Jump to content

Community Status Updates

Photo

Harukaze → zennith666

ωραία εικόνα έχεις βρε για την πάρτυ σου...:hihi2: βεβαια απ'την άλλη ο αυτοσαρκασμός δεν έβλαψε κανέναν. παντως εγω εχω αρκετα θετικα συμπεράσματα για το χιουμορ και τον χαρακτήρα σου τουλαχιστον μεχρι τωρα. prove me wrong if you can...
Mar 23 2012 15:27
Photo

zennith666 → Harukaze

Μεθυμένος μόνιμα είμαι,ξεροκέφαλος,πειραχτήρι και σπασαρχίδης. Άμα με αντέξεις σε παντρεύομαι :P .
Mar 23 2012 15:19
Photo

Trivia Spitting Monster → Warchief

Ευχαριστώ! Δεν περίμενα και πολλά απ' τους συγγραφείς του Geass, αλλά αυτό είναι χαζό πια.
Mar 23 2012 15:15
Photo

Warchief → Trivia Spitting Monster

Εγώ τρία επεισόδια άντεξα, αν και ξεκίνησα με καλή διάθεση. Βγήκε με μοναδικό σκοπό την εκμετάλλευση συγκεκριμένης μερίδας της αγοράς, όπως και το Code Geass. Εκείνο τουλάχιστον δεν ήταν βαρετό. Χυδαίες καταστάσεις. Για πιο ολοκληρωμένη εικόνα διάβασε [URL="http://anidb.net/perl-bin/animedb.pl?show=animeatt&aid=8480"]το review του roriconfan[/URL] ξέρω γω. Συνήθως τα λέει σωστά.
Mar 23 2012 15:11
Photo

Trivia Spitting Monster → Warchief

Θα με φάει η περιέργεια! Πόσο κακό είναι πια το Guilty Crown; Δεν θέλω να σπαταλήσω εγκεφαλικά κύτταρα σ' αυτήν την ανοησία, αλλά με τρώει!
Mar 23 2012 15:07
Photo

Trivia Spitting Monster → Kai

Καθόλου περίεργο! Ήταν μια πάρα πολύ δύσκολη επιλογή! Εσύ, ας πούμε, έδωσες το ψηφαλάκι στον Daikichi. Απολύτως κατανοητό. Εγώ έβαλα και λίγο bias για τον Kotetsu. Τι να πεις... Όντως, ο Περιπλανώμενος Γιος είναι πολύ καλός. Απλούστατα: ένα τσούρμο χαρακτήρες, οι πορείες τους, μερικά ευαίσθητα θέματα-ταμπού, μια αισθητική μούρλια, κι όλα αυτά να ρέουν αβίαστα επεισόδιο το επεισόδιο... Τι άλλο να θέλει κανείς;
Mar 23 2012 14:53
Photo

Harukaze → zennith666

Ηράκλειο σπουδάζω, Αθήνα είναι η μόνιμη κατοικία. Μολις έβγαλα 2 συμπεράσματα για σένα: 1. σ'αρέσουν οι τρελιάρες :slash: 2. είσαι μια κρυφή ιδιοφυία (και ο Εinstein ειχε δυσλεξια, μην σε ρίξει ποτέ αυτό) :tensai: Επιπλέον, συνάδελφε θετικέ επιστήμοναααα...! :angelr:
Mar 23 2012 14:50
Photo

zennith666 → Harukaze

Αα και εγώ από θεωρεία ήρθα και θα ξανά πάω για άλλο έν α δίωρο σε λίγο.Και να ξέρεις ότι δεν με πειράζει.Όσο πιο τρελή και κεφάτη είσαι τόσο πιο πολύ σε πάω. :) Εντωμεταξύ εγώ ήμουν ανάμεσα σε βιοχημεία και πληροφορική στην αρχή αλλά λόγο δυσλεξίας και βαρεμάρας δεν κατάφερα να πιάσω τα μόρια που ήθελα οπότε βρίσκομαι εδώ Λαμία στο άθλιο ΤΕΙ μας :).Αλλά ξέρω από χημικά(γενικώς ότι θυμάμαι τώρα) γιατί ήμουν θετική κατεύθυνση :D. Εσύ Αθήνα η Ηράκλειο σπουδάζεις?
Mar 23 2012 14:40
Photo

Harukaze → zennith666

ΓΚΡΙΝΙΑΡΑ ΕΓΩ;;;;;;;;;;;:mador2: *γκουχου γκουχου* είμαι στο χημικό. γι'αυτό πρόσεχε γιατί είμαι κανονική τρελή επιστήμονας... κρατάω της ζωές σας στα χέρια μου... muhahahaha! :kakaka: καλά με πέτυχες σε μέρα με πολλά κέφια... δεν έχω πολύ ώρα που τελείωσα από εργαστήριο και με έχουν πειράξει τα χημικά στον εγκέφαλο... τις άλλες μέρες είμαι πιο normal.
Mar 23 2012 14:34
Photo

zennith666 → Harukaze

Καλά ντε μην φωνάζεις ,όμποοοο σε ΓΚΡΙΝΙΑΡΑ senpai έπεσα πάλι. Σε τι σχολή είσαι αγαπητή μου μιας και βλέπω ότι είσαι φοιτήτρια.Εγώ είμαι πληροφορική - πάω για δίκτυα!!!
Mar 23 2012 14:17
Photo

Harukaze → zennith666

Αα! :oo: τι θρασύς kohai που είσαι! φτου σου κύριε υπαλληλάκο της Ξαπλώπουλος Α.Ε.! Χαίρομαι που σου χάρισα χαμόγελο, μ'αρέσει να κάνω τους γύρω μου χαρούμενους.:joyful: Όχι μωλε δεν το εγραψα γι'αυτο... να μην κανω λιγη πλακιτσα; Καλως σας βρηκα! οι ευχες είναι πάντα καλοδεχούμενες όσο αργοπορημένες και αν είναι!
Mar 23 2012 14:12
Photo

Botsun → Kai

Έχει τελειώσει. Αλλά θεωρώ,πως βελτιώνεται αρκετά στα επόμενα κεφάλαια. Α! το HxH πήγε σε hiatus,οπότε σε κανα χρόνο θα'χουμε πάλι καινούργιο κεφάλαιο.. Τ__Τ
Mar 23 2012 11:12
Photo

mono → Ρούμπενς

Hello! Actually now it's morning in Greece :P How come you joined a greek forum?
Mar 23 2012 10:56
Photo

X-LpBleach → Serestrum

[U][URL="http://www.youtube.com/watch?v=8pT4xAh35h0"]Dyscarnate The Promethean Official Video - YouTube[/URL][/U] Βγάλανε καινούργιο άλμπουμ οι Dyscarnate, το είδα και σε θυμήθηκα. :P
Mar 23 2012 09:47
Photo

Fallen_Mpougatsa → Kai

Δεν πειράζει, κι εγώ έτσι είμαι...! Γιατί νομίζεις ότι προτιμώ και τα πρωινά μαθήματα? :canthelp:
Mar 23 2012 09:33