Jump to content

Community Status Updates

Photo

Cassiel → Vegetasmate

Καλά μωρέ καλό κοριτσάκι που έκανες και Cammy χωρίς να σε πάρουν χαμπάρι και περάσεις στρατοδικείο που δεν φορούσες στολή εξόδου:hahaha:.Θα μου κάνεις παρέα και τις 3 μέρες εεεεεε:ureshii:Εγώ όμως θα είμαι αυτές τις μέρες εκεί,με ρωτάς:hihi2:;
Oct 12 2009 21:53
Photo

Black Kaiser → kelborn3

Don't worry. Ξέρεις πως έχω καλή σχέση με τα spoilers του Bleach και θα τα βγάλω γρήγορα. Και συγνώμη αν θα σε απογοητέυσω αλλά δεν βλέπω Unohana αύριο. Μάλλον με Φράουλα και τα φιλαράκια του θα την βγάλουμε.
Oct 12 2009 21:37
Photo

Vegetasmate → Cassiel

ego?na ksino pliges?apo pou k os pou?? XD ela ela ooooo, kalo kalo paidi...kai 8a se kano parea stis 22-24 oktovri!!! ;)
Oct 12 2009 21:25
Photo

Vegetasmate → DevilMayCry

xmmm esi apo pou les?? :p eimai fan to vegeta!!!! opote vegeta + mate =vegetasmate!!!! na fantasto k esi kapos etsi dialaxes to nick sou
Oct 12 2009 21:24
Photo

Kakashinote → Wabbit

a den exw myspace...den peirazei mwre...;)
Oct 12 2009 21:19
Photo

Wabbit → Kakashinote

Gomenasai, alla exw mono myspace. Ama exeis myspace tote nai :/
Oct 12 2009 21:10
Photo

Kakashinote → Wabbit

hallo! ola kala? na su pw exeis fb na se kanw add? (an thes vevaia)
Oct 12 2009 21:05
Photo

HikariAngel5 → Neuro

Niiiiiice!!!!!!!!!!!!!!!!!!περιμενω!
Oct 12 2009 20:52
Photo

Neuro → HikariAngel5

Αμε σε 5 θα ειναι ετιμο.
Oct 12 2009 20:48
Photo

Glaurung → Zoro

Ω ναι , η Konan σύγουρα είναι η κοπέλα που αξίζει πιο πολύ . Γενικά όμως είναι από τους πιο αξιοπρεπής χαρακτήρες , παρά το γεγονός που ήταν λίγο δεύτερος ρόλος ( η μάλλον , ακριβώς για αυτό :P ) Νομίζω πως θα συμφωνήσω , πρέπει να είναι πράγματι το καλύτερο από τα 3 . Έχω φτάσει μέχρι το 160 περίπου και , πολύ βασικό , δεν έχω πετύχει σκυλοβαρετό κομμάτι/filler ! Όσο για το Vagabond, πραγματικά είναι πολύ καλό . Το έχω ακουστά το Berserk και το είχα στα υπ όψιν , αλλά μιας μου είπες ότι μοιάζουν θα το επισπεύσω το θέμα :P Εσύ σπουδάζεις τώρα ( αν επιτρέπετε :) ) ?
Oct 12 2009 20:40
Photo

Glaurung → Strange Loop

Δεν βάζεις καμιά ταινία να προχωρήσει το παιχνίδι ? :)
Oct 12 2009 20:38
Photo

Wabbit → ~*memole*~

Axou tis ekanes poly omorfes. Thank you very much! Kai fysika k den exw prob na tis exeis ekei! ^^
Oct 12 2009 20:34
Photo

HikariAngel5 → Neuro

Nice!λοιπον μπορεις να τις βαλεις σε zip file οπως τις αλλες μεσω megaupload και να μου στειλεις το link στο profile μου?
Oct 12 2009 20:22
Photo

Le_Chat_Noir → eleni_rocks

yayy είμαστε φίλοι τώραααα!:D
Oct 12 2009 20:19
Photo

miko-chin → amaya3

hey flora-dono!(->you like it?) έχω αργήσει να σου απαντήσω στο pm γιατί αυτή τη βδομάδα τρέχω τρέχω και δε φτάνω.λογικά έτσι όπως το υπολογίζω αύριο θα στο στείλω(έχω αργά φροντιστήριο και θα προλάβω). By the way λατρεύω το όνομα Bo.Flora approves!Also θα πήγαινα να γράψω το κατιτίς μου στο TCP thread αλλά έχω ξεχάσει τελείως τι γίνεται στο μάνγκα.Τελείως όμως!Οπότε αυτό το πενταήμερο που θα είναι κλειστά τα σχολεία θα το περάσω έτσι ένα στα γρήγορα και θα σχολιάσω όσο μπορώ. Σου υπόσχομαι όμως ότι μόλις βρω ελεύθερο χρόνο θα χρωματίσω κάνα φιλί από το HoneyxHoney Drops.Αν έχεις κάνα αγαπημένο(είτε από τα μεταφρασμένα είτε από τα raws) στείλτο μου για να δουλέψω πάνω σε αυτό.
Oct 12 2009 19:59