Jump to content

Community Status Updates

Photo

Vagelio → Trivia Spitting Monster

Composition FTW :wooi2: Για την ακρίβεια δεύτερο χρόνο στην αρχιτεκτονική εσωτερικών χώρων διακόσμησης & σχεδιασμού αντικειμένων, είμαστε γείτονες με τους γραφίστες στο ΤΕΙ. Και οι γνώσεις αντίστοιχα γειτονικές, απλώς διαφέρουν οι εφαρμογές. Για τους διαλόγους είχα ρίξει κι εγώ γκρίνια σε ένα πιο παλιό ποστ και είπα να μην το επαναλάβω XD. Ίσως τελικά να υπερυσχύουν της αισχρότητας των χαρακτήρων, δεν είμαι σίγουρη, πάντως θυμάμαι πως στα πρώτα επεισόδεια που δεν είχαμε δει πολλά είχα κάνει αρκετές υποθέσεις στο μυαλό μου για το τι παίζει στην σειρά με τους κόσμους, τα alter ego και πως λειτουργούν. Τα οποία γκρεμίστηκαν καθώς διάβαζα τους υπότιτλους. Το brs ξεκίνησε σαν amv και έπρεπε να παραμείνει amv. Στην σειρά (και στο ova ακόμα) ένα επεισόδειο θα μπορούσε να μετατραπεί άνετα σε short των 6 λεπτών, και πιθανότα ακόμα πεισσότερων ή λιγότερων αναλόγως το περιεχόμενο σε πληροφορία. Έτσι θα μπορούσαν να τονιστούν τα κάπως πιο δυνατά του σημεία όπως το ost/action/artwork και να εξαφανιστούν τα αδύναμα δίνοντας ταυτόχρονα υλικό για επεξεργασία στον θεατή και την ευκαιρία να δώσει στην σειρά την δική του οικειότητα.
Mar 23 2012 23:02
Photo

Kai → GhostPrince

Το [url=http://www.mangaupdates.com/series.html?id=58620]Nanamaru Sanbatsu[/url]. Μου το είχε προτείνει ο Kenny παλιότερα. Είναι αρκετά ενδιαφέρον και το group κάνει κανονικά updates. Έτσι, είναι να μην έχεις κόλλημα με κάτι. Μετά το προτείνεις παντού λες και παίρνεις ποσοστά XD
Mar 23 2012 22:51
Photo

GhostPrince → Kai

ναι είναι και το σχεδιο είναι όντος πολύ καλό...εντυπωσιακό :) πιό διαβάζεις? (μαλλον 8α το πιασω, μ'αρεσει αρκετα το στυλ της, 8α διάβαζα άνετα άλο της μανγκα) :orly::hahaha: άυτος φτε για όλα...αχαχα, κιεγώ χαρή σ'αυτόν το ξεκινήσα βασικά, μου το κάνε το brainwash στο meeting :P Aλλα ισχύει, ειναι πολύ ωραίο αλλα μέγαααλο xD
Mar 23 2012 22:45
Photo

Kai → GhostPrince

Ω, μικρό είναι αυτό. Ίσως του ρίξω μια ματιά, διαβάζω ένα άλλο της mangaka και μ' αρέσει πολύ το σχέδιο της. Ξέρω πώς νιώθεις! Εμένα με είχε πείσει ο junpei να το αρχίσω, το άρχισα, δεν το μετάνιωσα αλλά είναι πολλάααα κεφάλαια. Πάρα πολλά κεφάλαια. Γι' αυτό χάρηκα λίγο τώρα που ξαναπήγε σε hiatus. XD Είμαι ακόμα στον 22ο τόμο, ενώ το παλεύω από αχρές Δεκέμβρη του προηγούμενου χρόνου και ακόμα να κάνω catch up. Ελπίζω να είμαι up-to-date μέχρι να ξαναρχίσει.
Mar 23 2012 22:37
Photo

Trivia Spitting Monster → Vagelio

Όλα αυτά που έγραφες στο thread του BRS ήταν πάρα πολύ ενδιαφέροντα! Έχεις σπουδάσει (ή σπουδάζεις) γραφιστική; Όντως, θα ήταν ωραία ιδέα να φτιάξει κανείς AMVs με τις συγκρούσεις της σειράς. Και πιο σύντομο θα ήταν, και χωρίς διαλόγους!
Mar 23 2012 22:21
Photo

Trivia Spitting Monster → Kai

Είδες; Και κενά γέμισαν, και ο Nitori ολοκλήρωσε την πορεία του, και ρεντίκολο έγινε, όπως σε κάθε φυσιολογική [;] κοινωνία που κοροϊδεύει τους LGT, και με τους γονείς έγινε θέμα, και με τον Doi τσακώθηκαν. Εξ' ου και το "έχεις balls" σχόλιο! Και ναι, άφησαν απ' έξω τα πρώτα κεφάλαια. Δεν ξέρω, εμένα τουλάχιστον μου άρεσε αυτή η κίνηση. Έδωσε κάτι σαν βάρος στους χαρακτήρες: έχουν μια ολόκληρη ζωή πέρα απ' αυτό που σου δείχνουν, αλλά δεν σκοπεύουν να σου πουν τα πάντα με το νι και με το σίγμα κιόλας!
Mar 23 2012 22:17
Photo

GhostPrince → Kai

ναι άλη **** απο κει...αλλα ισχύει :P Ευτυχως για μένα βέβαια δεν έχω πετυχει και πολλά σε τέτια φαση :) ye, γιατί οχι :P μμμ...To Variante μ'αρεσε αρκετα που διαβασα τελευτεα, κόλημα - κόλημα ειχα φάει με το yanke-kun to megane-chan, αν και το χω ψιλοαφίσει τωρα λογο Hunter X hunter XDD (ελπιζω να μη το τελιωσω γρηγορα, γιατί 8α βαρε8ώ τη ζωή μου, τώρα που το αποφασισα να το πιάσω κιεγω βρηκε να παει σε hiatus??:frozen:
Mar 23 2012 22:16
Photo

Vagelio → Jorg

Την fanart στο background σου. WANT.
Mar 23 2012 22:13
Photo

Kai → GhostPrince

Το κακό είναι ότι και σε αυτά όπως και στα manga άρχισαν να τα αρχίζουν και να τα παρατάνε μετά ορισμένα scanlations. Μα δεν πειράζει, από το τίποτα φτάνουν και αυτά. :ρ Έχουμε περισσότερες επιλογές. Χαχαχα. Μια χαρά τότε. Δώσ' του μια ευκαιρία τότε, πάει καλά ως τώρα. Εσύ έχεις κολλήσει με κανένα το τελευταίο διάστημα;
Mar 23 2012 22:02
Photo

Kai → Trivia Spitting Monster

Τα τελευταία δύο επεισόδια του Wandering Son ήταν όντως αρκετά καλά. Δόθηκε και λίγος χρόνος σε χαρακτήρες που δεν είχαν εξελιχθεί πολύ στα προηγούμενα επεισόδια. Παρόλα αυτά μου άφησε την αίσθηση ότι ούτε στη μέση του ταξιδιού δεν φτάσαμε και έτσι νιώθω ότι πρέπει να ξεκινήσω το manga κάποια στιγμή. Με μια γρήγορη ματιά, μου έκανε εντύπωση ότι βλέπουμε την ιστορία από το 34ο κεφάλαιο του manga και πλέον καταλαβαίνω γιατί κάποια πράγματα φαινόταν λίγο αόριστα. Καλύπτει εώς και το 82ο και τα scanlations έχουν βγάλει μέχρι το 107ο. Καλά είμαστε (>.<)
Mar 23 2012 21:59
Photo

GhostPrince → Kai

Έλα ντε xD τι να τους πείς ;/ Ναι κιεγω το χω φαει το κοληματάκι μου μ'αυτά :P και μ'αρεσει και το στυλ όσων έχω διαβασει :) μπά, δε 8α λεγα ότα ψάχνω τίποτα συγκεκριμένo :P To star children ενδιαφέρον δίχνει, ίσος να το ξεκινησω κιεγω XD μ'αρεσουν και αρκετά τα sci-fi xD yey :3
Mar 23 2012 21:56
Photo

sakuJo → Shihama-ru

ty!!εννοειται aiso tsukashi <3 yakuza, φυλακη, ερωτας....^^ ο sawaragi τρελο κολλημα!ειναι τοσο γλυκος και καλουλης...αντρακλας[IMG]http://emoticoner.com/files/emoticons/onion-head/embarrassed1-onion-head-emoticon.gif?1292862502[/IMG] αλλα και ο hasumi μ'αρεσε!!για καποιο λογο θα μου εκανε ωραιο ζευγαρι με τον izumi...αλλα μας τον προλαβανε-.- βρε να σε ρωτησω;το name πως σου ηρθε; hahahahahaha i loled [IMG]http://emoticoner.com/files/emoticons/onion-head/uhuhuh-onion-head-emoticon.gif?1292862523[/IMG]
Mar 23 2012 21:35
Photo

Maya-chan → OdyMonaxos

Ω, διακοπές μετά την εξεταστική... sounds nice. T____T Ωχ, κατάλαβα, πόνος. Δηλαδή τώρα θα έχεις ιστορίες μ'αυτόν. Καλό κουράγιο. ><
Mar 23 2012 21:30
Photo

jun → Napster

aa ειναι ο bassist of Called≠Plan . he looks pretty cool, doesn't he ? xD :3 [url=http://called-plan.com/pc/main.html]C‚P Official Website[/url] εχουν και pvs kai funny videos in youtube . δεν ξερω πιο να διαλεξω να σου κανω ποστ εδω xD
Mar 23 2012 21:27
Photo

OdyMonaxos → Maya-chan

Κάνω διακοπές εξαμήνου, από το τέλος της εξεταστικής μέχρι και μια βδομάδα ετά το καθολικό πάσχα (συμπτωματικό αυτό νομίζω), πάντα μέσα Απρίλη ξεκινάνε επάνω τα θερινά. Η πλημμύρα ρε. Μήνυση για τη ζημειά απ τον καφετζή από κάτω.
Mar 23 2012 20:09