Jump to content

Community Status Updates

Photo

mono → Ρούμπενς

That's great. I don't speak portugeese but I took some spanish languange courses a few years back. Do you prefer me talking to you in english or greek? I'm glad you enjoy the forum, feel free to post something whenever you feel like it. Sometimes things get kinda crazy around here but we are still a great community. Actually, these days, in Greece, a song from your country is very popular "ai se eu ti pegu", you've probably heard of it allready! Have a nice stay and feel free to ask anything ^^
Mar 23 2012 18:03
Photo

Trivia Spitting Monster → Kai

Είπαμε: δες τα δύο τελευταία επεισόδια. Εκεί γεμίζουν κάμποσα απ' τα κενά, τόσο του Nitori, όσο και της Anna-chan. Όσο για την αδερφή, μην ξεχνάς: κάνει το πιο "γυναικείο" επάγγελμα που υπάρχει (φωτομοντέλο), και είναι λογικό ως ένα σημείο να φρικάρει με τον "ντιγκιντάνγκα" αδερφό της. Μην ξεχνάς, σε κάποια φάση θέλησε να ηχογραφήσει τη φωνή του με το όνομά της. Α, ναι, θα το κάνω κι εγώ κανόνα. Αλλά, γ@μώτο, μ' αρέσει να καβαλάω το τρένο του hype! Έχει τόση πλάκα να ενθουσιάζεσαι με πράγματα που μπορεί να μην προκύψουν καλά, στην τελική!
Mar 23 2012 17:51
Photo

Ρούμπενς → mono

Oh, really? So good morning! hahaha Thanks for your reply! I joined this forum because I learn Greek and like anime! So I thought it would be easier to learn it talking about something I like! =D I'm having a great time here, because everybody's very kind! You guys are just great! I sill don't post too much here, but I like reading the threads! :)
Mar 23 2012 17:45
Photo

zennith666 → Harukaze

Yeap.Ελπίζω σύντομα σε κάποια συνάντηση :).
Mar 23 2012 17:09
Photo

Kai → Trivia Spitting Monster

Θα πω κι εγώ 'αχ' γιατί η ψήφος στην συγκεκριμένη κατηγορία πήγε χωρίς δεύτερη σκέψη στο Tiger&Bunny. Όχι μόνο είχε δράση αλλά ήταν και πολύ αναζωογονητική σε πολλά σημεία. Ναι, η αλήθεια είναι ότι το άφησα σε καλό σημείο, αλλά όπως είπα και στην αδερφή μου μού φαίνεται πολύ βολικό οι γονείς του να μην έχουν μάθει ή να μην έχουν ψιλιαστεί κάτι. Δεν αποκλείω το γεγονός ότι τα παιδιά της ηλικίας του θα αδυνατούσαν να δείξουν κατανόηση ή έστω να μην σκεφτούν καν να πουν κάτι, αλλά ούτε η αδερφή του; Η δικαιολογία ότι το έκρυβε καλά μόνο πειστική δεν μπορεί να είναι σε αυτήν την περίπτωση. Ακριβώς αυτή η απαλή προσέγγιση μείωσε κάπως την ευχαρίστηση. Δεν μπορώ να πω ότι με ενόχλησε τόσο το γεγονός ότι έμεινε στην πλευρά του crossdressing, είναι και αυτό ενδιαφέρον θέμα, αλλά θα μείνω σε αυτό που είπες. Ο Nitorin είναι πολύ τυχερός, όχι απλά τυχερός που μοιάζει με κοριτσάκι. Ας πούμε ότι το προσπερνάμε κι αυτό θεωρώντας ότι αυτός ήταν ο λόγος που ένιωθε καλύτερα ντυμένος κορίτσι με τον εαυτό του. Σαν πρωταγωνιστής δεν μπορώ να πω ότι μου έδωσε τίποτα παραπάνω. Εκτίμησα πολύ περισσότερο τους χαρακτήρες που τον πλαισίωναν. Ο Makoto και το πείσμα του να παίξει την Ιουλιέτα παρόλο που κανένας δεν είχε προσδοκίες από τον ίδιο (νομίζω πως θα ήταν πιο ενδιαφέρον αν ήταν αυτός πρωταγωνιστής), η Yoshino και οι ανησυχίες για το σώμα της που το έβλεπα να αλλάζει και δεν της άρεζε, η Chi που ήταν η προσωποποίηση του αυθορμητισμού και της ενεργητικότης και χαιρόμουν να την βλέπω, η Chizuru που έβαζε ένα τείχος επειδή φοβόταν μην της πάρουνε την φίλη μέχρι και τον Doi με την παράξενη συμπεριφορά του και το σοκ που έπαθε (για την Saori τα είπαμε). Οι δάσκαλοι ήταν συμπαθητικότατοι επίσης. Ο Nitorin, η αδερφή του και η Anna μου φανήκανε σχεδόν αδιάφοροι από την άλλη. Ναι, δεν διαφωνώ πως άγγιζε περισσότερο αυτό το θέμα, απλά απογοητεύτηκα λίγο από τον τρόπο που τα άγγιξε. Ομολογώ πως στην απογοήτευσή μου συνέβαλλαν διάφορα σχόλια που διάβασα. Φταίω κι εγώ που επηρεάστηκα από αυτό και δεν ακολούθησα όπως σε αντίστοιχες περιπτώσεις "όχι review, όχι σχόλια από άτομα που δεν ξέρουμε πριν το δούμε".
Mar 23 2012 17:02
Photo

Harukaze → zennith666

ωωω merci...:blush2: κι εγώ έχω κοσμο που θελω πολυ να δω από κοντα, βεβαιως κι εσένα!
Mar 23 2012 16:45
Photo

Trivia Spitting Monster → Kai

Αχ... Μακάρι να ήταν έτσι και η κατηγορία του Action... (Είχα σκεφτεί να γράψω ως comment "Tiger and Bunny, because actual shit happens", αλλά είπα "Άσε, δεν έχει νόημα, εδώ άλλοι θεωρούν το XXXholic καλή σειρά...") Δεν θα πω τίποτα γι' αυτό, μόνο πως σκεφτόμουν ακριβώς τα ίδια πράγματα. Ακριβώς, όμως. (Μήπως είσαι η χαμένη δίδυμη αδερφή μου;!) Δες τα δύο τελευταία επεισόδια μόνο. Μην ξεχνάς τι γίνεται στο τέλος του 9ου: ο Nitori εμφανίζεται με περούκα και κοριτσίστικη στολή στην πόρτα του σχολείου. Επίσης, μην ξεχνάς πως οι γονείς του δεν έχουν πάρει ακόμα πρέφα τίποτα. Μόνο εκείνον τον περίεργο καβγά είδαν με την αδερφή του, κι αυτό ήταν όλο. Το θέμα μου με τον Γιο είναι πως υιοθετεί μια προσέγγιση κάπως... απαλή. Ο Nitori γουστάρει κορίτσια, έχει σχέση (άσχετα που δεν γίνεται τίποτα), και το μόνο που θέλει είναι να είναι χαριτωμένος. Το σεξουαλικό της υπόθεσης δεν αγγίζεται καθόλου. Κι είναι κι αυτή η αισθητική watercolor... Δεν είναι πως χρησιμοποιείται για να απαλύνει τον πόνο των ηρώων, αλλά γιατί είναι μια πολύ όμορφη προσέγγιση. Αλλά και πάλι... Θα μπορούσαν να μας πουν την ιστορία χωρίς όλα τα sakur-οπέταλα να πετάνε τριγύρω, έτσι; Επιπλέον, ναι μεν τα χαριτωμένα character designs είναι εκεί ακριβώς για να θολώσουν τα νερά ανάμεσα στα φύλα, αλλά και πάλι εμμένουν σε μια αντίληψη του "χαριτωμένου" που είναι κάπως κλισέ. Τι εννοώ; Πως ο Nitorin είναι τυχερός που μοιάζει τόσο με κοριτσάκι ακόμα και έχει λεπτή φωνούλα. Αν δεν ήταν έτσι; Δεν θα ήταν πιο ενδιαφέροντα τα πράγματα; Βασικά, το Hourou Musuko δεν είναι τόσο για τις τραβεστί ή τους γκέι ή άλλες μειονότητες, όσο για ένα μάτσο παιδιά να ανακαλύπτουν ακριβώς τι θέλουν απ' τη ζωή τους, πάνω στην πιο σκατένια (από άποψη ορμονών) φάση της ανάπτυξής τους. Δεν αμφιβάλλω πως η σειρά λέει και πέντε πράγματα για τους gender benders, αλλά προσωπικά, προτιμώ και τα άλλα που έχει να πει.
Mar 23 2012 16:34
Photo

zennith666 → Harukaze

Όλους θέλώ να τους δω ****, γιατί μιλώ με πολλά καλά παιδιά εδώ μέσα.(μαζί με εσένα :D )
Mar 23 2012 16:33
Photo

Harukaze → zennith666

αα ναι καλά αυτό το τσεκάρω συνέχεια ετσι κι αλλιως για την Κρήτη. Μακαρι... για να δουμε...
Mar 23 2012 16:25
Photo

zennith666 → Harukaze

Μπορεί δεν ξέρω ότί είναι θα μιλήσουμε.Συνήθως ότι κανονίζουμε για παρέα-καφέ -παρτι ανακοινώνεται [URL="http://www.anime.gr/forums/meetings-party-%D0%F1%EF%E2%EF%EB%DD%F2/"]εδώ[/URL].Μπορείς να το checkareis κάθε τόσο. :)
Mar 23 2012 16:24
Photo

Harukaze → zennith666

ωωω... ζηλευω... :if: λες το πασχα να κανονιστει τπτ Αθήνα ή μπα;
Mar 23 2012 16:20
Photo

zennith666 → Harukaze

Τσου λόγο ότι είμαι μακριά.Στις 31 θα πάω σε ένα πάρτι με anime αλλά αντε να βρεις εκεί μέσα άτομο να γνωρίσεις.Πιο πολύ για την εμπειρία πάω γιατί δεν έχω ξαναπάει.
Mar 23 2012 16:17
Photo

Kai → Trivia Spitting Monster

Νομίζω πως οι 3-4 καλύτεροι ξεχώριζαν αντικειμενικά ούτως ή άλλως, οπότε από εκεί και πέρα παίζει ρόλο το υποκειμενικό στοιχείο, είναι απολύτως κατανοητό. Μου μένουνε δύο επεισόδια για να το τελειώσει, αλλά για να πω την αλήθεια, με βάση τους διθυράμβους που του πλέκουν, περίμενα πως θα μου αρέσει πολύ περισσότερο. 1 το κρατούμε όχι οι υπερβολικά ενθουσιώδεις, θετικές αναλύσεις και σχολιασμοί κάνουν κακό καμιά φορά στις προσδοκίες του μέσου fan. Και για να μην παρεξηγηθώ, δεν το θεωρώ κακό, θεωρώ ότι θα μπορούσε να ήταν πολύ καλύτερο. Όταν έβλεπα τους περισσότερους να επικεντρώνονται στο πόσο αριστοτεχνικά χειρίστηκε ένα τόσο λεπτό θέμα, περίμενα πολύ περισσότερα. Δεν αμφιβάλλω πως πολλές σκηνές, όπως αυτές όταν ετοιμάζανε το θεατρικό, άρμοζαν στην περίπτωση για να βγάλει προς τα έξω τις ανησυχίες μικρών παιδιών, αλλά ο Nitori πραγματικά δεν μου άρεσε σαν πρωταγωνιστής. Κι ας μου μένουν δυο επεισόδια... Γιατί το λέω αυτό θα μου πεις τώρα. Κυρίως γιατί κάποια πράγματα μου φαινόταν αφύσικα. Η παρέα του το ήξερε και το αποδεχόταν, η κοπέλα του το ήξερε και το αποδεχόταν, τα θέλω του βασιζόταν πολλές φορές σε θέλω άλλων που απλά ταυτιζόταν μαζί του και στο τέλος μου φάνηκε πως περισσότερη ανησυχία είχε για το αν θα φορέσει φορεματάκια ή όχι, παρά για τις άμεσες επιπτώσεις που έχει στην κοινωνική του ζωή. Δεν εννοώ πως δεν τις σκεφτόταν καθόλου, απλά δεν ένιωσα πως τους έδινε το βάρος που θα έπρεπε σε ορισμένες σκηνές. Βέβαια αυτή είναι η δική μου οπτική γωνία κι εδώ που τα λέμε δεν ξέρω αν κόπηκε και τι κόπηκε από το manga μέχρι το σημείο που καλύπτουν τα 11 επεισόδια. Οπτικά ήταν υπέροχο πάντως. Η τεχνοτροπία που χρησιμοποίησαν, λες και έβλεπες watercolor να κινείται (που έλειπε τόσο από το Usagi Drop) είναι πολύ πιο ξεκούραστη στο μάτι απ' ότι περίμενα. Αισθητικά είναι υπέροχη όπως και να το δεις. Λάτρεψα τις διάφορες σκηνές από τον χώρο του σχολείου μέσα στο επεισόδιο. Δεν ξέρω πόσες φορές είπα "μακάρι να ήταν και τα δικά μας έτσι". Σαν σύνολο όμως είναι αναμφισβήτητα πολύ καλό.
Mar 23 2012 15:59
Photo

Harukaze → zennith666

ναι ενω εσύ είσαι στη δίπλα πορτα... θέλω πάρα πολύ να πάω έστω σε μια συνάντηση. λένε να κάνουνε και εδώ αλλά δεν το βλέπω να γίνεται σύντομα... ωραία θα ηταν... εχεις πάει σε καμια εσυ;
Mar 23 2012 15:56
Photo

zennith666 → Harukaze

Δεν είναι απόλυτα αυτοσαρκασμός, είμαι όλα αυτά που σου είπα ανάλογα πάντα με την διάθεσή μου και το μέρος που είμαι.Και είσαι και μακριά ρε φίλε. Τώρa το καλοκαίρι που θα ανέβεις στην Αθήνα να κανονίσουμε anime συνάντηση να γνωριστούμε :)
Mar 23 2012 15:46