Community Status Updates
Zoro → Glaurung
Success!! Κι άλλο μέλος προσηλυτίστηκε, εύγε!! :riiight: Σου προτείνω να ξεκινήσεις από το anime πάντως, είναι αρκετά πιστό στο manga, αν και καταλαμβάνει μόνο ένα μικρό κομμάτι του, γιατί είναι μόνο 25 eps και έτσι, βλέποντας το όλο ή most of it, θα καταλάβεις αν σου αρέσει, οπότε και περνάς με τα 1000 στο manga που έχει την συνέχεια ή αν όχι, οπότε και το ντροπάρεις!
Αν ξεκινήσεις το anime πάντως, άσε το 1ο επεισόδιο για το τέλος, δλδ δες το μετά το 25, γιατί περιέχει πολλά spoilers που σου χαλάνε την σειρά, για μένα... και φυσικά δες τουλάχιστον 5 επεισόδια για να μπεις στο κλίμα, με ένα δεν θα καταλάβεις τπτ, σε περίπτωση που δεν σου αρέσει. Για links και για anime και για manga έχω τις καλύτερες εκδώσεις που κυκλοφορούν, οπότε αν θες ζήτα (όχι παίζουμε, με την αγαπημένη μου σειρά :tensai:).
Το Skypiea arc είναι από τα αγαπημένα μου αρκς ειδικά από πλευρά φαντασίας, που δύσκολα το φτάνουν άλλα... επίσης ή μάχη του Luffy με τον τελευταίο "κακό" είναι από τις αγαπημένες μου, κυρίως λόγο της πρώτης τους συνάντησης που ακόμη την ξαναβλέπω που και που σκέψου, αλλά σαν την πρώτη φορά που την είδα καμία, μιλάμε για [B]το[/B] jawdrop... δεν το περίμενα με τπτ αυτό που θα γινόταν!!
Και αρκετά πιο κει έχει το arc της Robin, το αγαπημένο μου από πλευράς συγκίνησης! Keep it up then!!
Ιταλία καλά είναι για σπουδές και την προτιμώ, αλλά δεν θα μου άρεζε να μένω εδώ για πάντα, έχω συνηθίσει πιο πολύ το ελληνικό κλίμα πιστεύω! Bari είμαι btw και γιορτές πάω μόνο Ελλάδα πια, όχι Ιταλία!! :hahaha: *μπουζουκοσυνεννόηση*
Oct 16 2009 22:26
Scorpion → Zoro
ναι μακαρι να γινει φαν,Btw εσυ πως πας καιρο εχουμε να τα πουμε??Εγω καψιμο με monster!!!!!
ΕDIT:Ton Ιshidoro εννοει
Oct 16 2009 22:13
Fya-sama → a2a
Nαι, είναι πραγμάτικα πολύ ομορφο να βλέπεις ότι είναι τόσο καλοί φίλοι! Και σύμφωνώ ότι τους άξιζε να βρε8ούν στην κορυφή... Έχουν όλοι κάνει μεγάλες προσπά8ειες κ ίσως θυσίες για να βρέθουν εδώ που είναι..Είναι idols με όλη τη σημασία της λέξης!
Oct 16 2009 22:10
Fya-sama → Night Wizard Seal
:kill4u: εμ, τι το χανω?? ειδοποίησα κ όσους πορωμένους με ανιμέ-manga κ 8α πάμε όλοι! εσύ 8α πας?
Oct 16 2009 22:06
Zoro → Scorpion
Τον Guts έλεγε τελικά δλδ ε; :hahaha: Δεν είχα καταλάβει αν εννοούσε τον Ishidoro ή αν είπε ειρωνικά το μικρό σπαθάκι!!
Εύγε πάντως, μακάρι να βάλουμε κι άλλο άτομο να το δει!! :P
Oct 16 2009 22:05
Zoro → Robin-Chwan
[quote=Scorp]τεσπα αν εξερεσεις αυτο(που δεν ειναι και κακο)γενικα τα σπαει αλλα μην δεις το ανιμε γιατι καλυπτει μονο το 1/8 της ιστοριαςα οπως λεει και [B][I]καποιος αλλος[/I][/B]...[/quote]Όντως εγώ το λέω για το 1/8, αλλά προτείνω σε όλους τους καινούριους να το δουν και πάλι, κατά την γνώμη μου σε εισάγει πιο καλά στον κόσμο της σειράς από το manga, άλλωστε μιλάμε για 25 eps μόνο, αν το λατρέψεις θα σου αρέσει και το υπόλοιπο στο manga, αν όχι τότε το dropαρεις!
(αν το ξεκινήσεις πάντως, άσε το 1ο επεισόδιο για το τέλος, δλδ δες το μετά το 25, γιατί περιέχει πολλά spoilers που σου χαλάνε την σειρά, για μένα... και φυσικά δες τουλάχιστον 5 επεισόδια για να μπεις στο κλίμα, με ένα δεν θα καταλάβεις τπτ, σε περίπτωση που δεν σου αρέσει)
Όσο για βιασμούς, δεν είναι πολλοί, δεν είναι αυτό που προωθεί η σειρά και γίνονται με τόσο καλό σχέδιο που δεν θα τους παρατηρήσεις πολύ, όπως και την βία! :tensai:
Oct 16 2009 21:57
Zoro → Robin-Chwan
Yo Hinata-chan! :hi:
Πάλι καλά που έβαλες το edit γιατί αλλιώς θα ήμουν λίγο έτσι τώρα :oo:, αλλά και πάλι για ποιον τυπά με μικρούλι σπαθάκι μου λες, αυτόν;
[IMG]http://www.anime.gr/forums/picture.php?albumid=44&pictureid=1064[/IMG]
Αν ναι, τότε είναι ο Ishidoro, χαρακτήρας που εμφανίζεται αρκετά πιο κει στο manga και είναι από τους πιο κωμικούς της σειράς, μαζί με το ξωτικό από πάνω, τον Puck! Ναι καλός είναι, αλλά όχι ο πρωταγωνιστής, πιο πολύ δευτερεύον χαρακτήρας.
Πρωταγωνιστής φυσικά είναι ο Guts, ο τυπάς με το μεγάλο σπαθάκι!!
[IMG]http://i644.photobucket.com/albums/uu166/4X3L/Berserk/Guts15.jpg[/IMG]
(όπως και all time fave anime χαρακτήρας μου!)
Μπας και σε έπεισε ο Scorp να ξεκινήσεις το anime έστω, που είναι μόνο 25 eps; :orly:
Oct 16 2009 21:52
amaya3 → Kirenahana
LOL, μόνο μια φορά το'χω διαβάσει όλο βασικά:hahaha: Εκτός από το Kuu-Kuon arc<33 που το έχω λιώσει αρκετά+κάποια random chapters xD To arc στην Karuizawa δεν το έχω διαβάσει 2η φορά αλλά μου έμεινε απ' ό,τι φαίνεται(μου είχε αρέσει τόσο πολύ αυτό που σκέφτηκε η Kyoko) XD
Πάντως δεν μπορείς να πεις, αυτήν τη φορά κάτι θα μάθουμε για το δώρο(το οποιοδήποτε δώρο!)!:hahaha: The bad news is that the next chapter will come out on 05/[SIZE=7][B]12[/B][/SIZE]...:wet2:
Oct 16 2009 21:43
Zoro → Tsunade-sama
Oi Tsunade-hime, pantsu wa misete kudasai? :hi:
... εεε, konbawa ήθελα να πω, αυτή η συνήθεια!! :hot:
Με σπουδές, διαβάσματα, εξεταστικές κλπ κλπ σκέψου ότι δεν είχα χρόνο καν για το Fairy Tail που ξεκίνησε, αλλά ευτυχώς πρόλαβα πριν λίγο σήμερα!
Και φυσικά ρώτησες τον καλύτερο για ποιοτικό fansub, ήδη τσέκαρα το anidb ποια groups το έχουν αναλάβει και κατέβασα το ίδιο επεισόδιο από 3 διαφορετικά groups + τα σύγκρινα :tensai: και [URL="http://www.megaupload.com/?d=Q6YLSH2A"]ιδού[/URL], αυτό που μου φάνηκε καλύτερο, αν και σε γενικές γραμμές προς τα ίδια κυμαίνονταν το animation, η διαφορά ήταν (λίγο) στην μετάφραση! Μακάρι να το πιάσει καλύτερο group πιο κει!
Ευχάριστη την βρήκα την σειρά, συγκριτικά με τα όσα είχα ακούσει και σκοπεύω να την συνεχίσω... με φαντασία, χαρούμενο κλίμα και οκ δράση προς το παρόν, άλλωστε μιλάμε για πρώτο επεισόδιο, δεν περίμενα τπτ extreme (και Naruto-OP ήταν αδύναμα στο πρώτο ep και μετά πέταξαν, όπως πιστεύω θα γίνει κι εδώ). Ο Gray, ο (cool) χαρακτήρας που κόβω να σου αρέσει, δεν έχει εμφανιστεί ακόμη βέβαια, οπότε προς το παρόν θα χαρείς την kawai Lucy που σου έλεγα το καλοκαίρι (την φωνή την δίνει η ίδια που έκανε την Misa btw!). :lovulovu: Περιμένω εντυπώσεις!
Btw στο OP τα σπάει η lovey dovey Boa, ε; XD
Όσο για το έχω χαθεί, είπε ο γάιδαρος τον πετεινό κεφάλα! Και εσένα καιρό έχω να σε δω μέσα, τι λέει, μας πιάσαν οι δουλειές και τα διαβάσματα πάλι; :orly:
Oct 16 2009 21:42
Robin-Chwan → Zoro
Yo Zoro-kun. Μιλαγαμε με τον Scorpion στο msn σαν καλα παιδακια (λεμε τωρα..) και καποια στιγμη του εκανα μια ερωτηση και μου ειπε να ρωτησω εσενα. Οποτε:
"Ο τυπας με το μικρουλι σπαθακι ειναι ο καλος της υποθεσης"
[B]Edit:[/B] Για το Beserk μιλουσαμε...
Oct 16 2009 21:04
Scorpion → Robin-Chwan
To YΓ το προσπερνω οσο για τον αλλον ο Zoro ειναι.
[SIZE=3][COLOR=#ff0000][SIZE=3][COLOR=#ff0000][COLOR=black][B]ο τυπας με το μικρουλι σπαθακι ειναι ο καλος της υποθεσης?[/B][/COLOR][/COLOR][/SIZE][COLOR=#ff0000]
[SIZE=3][SIZE=2][COLOR=#000000]ε δεν φαινεται???ειναι ο αθωος της υποθεσης :wis: ο καλος, ουτε μυρμηγκι δεν πειραζει:knock-knock:[/COLOR][/SIZE][/SIZE]
[SIZE=3][SIZE=2][COLOR=#000000]ολοι τον αγαπαμεεεεεεε[/COLOR][/SIZE]
[/SIZE][/COLOR][/COLOR][/SIZE]
Oct 16 2009 21:03

This status update has reached the maximum number of replies allowed