Jump to content

Community Status Updates

Photo

laiste → FunkyFisch

Για αυριο τι ωρα κανονισατε με τον adventurer, γιατι δεν μου ειπε ο bakaκουλης!
Oct 08 2009 12:01
Photo

Wabbit → Vegetasmate

Cmon plzz, tell. I wont tell to anyone :D Himitsu
Oct 08 2009 11:51
Photo

GkLoc → Zoro

O L ειναι απ'τους πιο "I have no f#cking personality" χαρακτηρες που υπαρχουν και υπερεκτιμημενος του κερατα,για αυτο μου την σπαει εμενα υπερβολικα,ασε που δεν αντεχα ουτε δευτερολεπτα να βλεπω την φατσα του... Δηλαδη αμα το Naruto δεν ειχε τον Naruto για πρωταγονιστη θα ηταν επιτυχια??Δεν φταιει ο πρωταγονιστης,ο συγγραφεας φταιει που τον εκανε ετσι τον πρωταγονιστη,οποτε λιγο ακυρο... Kira is God,the endo... ( iva chan rox )
Oct 08 2009 11:45
Photo

Vegetasmate → Wabbit

xmmm einai mistiko!!!!!! ektos k an 8es toooso poli na s po...8a sto psi8iriso :P
Oct 08 2009 11:43
Photo

Wabbit → Vegetasmate

Awww ti kalaa! Ti einai? H einai mystiko kai 8a prepei na perimenw? :P
Oct 08 2009 11:36
Photo

Vegetasmate → Wabbit

hello! kala eimai, u? e-n-o-e-i-t-a-i oti 8a kano!!!!!! :P
Oct 08 2009 11:33
Photo

Wabbit → Vegetasmate

Hello!! Ti knc? Telika den 8umamai an rwthsa, 8a kaneis cosplay stis 10 tou mhna?
Oct 08 2009 11:13
Photo

Tea-chan → Zoro

Δε με ενδιαφέρουν τα piercings, η εμφάνιση, ούτε οι δυνάμεις. Εγώ εστιάζω στον χαρακτήρα. Και από αυτόν, ο Pein είναι μεγάλο fail.:stubborn: Ποιός μου αρέσει; O Lee. Γιατί; Γιατί ο συγκεκριμένος έφτυσε το γάλα της μάνας του για να γίνει καλύτερος σε κάτι που θα βοηθούσε τον κόσμο. Ούτε μάτια δεν έχει το παιδί, ούτε αλεπούδες. Με αίμα, δάκρυα και ιδρώτα κατάφερε να γίνει απίστευτα δυνατός. Οι ματάκιδες να πάνε από κει που ήρθαν, δε τους θέλω. Γίνεται πολύς ντόρος για κάτι που τους δώθηκε από τη γένα, χωρίς εκείνοι να κοπιάσουν και πολύ για να το αποκτήσουν. Δεν είναι άξιοι θαυμασμοί για μένα αυτοί οι άνθρωποι, όχι! :mador2: Ahem... on a lighter tone, γιατί δε σου αρέσει η γλυκιά μας Iva; Και μόνο η ιδεολογία του με έκανε να τη συμπαθήσω. Όπως και τον νο 2. :wooi2:
Oct 08 2009 10:20
Photo

odin → MechDesigner

Welcome back mate~ Δεν εχουν αρχισει ακομα οι προβολες μιας και μολις τελειωσαν οι εξεταστικες για τους περισσοτερους απο εμας, stay tuned, ολο και κατι θα οργανωθει:kill4u: Μεχρι τοτε τα λεμε σε κανα event οπως ειπες, δινω αρκετα συχνα το παρον!
Oct 08 2009 06:32
Photo

Zoro → Mad_Hatter

Που θα πάει, μια μέρα δεν θα γίνει κι [URL="http://img185.imageshack.us/img185/162/okamakombatbykelp.jpg"]αυτό (OP manga spoiler)[/URL] ; Τότε να δω αν θα την πας ακόμη... και μην πεις ναι! :twisted:
Oct 08 2009 06:27
Photo

Zoro → Nighteyes

Βασικά το όλο πάρε δώσε μεταξύ Naruto-Sasuke (και ανάμειξη Sakuraς) είναι και ο λόγος που η σειρά χάνει ένα ενδιαφέρον για μένα, [B]ειδικά[/B] τελευταία, γιατί κατά τα άλλα βρήκα μέσα πολλά καλά στοιχεία για shonen. Όπως τα λες είναι για τον Sasuke, καθίκι είναι, αλλά τουλάχιστον ξέρει να μάχεται ωραία (σχεδόν όλες οι μάχες του είναι faves μου :P) και, παρ' ότι ευνοημένος λόγω sharingan, ξέρει να το χρησιμοποιεί σωστά και έξυπνα... [SIZE=1](με εξαίρεση τα τελευταία γεγονότα!)[/SIZE]. Ο Naruto πάλι είναι συνεχώς "Kage Bunshin", "Rasengan", "Rasengan", "Kage Bunshin" και άντε στα δύσκολα βγάζει και ένα Kyuubi... πέρα από τις στιγμές που έβγαλε μία και τέσσερις ουρές, που βρήκα καθηλωτικές, δεν μου άρεσε σχεδόν καμία μάχη του ενώ... χαρακτήρες τώρα ναι, ας πούμε ότι ο Naruto είναι πιο σωστός σαν σύνολο, αλλά... δεν ξέρω, μάλλον δεδομένου ότι τον βλέπουμε πιο πολύ από τον Sasuke, όπως και ότι δεν είναι στο ελάχιστο cool, κάτι που έχω αδυναμία στους χαρακτήρες (σε αντίθεση με τον Sasuke, που έως ένα καλό σημείο της αρχής ήταν αρκετά! Σημειωτέων, δεν είναι ανάγκη να μιλάει βαριά κανείς/ρίχνει ξύλο για να τον θεωρώ cool, και ο Luffy, που κάνει αστείες γκάφες αλλά την σωστή στιγμή ξέρει τι να πει, είναι cool για μένα!), ούτε αστείος, με κάνει να τον βαριέμαι πολύ περισσότερο... ειδικά αφού μιλάμε για τον πρωταγωνιστή! Μάλλον κοιτάμε διαφορετικά πράγματα στους χαρακτήρες που (δεν) μας αρέσουν... :P Που τους βρήκε και τους 3 πάντως μεγάλο μυστήριο... :frozen: και αν όντως η σειρά τελειώσει όπως λες θα είναι [B]το[/B] cheesy τέλος, ελπίζω μόνο να το φέρει καλά/ελαφριά ο Kishi... Και εύγε για την μη ανάμειξη yaoi με άσχετες σειρές, ακόμη θυμάμαι την σκηνή με το πλύσιμο ποδιών από L σε Light :puke:... κι ας ήταν συμβολική η πράξη εμένα δεν μου άρεσε, τους έφερνε πολύ "προς τα κει"... όχι ότι με πειράζουν οι σειρές που ασχολούνται ειδικά με αυτά, αλλά στην περίπτωση (γενικά μιλώντας για Light-L, όχι την filler αυτή σκηνή) δεν ήταν κάτι που προώθησαν οι δημιουργοί νομίζω, μόνο το fanbase. Το Naruto πάλι είναι δικαιολογημένο, ήδη από το 3ο επεισόδιο ο Kishi είχε δώσει υπονοούμενα για τους 2 τους :erk:.
Oct 08 2009 06:02
Photo

Zoro → Robin-Chwan

L ftw! Τον βρήκα ενδιαφέρον σε όλη την σειρά, σε αντίθεση με τον Kira που, αν και ξεκίνησε πολύ καλά, μας τα χάλασε έπειτα... γι αυτό βασικά προτιμώ τον πρώτο, αλλιώς θα τους είχα ίδια θέση το λιγότερο! Εχεμ, όχι όχι παρεξήγησις, :nanana: έκανα το σχόλιο βασιζόμενος σε ένα post σου που είχα δει στο ανάλογο thread και απλά είπα ότι, λέγοντας "πρώτη φορά", το εννοώ αθώα, αθώα... κατά τ' άλλα δεν υπάρχουν αθώοι otaku! :P
Oct 08 2009 05:23
Photo

Zoro → GkLoc

Ο Kira, dear mr. spybot, ξεκίνησε απίστευτα καλά θα ήταν όντως αγαπημένος μου αν δεν έπεφτε κατακόρυφα στο τέλος, όπου ψωνίστηκε και το 'χασε (μαζί αρκετές μονάδες IQ)... δίνω σημασία στην όλη πορεία ενός χαρακτήρα και στην περίπτωση ο L δεν χάλασε καθόλου στην ιστορία, είχε μια από τις πιο απρόβλεπτες εξελίξεις και μου είχε κολλήσει ακόμη και κάποια τικ όταν το 'χα πρωτοδεί! :P Αν δεν κατέστρεφαν τον Kira από το 26 και μετά θα τον είχα ισάξιο, ίσως και λίγο καλύτερο... αλλά δε, δε, ο L χωρίς καμία πληροφορία έφτασε σχεδόν στο σπίτι του, αυτός από την άλλη αν δεν είχε τα shinigami να δω τι θα είχε κάνει! Και δεν λέγαμε για ότι [B]το[/B] Naruto θα μπορούσε να είναι καλύτερο από το OP, αλλά για [B]τον [/B]Naruto ότι αν δεν ήταν πρωταγωνιστής θα μπορούσε να είναι πιο συμπαθής, έστω λίγο... :hot: Πέραν αυτών, nice set, η συζήτησή μας σε επηρέασε; :hahaha: [SIZE=1](α, και iva-chan sax)[/SIZE]
Oct 08 2009 05:15
Photo

Zoro → Tsunade-sama

Τους αναγνώρισες; Ο σκουλαρικάκιας και η λουλουδού είναι! (well, με τον δικό σου τρόπο ονομασίας™ τουλάχιστον :kakaka:) Glad you liked!! :D
Oct 08 2009 05:00
Photo

Zoro → Anelis

Well, that coming from you is a huge compliment! Glad you liked ~chwaaan :wooi2: Κι εγώ μόλις την είδα έπεσα in love with it... και που να [URL="http://i644.photobucket.com/albums/uu166/4X3L/Naruto-Pein8.gif"]έβλεπες την κανονική[/URL], σε αυτήν αναγκάστηκα να κόψω μερικά frames και να μειώσω ποιότητα για να είναι εντός κανονισμών, αλλά το αποτέλεσμα βγήκε και πάλι καλό! Όσο για το Naruto, οι περισσότεροι κακοί τα σπάνε και αυτός είναι ένας από τους πιο βασικούς, όπως και η σκηνή της sig, στοίχημα ότι θα άρεζαν ακόμη και σε σένα! ;)
Oct 08 2009 04:54