Community Status Updates
Zoro → GkLoc
Εδώ δεν είναι Naruto :hahaha: indeed, και ευτυχώς, ελπίζω να μείνει μακριά το μικρόβιο αυτό από τον Oda! :roar:
Πάντως το σκέφτομαι πολλές φορές αλλά κοίτα που για άλλη μια φορά μας την έφερε ο Oda... έβαλε mr. 1, 2, 3 και 0 να μην πεθάνουν στην Arabasta (και να πάνε φυλακή) και όλοι φωνάζαμε (well, I did at least :P) και τελικά από τότε, τόσα επεισόδια πίσω, είχε σκοπό να τους ξαναχρησιμοποιήσει!! Talk about some clever guy!!
Και αυτό που με χαροποιεί είναι ότι ήδη ξέρει πως να δώσει τέλος στην σειρά, οπότε όλα όσα μας δείχνει τα έχει ήδη έτοιμα στο μυαλό του... ο Kishi ώρες ώρες μου δίνει την εντύπωση ότι το 'χασε κάπως με τις τόσες λεπτομέρειες που έδωσε στην αρχή και τώρα δεν έμειναν πολλά καλά μέσα και τα μπαλώνει με τον Madara... ο Oda πάλι τα δίνει όλα προσεκτικά και με το σταγονόμετρο για να διατηρηθεί καλή η σειρά! :P
Oct 17 2009 16:27
Zoro → Glaurung
Κάτσε λες για το anime ή το manga τώρα, Veggos-san; :P
Στο anime όπως είπα, αν αφήσεις το πρώτο επεισόδιο ναι, ξεκινάει σαν flashback και στο τέλος καταλήγει να είναι ένα από τα μεγαλύτερα (ίσως το μεγαλύτερο) και καλύτερα flashbacks σε anime και με μη αναμενόμενο τέλος!! (αν και στο anime το αλλάξανε κάπως)
Στο manga πάλι έως και το volume 3 νομίζω είναι η μετέπειτα ιστορία του Guts, μετά το flashback και περίπου στο volume 4 πιάνει το flashback κι εκεί! Στο manga θα δεις και τι έγινε μετά το flashback, στο anime ενώ μόνο το επεισόδιο 1 σου δίνει πληροφορίες για την συνέχεια, αλλά λίγες... γι' αυτό σου πα δες το μετά (το επεισόδιο 1)!! Το manga ενώ μπορείς να το πιάσεις από την αρχή!
Πάντως αυτός είναι ο λόγος που ο Guts είναι ο all time fave χαρακτήρας μου. Πάντα αναρωτιόμουν σε κάποια σειρά ή ταινία ή ακόμη και shonen (πες πχ Gaara) όταν βλέπουμε κάποιον σκληροτράχηλο χαρακτήρα που δεν έχει ενδοιασμούς να σκοτώσει κλπ κλπ τι τον οδήγησε στο να γίνει έτσι; Πολλές φορές δεν το εξηγούν και έτσι απλά υποθέτω ότι από την γέννα του, η φύση τον έκανε έτσι... στον Guts όμως μέχρι και η τελευταία λεπτομέρεια που αφορά τον χαρακτήρα του έχει εξηγηθεί στο flashback, ενώ συνεχίζει να αναπτύσσεται όσο συνεχίζεται η σειρά... talk about some epic serie!! :P
Oct 17 2009 16:18
GkLoc → Zoro
o Buggy να γινει καλος?Λιγο δυσκολο,εδω δεν ειναι Naruto,παντως ολα τα χαρτια ειναι ακομα ανοιχτα για το ποιος θα γινει Pirate King,και για να ηξερε ο Oda απτην αρχη το τελος σημαινει οτι αυτο περιλαμβανει Luffy,Coby,Buggy
Oct 17 2009 16:10
Zoro → GkLoc
Η μοναδική περίπτωση που υπάρχει να γίνει αυτό είναι αν πεθάνει στο τέλος ο Luffy και ο Buggy γίνει καλός και του αναθέσει σε αυτόν το όνειρό του, αλλά μιλάμε θα ήταν [B]η[/B] ανατροπή και ο Oda θα έπαιρνε το βραβείο Φώσκολος μετά!! :hahaha:
Oct 17 2009 16:04
Zoro → Vagelio
Χε χε, so far όσες κοπέλες έχω ρωτήσει καμία δεν πήγαινε την Lucy, πολλές ομοιότηττες με την Misa Misa (πέραν ίδιας seiyuu), κλασική χαζοξανθιά κλπ κλπ και επιτέλους βρήκα μία!! :riiight:
Κάτι μου λέει ότι η Erza θα είναι extreme έκδοση Namiς και Sakuraς, οπότε αν δεν σου αρέσουν οι badass κοπέλες δεν ξέρω πως θα σου φανεί, αλλά για να άρεσε σε τόσο κόσμο θα έχει και κάτι καλό σίγουρα!
Χαίρομαι που σου άρεσε και σένα η σειρά πάντως. :P
Oct 17 2009 16:02
Zoro → GkLoc
Αυτός ήταν τελικά; :hahaha:
Εγώ περίμενα κάναν cool Luffy και λέω τι στάση θα έχει πάρει και βλέπω αυτόν μετά, Pirate King να σου τύχει... :terror2:
Oct 17 2009 15:45
GkLoc → Zoro
Mπες [URL="http://danbooru.donmai.us/post/show/539397/blue_hair-buggy_the_clown-clown-knife-lack-male-on"]εδω[/URL] για να δεις το next pirate king !
Βαριεμαι να τις ανεβασω τις αλλες :S
Oct 17 2009 15:09
Glaurung → Zoro
Θέλω , θέλω καλέ μου άνθρωπέ , θέλω ! Δλδ το πρώτο δείχνει τι θα γίνει και τα άλλα είναι κάπως σαν flash-back ?
Α ,οκ γιατί μου φάνηκε λίγο περίεργο .:hahaha: Με μπέρδεψε το “γυρνάω εκεί” μιας και για μένα το εκεί είναι η Ιταλία και όχι η Ελλάδα .:P
Oct 17 2009 14:27
kelborn3 → Tsunade-sama
Επειδη εισαι ακομα μικρουλα και κα8εσαι και ζητας συμβουλες απο τον ζορο ενα εχω να σου πω.Το fairy tale 8α το βγαλουν οι τακα απο κει και περα τι κα8εσαι και ψαχνεις και κανεις ρανεις.Αυριο με8αυριο 8α το εχεις οποτε μην αγχωνεσαι.Αμα το κανουν drop τοτε ψαχνεις μεχρι τοτε περιμενε τουλαχιστον 8α το δεις με ποιοτητα:tensai:
Βακα μαριμο ι powned u:canthelp:
Oct 17 2009 13:43
Kirenahana → amaya3
NANIIIIIIIIIII???????:Crying2: Είσαι σίγουρη? Εγώ πως είχσ την εντύπωση ότι θά βγαινε κανονικα?:run:
Oct 17 2009 10:25

This status update has reached the maximum number of replies allowed