο κατάλαβα ο Nagato είχε τις δυνάμεις όλων τον 6 realms και απλά επειδή θα ήταν απίστευτα δυνατός ακόμη και για τον Naruto να νικηθεί, τον χώρισε στα 6 και δεν έκανε μάχη Naruto-Nagato. Αλλά και πάλι, σαν παρουσιαστικό θεού ο Enel μου άρεσε πιο πολύ, αυτός μπερδεύονταν άνετα με θεό... ο Pein, πέρα από το rez, μου φάνηκε απλά ένας άλλος skilled shinobi με bloodline limit. Βέβαια την ιδεολογία του δεν την πιάνει η θεοποίηση και τρέλα του Enel, μιλάω καθαρά για δύναμη. Το Shinra Tensei ήταν πολύ ωραίο [URL="http://www.onemanga.com/Naruto/429/06-07/"]εδώ[/URL] πάντως, καλή επίδειξη δύναμης![/spoiler]Αυτά, τα υπόλοιπα σύντομα σε ποστ! :hot:
Oct 02 2009 15:04