Jump to content

Community Status Updates

Photo

amaya3 → Tea-chan

Έλα ντε. Ένα πρόσφατο παράδειγμα. Το 146. Οι αντιδράσεις λέει της Kyoko και του Ren ήταν OOC:nosey: :erk::deadga6: Το'χω στο πρόγραμμα μόλις πάρω καινούρια οθόνη. Να υποθέσω υπάρχει λόγος που δεν μου προτείνεις και το manga, ε;; Αυτό με το Monster το είχα πάθει κι εγώ. Το καλύτερο manga adaptation που έχω πετύχει μέχρι στιγμής. Edit: Btw, μιας και αναφέρθηκε το Monster, ένα άλλο "ωραίο" που διάβασα για το ch147: "Ren is very much like Johan and Kyoko like a brainwashed kid.":borednn9:
Oct 05 2009 21:47
Photo

Zanza → Vegetasmate

XAXAXAXAA ela more ena astiaki kaname :Pkouvalaw trelaaaa pios egw :S
Oct 05 2009 21:44
Photo

Tea-chan → amaya3

[quote]οι χαρακτήρες είναι(κατά καιρούς) OOC. [/quote]:terror2: Σύμφωνα με ποιόν;;; Να μου το πεις αυτό για fanfiction, να πω ok, αλλά στο ίδιο το manga;;;;;; Η faility μερικών ανθρώπων δεν έχει όρια...:borednn9: Τα OVA είναι για μεγάλες οθόνες, όντως. Ειδικά τώρα που βγαίνουν σε Blu-Ray. Αλλά πάντα υπάρχουν και μικρά releases για κάθε γούστο! Σου έυχομαι κάποια στιγμή να τα δεις, είναι από τα καλύτερα anime που έχουν βγει και από τα καλύτερα manga adaptation. Μόνο στο Monster είδα κάτι τέτοιο: τα panel του manga ζωντάνευαν...:awww:
Oct 05 2009 21:33
Photo

Vegetasmate → Zanza

ahahhahahaaa!!! ti trela kouvalas!!! siga vre...kouklaki zogarfisto, moikanaki!! esi kai i pokahontas!!!! hahhahahahahhaha!!!
Oct 05 2009 21:25
Photo

amaya3 → Tea-chan

XDD Mακριά μακριά...Και για κερασάκι στην τούρτα να αναφέρω πως πολλές φορές έχω διαβάσει ότι οι χαρακτήρες είναι(κατά καιρούς) OOC. o_________O *no words anymore* Μακριά κι εγώ λοιπόν...Εντωμεταξύ τα OVA θέλω να τα δω εδώ και καιρό αλλά για οθόνη έχω προς το παρών την άθλια τηλεόρασή μου και κοντεύουν να μου βγουν τα μάτια:if:
Oct 05 2009 21:19
Photo

Zanza → Adventurer

roger that
Oct 05 2009 21:10
Photo

Adventurer → Zanza

Καλησπερα Zanza. Ηθελα να σου θυμισω οτι το μεγιστο επιτρεπτο μεγεθος των υπογραφων στο φορουμ μας ειναι 100kb, και το μεγιστο επιτρεπτο υψος 250 pixels. Η υπογραφη σου αυτη τη στιγμη ξεπερναει και τα δυο ορια (εχοντας υποψιν οτι το μεγιστο υψος αναφερεται στην εικονα ΚΑΙ το κειμενο). Παρακαλω να την αλλαξεις ωστε να πληρει τους κανονες μας.
Oct 05 2009 21:07
Photo

Tea-chan → amaya3

[QUOTE]Επίσης, οι Dicktarou fans(που είναι παραδόξως πολλοί). Επιχειρήματα γελοία που διαστρεβλώνουν την αλήθεια και υπερβάλλουν ΤΟΣΟ μα ΤΟΣΟ πολύ...Μου έβγαλαν τον Ren [B]abusive disturbed person who wants to dominate Kyoko and systematically scares her, hurts her, humiliates her, controls her[/B]. Ότι δήθεν η σχέση τους είναι creepy και ότι [SIZE=5][B][SIZE=7]ο Ren[/SIZE] κάνει "κάθε φεμινιστικό κύττρο του σώματός τους να πονάει"[/B][/SIZE]*can't facepalm enough*[/QUOTE] [IMG]http://4.bp.blogspot.com/_LCVZWFAEodk/RpMHezXzaOI/AAAAAAAAFtk/75yTjhMTH6Q/s400/WTF.jpg[/IMG] Mάιστα... δε θα ασχοληθώ με τους εν λόγω καραγκιόζηδες τότες... Και για το Hellsing, μείνε στα OVA και παράτα τα υπόλοιπα. Άσε με εμένα να έχω διαβάσει ΤΗ φρίκη εκεί μέσα...:puke:
Oct 05 2009 21:03
Photo

amaya3 → Tea-chan

Αχχχ...πονεμένη ιστορία. Κατ'αρχάς, ατελείωτο bitching και whining για τα πάντα. Ενώ υποτίθεται they luuuurve SB και βλέπουν πόσο ξεχωριστό είναι, οι περισσότεροι γκρινιάζουν όλη την ώρα. Ένα minor παράδειγμα: "Where is the romance?" Where's Ren?It's borin~~~g!" στο Natsu arc. Έρχεται το Valentine arc, που είναι κάπως πιο romance-centered. "Wahhhh...this arc takes TOO long~~~Where's Amamiya? I want it to end already~~" "I'm so disappointed..."....----Ένα μικρό δείγμα από την καλύτερη των περιπτώσεων. Ειλικρινά, το τι έχουν δει τα ματάκια μου...>.< Επίσης, οι Dicktarou fans(που είναι παραδόξως πολλοί). Επιχειρήματα γελοία που διαστρεβλώνουν την αλήθεια και υπερβάλλουν ΤΟΣΟ μα ΤΟΣΟ πολύ...Μου έβγαλαν τον Ren abusive disturbed person who wants to dominate Kyoko and systematically scares her, hurts her, humiliates her, controls her. Ότι δήθεν η σχέση τους είναι creepy και ότι ο Ren κάνει "κάθε φεμινιστικό κύτταρο του σώματός τους να πονάει"*can't facepalm enough* Ώστε το Hellsing fandom sucks...Θα μείνω λοιπόν στα OVA που σκοπεύω να δω χωρίς να ασχοληθώ παραπάνω, thanks:3
Oct 05 2009 20:55
Photo

Zanza → Vegetasmate

δεν ημουν καχύποπτος απλα ηθελα να τρολαρο λιγο..και σιγα αν την επριζα τοσο πολυ ας μου το κλινε στη μαπα εγω αρχισα την κουβεντα αλλα δεν την ειδα να εχει προβλημα και αυτη μου μιλαγε .... εγω σου λεω με ειδε to κουκλακι το ζωγραφιστο το μοικανό και λεεει οοοοοοοοοοπ ας του μιλισω λιγο μουχα0χα0χ0α0χα απο εδω και περα θα κοιταω αν εισαι μεσα και θα σου μιλαω αν μου απαντισει παλι η φυλη σου θα της το κλισω στη μαπα :P
Oct 05 2009 20:53
Photo

Tea-chan → amaya3

Επειδή έχω καεί κι εγώ από fandoms που μισώ (βλ. Hellsing) για πες, τί λένε και τους μισείς τόσο;
Oct 05 2009 20:37
Photo

Kakashinote → YuNie

ti leei? kala? thx gia to reject pou mou rikses sto fb...na sai kala... :P
Oct 05 2009 20:35
Photo

laiste → FunkyFisch

Hai, hai desu! Μονο ομως που δεν ειχα ροζ μαλλι, γιατι δεν εβρισκα βαφη/περουκα:( Ημουν στον επανω οροφο με τον Cassiel και τον Adventurer. Στο event της Πεμπτης ησουν?
Oct 05 2009 20:26
Photo

Vegetasmate → Zanza

eee ti na s kano!!!!! k alloi filoi m tin exoun petuxei alla kaneis den efere tetoia kaxupopsia oso esi...k ekeini i8ele na ksemperdeuei me to pet kai na figei k esi tin eprizes!!! logiko na ta parei!!! :P apo do k mpros 8a ksereis.....
Oct 05 2009 20:19
Photo

Zanza → Vegetasmate

ααα αυτο ηταν τελικα που δεν μπορουσες να κανεις εσυ και στο εκανε για σενα εκεινη....χαχα ρε σιγά απλα επειδή πολλά άτομα μου κάνουν τέτοιου είδους φαρσες δεν πιστεύω εύκολα τον άλλον.............. εξαλου μου φανικε πολυ fake συζητηση...εεεπ τι κανεις? δεν ειμαι η ελινα ειμαι μια φυλη της.... ε τι να φανταστω και εγω :p να τρέξω ...μη πες τισ ρε φοβούμε :P
Oct 05 2009 20:13