Jump to content

Community Status Updates

Photo

Fallen_Mpougatsa → mono

Δεν πειράζει, τι να κάνουμε? Όλοι το έχουμε περάσει αυτό! Κάτσε κάπου το ξέρω εγώ αυτό το όνομα, το "almost famous", παίζει να το χω δει και να μην το θυμάμαι. Τώρα το άλλο δεν το ξέρω, πότε θα το τσεκάρω.
Mar 23 2012 09:29
Photo

metalmusicmaniac → Tenshi

Άντε τρολλά μπαίνω τώρα :P
Mar 23 2012 09:17
Photo

Kai → Fallen_Mpougatsa

:dazed: Makes more sense now, τελικά το πρωί λειτουργώ πολύ καλύτερα.
Mar 23 2012 07:40
Photo

Kai → Trivia Spitting Monster

Είδα πήρες φόρα στα βραβεία! Στο Best Male Lead σε κατάλαβα απόλυτα. xD Μπορεί να ακουστεί περίεργο αλλά ήταν από τις πιο δύσκολες επιλογές. Αυτές τις μέρες βλέπω Hourou Musuko. Συμφωνώ απόλυτα με αυτό που είπες για την Chiba. Αρχικά με ενοχλούσε ιδιαίτερα ο χαρακτήρας της διότι έπαιζε υπερβολικά το θύμα της υπόθεσης. Όταν άρχισε να το ξεπερνάει και να το αποβάλει σε ικανοποιητικό βαθμό, ηρέμησα κι εγώ. Λατρεύω το γεγονός ότι λέει ακριβώς αυτό που σκέφτεται τις περισσότερες φορές.
Mar 23 2012 07:38
Photo

Ρούμπενς → mono

Καληνύχτα! Πώς είστε; Let's become friends! Είμαι ο βραζιλίας, θυμάστε;
Mar 23 2012 07:19
Photo

Kai → Botsun

Ε, ναι. Ήταν κοντά οπότε θα ήταν λες και της έπαιρνα την μπουκιά από το στόμα αν δεν το άφηνα. Btw, Botsun, το Arc με τα μαμούνια στο HunterxHunter με έχει ψοφήσει. Δεν ξέρω γιατί, αλλά δεν με τραβάει τόσο όσο τα προηγούμενα και το πάω πολύ αργά (ακόμα στο 22). Δεν λέω, είχε κάποια καλά σημεία αλλά τώρα τελευταία μόνο εκεί που εμφανίστηκαν οι Genei Ryodan ένιωσα λίγο. Έχει τελειώσει ή συνεχίζεται μέχρι και τώρα το συγκεκριμένο;
Mar 23 2012 07:10
Photo

Kai → GhostPrince

Ναι, στο recorder το είχα κι εγώ απορία. Με το ζόρι κάνει ένα OVA, παραήταν μικρά δηλαδή. Δεν μπορούσα να το βγάλουν όλο μαζί; Από manga διαβάζω διάφορα, οπότε δεν ξέρω τι να αναφέρω. Ψάχνεις καμιά συγκεκριμένη κατηγορία; Το τελευταίο κόλλημα είναι το 'Star Children'. Όχι τίποτα άλλο, έχω αδυναμία και στο eye-candy σχέδιο και το συγκεκριμένο είναι στα γούστα μου. Manhwa αντιθέτως δεν διαβάζω πάρα πολλά αν και έχω πάθει κόλλημα με τα webtoons τελευταία. (Στην αρχή τα απέφευγα γιατί δεν μπορούσα να το συνηθίσω). Πετυχαίνω ιστορίες που είναι στα γούστα και αποφεύγουν πολύ πιο εύκολα κάποια κλισέ συγκριτικά με πολλά manga. Nice. ΧD Μια χαρά διαφήμιση θα κάνουμε τώρα.
Mar 23 2012 07:06
Photo

zennith666 → Harukaze

LoL.Κοίταζα το προφίλ σου΄, γιατί σε πήρε το μάτι μου στο newcomers thread και έπεσα πάνω σε αυτήν την δήλωση. "Αγαπώ τον ύπνο, το νερό, τα anime και την Ιαπωνία. Είμαι εμβολιασμένη και δεν δαγκώνω (πολύ)... "Το εμβολιασμένη και το δεν δαγκώνω γιατί υπάρχουν σε αυτή την φράση?? Πιστεύεις ότι δεν θα σε πλησιάσουμε φοβούμενοι ότι έχεις λύσσα?Εμένα πάντως μου χάρισες λίγο γέλιο μόνο από αυτό και σε καλοσορίζω στο anime.gr(λίγο αργοπορημένα αλλά τώρα σε πήρα χαμπάρι !!!!)
Mar 23 2012 05:14
Photo

mono → Fallen_Mpougatsa

Μετά από μιάμιση μέρα συνειδητοποίησα ότι το παρακάτω vm αντί να το αφήσω στο δικό σου προφίλ το είχα αφήσει στο δικό μου...Brains all over the place D: ________________________________________________________ Βασανισμένα παιδιά, τί να πεις :P Αν θες να δεις μια ταινία στο κλίμα της εποχής δες το almost famous, μου άρεσε αρκετά. Και μιας και είμαστε στον τομέα teen drama σου προτείνω και το lords of dogtown (άσχετο αλλά δεν χάνω ευκαιρία να το προτείνω XD) Στο somewhere έπαιξε η Elle μεταξύ άλλων, πολύ ωραία ταινία, δεστην και αυτήν.
Mar 23 2012 01:34
Photo

Hanzo → Trivia Spitting Monster

Eλα οκ αστειευομουν...μαλλον :D Tωρα περι γουστου και ειδων δεν μπορω να πω οτι συμφωνω .Good things are good και μας αρεσουν. Δεν ξερω γιατι αλλα εκνευριζομαι καπως με το ολο "you see mechas/slice of life/sports/shonen(ουτε καν ειδος το τελευταιο) are not my thing so...nope" χωρις καποιο σοβαρο επιχειρημα . Ποσο μαλλον αν αγαπαω την σειρα, ε δεν μπορω σηκωνομαι απο την καρεκλα μου και αρχιζω συζητησεις με τον εαυτο μου! Just sayin edit: και το Nichijou δεν ειναι slice of life απλα εχει over the top,ταυτισιμες καθημερινες φασεις που ολοι γνωριζουμε
Mar 23 2012 01:20
Photo

Trivia Spitting Monster → Hanzo

Γιατί;! Βασικά, απλούστατα δεν είναι του γούστου μου. Σίγουρα και είναι καλή σειρά, αλλά... Ε, ποτέ δεν τα πήγαινα καλά με τα slice-of-life, αυτό είναι όλο. Άμα είναι και 4-panel comics, ακόμα χειρότερα. Μάλλον δεν πιάνω το συγκεκριμένο χιούμορ. Να φανταστείς, δεν έχω δει το Azumanga Daioh ακριβώς λόγω αυτού.
Mar 23 2012 01:07
Photo

Hanzo → Trivia Spitting Monster

[QUOTE]και το Nichijou... Ας πούμε πως δεν τρελαίνομαι για slice-of-life...[/QUOTE] Αν δεν σε συμπαθουσα πηγαινε για αρνητικο ρεπ το ποστ λογω αυτης της δηλωσης υποψη ε
Mar 23 2012 01:04
Photo

Shihama-ru → sakuJo

Shuya από το Aiso Tsukashi σε sig & avatar ε? Ωραίο story... O Sawaragi απλά θεός :lovulovu::lovulovu::lovulovu:!!! [I]p.s: εγώ ψηφίζω[url=http://mangafox.me/manga/aiso_tsukashi/v01/c005/3.html][B]αυτή[/B][/url] ως best pic,τι κρίμα που δν γίνεται sig...[/I]
Mar 23 2012 01:00
Photo

Trivia Spitting Monster → Kenny

Α, δεν με νοιάζει! Εγώ θα συνεχίσω να θεωρώ πως είναι φοβερό! Αν μια μέρα περάσω το λούκι, τα ξαναλέμε! (Τα κοίταξα... Χριστέ μου... D.Gray Man, παιδάκια; Σοβαρά τώρα; Highschool of the Dead; Το OVA BRS; Τα πάντα όλα το Brotherhood; Όλο το cast του Gintama;!)
Mar 23 2012 00:48
Photo

Harukaze → redqueen

καλα έχει ένα φινάλε all the money! αφού εβαλα να ξαναδω την σκηνη μετά απο μερικά δευτερολεπτα. πολύ μεγαλείο για μονο μια φορα... ετοιμασου!
Mar 23 2012 00:47