Jump to content

Community Status Updates

Photo

meidei → Night Wizard Seal

Doumo arigatou Mr Robo.... I meant NWS-kun :)
Mar 24 2012 13:21
Photo

Night Wizard Seal → meidei

Meidei-san! Happy Birthday! Χρόνια πολλά και καλά. Να είσαι καλά κι ό,τι επιθυμείς!
Mar 24 2012 12:43
Photo

meidei → Putin

LOL :P
Mar 24 2012 12:38
Photo

Maya-chan → OdyMonaxos

Μπα, φέτος κι εμείς κάπως έτσι θα είμαστε. Και οι διακοπές μετά την εξεταστική ήταν... μια Παρασκευή. Ας είναι καλά το Πάσχα...
Mar 24 2012 09:29
Photo

Ρούμπενς → mono

Hello, Mono! Thanks for your kindness! Feel free to speaking greek or english with me!! Or even spaanish, if you feel you want to. I understand spanish, but I can't speak it well, because portuguese and spanish are quite alike, so I always get confused when I try to speak it. I actually speak more japanese than portuguese everyday, because I work with japanese people and almost all my friends here are japanese. hahahaha The japanese society in Brazil is really big! Oh, an I know that song! I don't believe greek people know it, too! I just got surprised with you knowing it. haahaha There are many better songs here, and I can send you some if you want. =D I've been listening to some greek music recently! Do you know Michalis Xatzigiannis, or Thanis Petrelis? What kind of music do you like?
Mar 24 2012 06:05
Photo

Putin → meidei

Καλή χρονιά
Mar 24 2012 05:48
Photo

demonicMC → zennith666

θα το σκεφτώ και την καρδιά μου θα ρωτήσω και θα αποφασίσω :P. Tnx πάντως
Mar 24 2012 01:53
Photo

zennith666 → jiohnis

[QUOTE=jiohnis;573089][SPOILER]I was going to start watching this series [S]but then i took an arrow to the knee[/S] got spoiled about Inori's death WHHHYYYY !!?!?!? Ήταν ο λόγος για τον οποίο θα έβλεπα την παλιοσειρά ! :madtodeath: [/SPOILER][/QUOTE] Κοίτα οι γνώμες διχάζονται.Κανονικά δεν πεθαίνει ακριβώς απλά χάνει το σώμα της και η ψυχής ενώνεται με του Shu.Άλλοι λένε ότι ο Shu απλά βλέπει αναμνήσεις/παραισθήσεις.Εγώ πιστεύω το πρώτο πάντως.Κολλάει περισσότερο με την ιστορία.
Mar 24 2012 01:02
Photo

Vagelio → Trivia Spitting Monster

Ευχαριστώ. Μάλλον δεν θα ασχοληθώ άμεσα με το κύριο κομμάτι αλλά σίγουρα με κάποια από τις εφαρμογές του, που έχει πολλές για όλα τα γούστα :). Αριστοτέλειο; Ποια σχολή; The Anti-BRS organization, καλή φάση :hahaha:, αν και θεωρώ ότι υπάρχουν μεγαλύτερα πλήγματα στην χειμερινή σεζόν. Όσο για το κανάλι και το πρόγραμμα, το πρόβλημα ποιότητας το είχε από την άνοιξη του 2011 νομίζω με το fractale, και χειροτέρεψε με το Νο.6 το καλοκαίρι και το guilty crown το φθινόπωρο μέχρι να φτάσει στην BRS. Ενδιάμεσα κάτι πήγε να κάνει με το thermae romae αλλά τα επεισόδεια του ήταν λίγα (και αναζωογονητικά). Πάντως βλέπω από τον warchief και τους υπόλοιπους θετικότητα ως προς τις σειρές που θα φιλοξενήσει την άνοιξη η noitamina οπότε δεν ανυσηχώ και τόσο. Άρα αυτό που σε ενοχλεί περισσότερο απ' όλα είναι το ότι θα μπορούσαν εύκολα και γρήγορα να κάνουν απλές έυκολες σχετικά αλλαγές για να του δώσουν πιο καλό χαρακτήρα και δεν μπήκαν στον κόπο. Λογικό.
Mar 24 2012 00:49
Photo

Vagelio → Jorg

thank you <3. May Byakuran be with you.
Mar 23 2012 23:58
Photo

Jorg → Vagelio

Here you are. [spoiler][IMG]http://i920.photobucket.com/albums/ad42/Gyoru/609582.jpg[/IMG][/spoiler]
Mar 23 2012 23:46
Photo

GhostPrince → Kai

nice , nice! ωραίο φαίνεται :) 8α το πιάσω σύντομα, ξέκινησα το children για την ώρα XD :hahaha: πραγματικά XD
Mar 23 2012 23:25
Photo

Trivia Spitting Monster → Vagelio

Α! Την είχα σκεφτεί κι εγώ αυτή τη σχολή στο Μηχανογραφικό μου! Τελικά πέρασα στο Α.Π.Θ. και μάλλον καλά έκανα, αλλά ουάου... Τι μου θύμισες τώρα! Μπράβο, πάντως! Στα του BRS... Ούτε εμένα μ' αρέσει να επαναλαμβάνομαι, ούτε και να rant-άρω επίσης, αλλά είναι κάτι τίτλοι ώρες-ώρες που πρέπει να τους αποφεύγεις όπως ο διάολος το λιβάνι. Ας πούμε πως το πήρα εργολαβία να διώξω οποιονδήποτε ενδιαφερόμενο! ΧD Η ιδέα σου σίγουρα είναι μια καλύτερη εναλλακτική. Το άλλο απλούστατο που θα μπορούσαν να κάνουν θα ήταν να αποφασίσουν ακριβώς τι θα κάνουν με το concept των δύο κόσμων και να γράψουν λίγο καλύτερους διαλόγους! Αλλά να σπαταλήσουν έτσι ένα slot της noitaminA; E, αυτό είναι έγκλημα...
Mar 23 2012 23:16
Photo

Shihama-ru → sakuJo

[QUOTE]αλλα και ο hasumi μ'αρεσε!!για καποιο λογο θα μου εκανε ωραιο ζευγαρι με τον izumi...αλλα μας τον προλαβανε-.-[/QUOTE] μμμμμμμ.. ενδιαφέρον δν το είχα σκεφτεί,ο Hasumi όντως είναι λίγο "παραμελλημένος" χαρακτήρας και δεν του αξίζει.Τον Izumi δν τον χωνεύω και πολύ, ακόμα δν μπορώ να του συγχωρήσω που "πακέτωσε" τον Sawaragi στο Takaga Koi daro :P. Υπάρχει και novel με την συνέχεια,αλλά παίζει να μην μαθουμε ποτέ τι γίνεται:( [QUOTE]βρε να σε ρωτησω;το name πως σου ηρθε; hahahahahaha i loled[/QUOTE] Δεν ξέρω πως μου ήρθε,έψαχνα κατι ψιλο-αστείο και σχετικό με το forum και κατέληξα να παραμορφώσω τον γνωστό ναρουτόνιο χαρακτήρα.:P:P
Mar 23 2012 23:03
Photo

OdyMonaxos → Maya-chan

Να 'σαι καλά. 4 χιλιάρικα χωρίς τα διαφυγόντα κέρδη... Και δεν sounds nice. τελειώνουμε παραδόσεις στις 20 Ιουλίου. Εξεταστική Αυγουστιάτικα, ενώ εσύ θα αράζεις σε καμιά παραλία :P
Mar 23 2012 23:02