Jump to content

Community Status Updates

Photo

Trivia Spitting Monster → Kenny

Χμ... Το πρώτο FMA τουλάχιστον είχε τα cojones να μην παίξει τελείως με τις φόρμουλες του shounen. Απ' ό,τι έχω δει (όχι πάρα πολύ, και δεσμεύομαι να δω μέσα στο Πάσχα, όπως είχα δει πέρσι το πρώτο FMA) το Brotherhood πάει με το manga, που ναι μεν έσπαγε κάμποσα απ' τα κλισέ των αγορίστικων ιστοριών, αλλά κρατούσε άλλα ("Όταν γυρίσουμε, θα μας φτιάξεις μηλόπιτα και θα φάμε όλοι μαζί...". Μέχρι τότε, εγώ, ο γ@μιάς καουμπόι male lead θα σώσω τον κόσμο απ' το Zombie Apocalypse και εσύ, η γυναικούλα, θα κάτσεις στον φυσικό σου χώρο, την κουζίνα, και θα παίζεις με τα κουτάλια.) Μπορεί και να κάνω λάθος, βέβαια! Γι' αυτό και δεσμεύομαι να το δω κι όχι να αρπάζομαι από λεπτομέρειες σαν το παραπάνω! Απ' την άλλη, το Brotherhood έχει ως επιπλέον μπαγκάζι ένα σωρό άχρηστα επεισόδια, που είναι σαν κακή περίληψη προηγουμένων (της σειράς του 2003 όπως θα ήταν αν ακολουθούσε το continuity του manga). Εκεί το είχα σταματήσει κι εγώ. Αλλά σου είπα, δεσμεύομαι να το δω και να αποφασίσω! Αλλά με την πρώτη ματιά, μου φαίνεται σαν... ένα έξυπνο Dragon Ball Z με πολύ καλή παραγωγή. Και όλα όσα συνεπάγεται αυτό.
Mar 24 2012 21:46
Photo

Lokeiristella

στο search δε κανει κουκου. also: "that's what she said" .. ps. και ειχα ποσταρει και ολας.. pps. εγω, να φτιαξω και αλλο thread, εισαι σιγουρη;
Mar 24 2012 21:35
Photo

Trivia Spitting Monster → Radagast

(Συγνώμη που πετάγομαι απ' το πουθενά, αλλά αφενός είδα την φο-βε-ρή λίστα σου με τα top 10 anime, αφετέρου βλέπω πως ψηφίζεις απανωτά στις κατηγορίες των βραβείων, και βασικά ψάχνω αφορμή για κουβέντα): Δηλαδή τόσο λίγο σε εντυπωσίασε το Colorful; Γιατί; Και το Madoka, τόσο καλό το βρίσκεις;
Mar 24 2012 20:35
Photo

Trivia Spitting Monster → Vagelio

Πολυτεχνείο! Έμπλεξα με... σκληρά ναρκωτικά! XD Σου εύχομαι κάθε επιτυχία, πάντως, ό,τι και να διαλέξεις! Να είμαι ειλικρινής, όσο κακό κι αν είναι το Another, τουλάχιστον αυτό δεν εμπνεύστηκε από ένα fanart στο... Deviantart! Και αυτά που λες για το noitaminA είναι απολύτως σωστά.Όντως. Ντροπή. Το ίδιο block στο οποίο έπαιξε το Eden of the East, το Paradise Kiss και (για να μην πάμε μακριά) το Usagi Drop τώρα φιλοξενεί το BRS. Αν είναι δυνατόν. Αλλά ναι, κι εγώ ελπίζω και είμαι σχεδόν σίηουρη πως τόσο το Kids on the Slope όσο και το tsuritama θα είναι φοβερά! Διάολε, το ένα είναι σκηνοθεσίας Watanabe, που έκανε το Bebop, με μουσική της Kano! Αν κι αυτό δεν είναι καλό, έρχεται το τέλος του κόσμου!
Mar 24 2012 20:17
Photo

iristellaLoke

[U][URL="http://www.anime.gr/forums/%D3%E5%E9%F1%DD%F2-anime/10830-highschool-dxd.html"]You need to go deeper[/URL] [/U]Όσο για το άλλο δεν έχουμε. Mπορείς να φτιάξεις εσύ ένα :)[U] [/U]
Mar 24 2012 19:28
Photo

zennith666 → jiohnis

Μην το βλέπεις ως mecha.Βασίζεται πολύ λίγο σε αυτόν τον τομέα.Sfi-ci/Supernatural με έναν εξωγήινο μετεωρίτη είναι.Αλλά άμα σου αρέσουν αυτού του τύπου σίγουρα αξίζει να το δεις. Σαν σύνολό ήταν καλή, παρά κάποια λαθάκια με τους χαζούς διαλόγους(θα καταλάβεις τι εννοώ άμα την δεις και μόνο)
Mar 24 2012 19:24
Photo

jiohnis → zennith666

Χμμμ .. Κι εγώ αυτό θα πιστέψω γιατί ήταν από τις αγαπημένες μου female chars ( από wallpapers και trailers ότι έχω δει δηλαδή , αλλά μου έκανε κλικ :P ) Οπότε την σειρά θα την έβλεπα : 1) Για την Inori . 2) Για το opening από Supercell . Κυρίως για το 1ο δηλαδή :P . Πάντως σαν σύνολο αξίζει να την δω ? Υπόψιν ότι θα είναι το 1ο μου mecha .
Mar 24 2012 19:04
Photo

Maya-chan → OdyMonaxos

T__________T Βασικά η εξεταστική του Σεπτεμβρίου ξεκινάει Αύγουστο. Και μιας και ξεκινάει αργά το 2ο εξάμηνο, η εξεταστική του Ιουνίου θα πάει μέχρι μέσα στον Ιούλιο. Οπότε.... τη βάψαμε. ^^'
Mar 24 2012 17:46
Photo

Anelis → Kalamaris

Γιες ιτ ιζ! Ναι βρε και το έχω βάλει στο "contact info" στο προφίλ μου εδώ. :)
Mar 24 2012 16:55
Photo

Night Wizard Seal → meidei

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=3cShYbLkhBc[/youtube] :P
Mar 24 2012 15:39
Photo

OdyMonaxos → Maya-chan

Μια Παρασκευή :P αφού δεν υπάρχουν διακοπές εξαμήνου στην Ελλάδα :P Δεν γίνεται ρε να σας πάνε την εξεταστική Αύγουστο!!!
Mar 24 2012 15:23
Photo

Kalamaris → Anelis

Well da site sure is awesome XD btw εχεις msn?:hmmm:
Mar 24 2012 15:22
Photo

Lokeiristella

thread για το highschool dxd υπαρχει; γτ δε βρισκω κατι. επισης για το papa iukoto no kikinasai, μα καλα τι anime forum ειναι αυτο ..
Mar 24 2012 14:35
Photo

Anelis → Kalamaris

Kukukuku mah masterplan is working!! Done μικρό καλαμαράκι! ^^
Mar 24 2012 13:50
Photo

Kalamaris → Anelis

Hello there.Τα καταφερες να πορωσεις τη μαγια με το goodreads και στη συνεχεια αυτη να με τραβηξει και εμενα:hihi2: Κανε με add(ειμαι αυτος απο τους 2 friends της που δεν εισαι εσυ:himitsu:).
Mar 24 2012 13:45