Jump to content

Community Status Updates

Photo

Robin-Chwan → Scorpion

εχει ε? damn αυτο ειναι το αδυνατο μου σημειο. Αλλα οχι, δεν θα υποκειψω. Θα σου αποδειξω οτι και κοριτσια μπορουν να διαβασουν μανγκα σαν το Beserk. To anime δεν σκοπευα να το δω ετσι αλλιως με αυτα που εχω ακουσει. Και... με αυτον τον αλλον τι εννοεις?? ΥΓ: Σιγα τον ειδικο....
Oct 16 2009 20:57
Photo

Scorpion → Robin-Chwan

[B]''εχει και βιασμους;[/B][B]''[/B] μα και φυσικα εχει:bike: [spoiler]θυμαμαι σε ενα συγκεκριμενο σημειο που εμπαιναν κατι τρολ σε ενα χωριο και βιαζαν και τις γυναικες και γενικα εχει πολλα τετοια σε καποια στιγμη θα νομιζεις οτι διαβαζεις τσοντα(μιλαει ο ειδικος:hahaha:)[/spoiler]τεσπα αν εξερεσεις αυτο(που δεν ειναι και κακο)γενικα τα σπαει αλλα μην δεις το ανιμε γιατι καλυπτει μονο το 1/8 της ιστοριαςα οπως λεει και [B][I]καποιος αλλος[/I][/B]...
Oct 16 2009 20:51
Photo

Kurisu → Vegetasmate

Εγω εχω Τριτη-Πεμπτη 4:00-5:30. Το μονο αρνητικο ειναι η αποσταση. Μενω γαλατσι οποτε αλλαζω τρενο-μετρο-τραμ :S. Τουλαχιστον τις τριτες παω κατευθειαν απ το παπει με το τραμ.
Oct 16 2009 20:49
Photo

S.T.P.K.

ναι εχει καλο σχεδιο γτ ειδα τις πρωτες σελιδες αλλα δεν προλαβα να διαβασω καθολου...αλλα συντομα θα ξεκινησω
Oct 16 2009 19:35
Photo

Yo! Master → Hazuki

Είμαι στην Τράπεζα της Ελλάδος, Εσωτερική Επιθεώρηση, γι'αυτό μας στέλνουν από εδώ & από εκεί να κάνουμε ελέγχους στα διάφορα υποκαταστήματα.
Oct 16 2009 19:30
Photo

GkLoc → S.T.P.K.

Σου προτεινω να το αρχισεις το Vinland Saga,ειναι απ'τα favorite μου manga και τα σπαει πολυ αγρια σε ιστορια και σχεδιο,καλη αρχη ;)
Oct 16 2009 19:00
Photo

amaya3 → miko-chin

Το νούμερο 6 στο Ecchi Girls thread ανήκει σε smut manga της Shinjo Mayu και σε προειδοποιώ να μείνεις μακριά γιατί θα σου πέσουν τα μαλλιά, θα χαμηλώσει το IQ σου και άλλα τέτοια ωραία αν το διαβάσεις. Μακριά. :p
Oct 16 2009 18:37
Photo

miko-chin → Kenny

Για την τρίτη εικόνα γράψε λάθος.Είναι από το μάνγκα.Πάρε αυτή καλύτερα που είναι σίγουρα από το ανιμε [url]http://i721.photobucket.com/albums/ww218/nalty7/hanami.jpg[/url]
Oct 16 2009 18:29
Photo

Vegetasmate → DevilMayCry

o sasukeexei ena malli pou moiazei me kolo papias!!!!!! den m aresei to naruto genika san anime :P
Oct 16 2009 16:42
Photo

Hazuki → Yo! Master

Yo :P Καθάρα από λόγους απεριόριστης περιέργιας, μπορείς να μου πείς τι δουλειά κάνεις; Έχεις γυρίσει όλη την Ελλάδα -_- μέσα σε ενα μήνα, ή θα είναι η καλύτερη του κόσμου [λέμε τώρα] η πέφτει extra special anal drilling =_= Thanks.
Oct 16 2009 16:21
Photo

hyuga → Erebos

Αχ!!! Ευχαριστώ πολύ που μου πρότεινες το Sky girls!!!ro παρακολουθώ είμαι στο 3 επεισόδιο!! Its lovely!!! Περιμένω το Monster :P
Oct 16 2009 15:26
Photo

DevilMayCry → Vegetasmate

Giati ????? Ton Sasuke episis eeeeeeeeeeee ????
Oct 16 2009 15:05
Photo

valadorn → the goblin

Μια χαρα αν εξαιρεσεις του ψοφου το διαβασμα!!Ωραια τα pics ειδικα το avatar!Το bleach ειναι απο τα αγαπημενα μου και συμπαθω τον Ichida αν και δεν ειναι ο αγαπημενος μου...
Oct 16 2009 12:58
Photo

zade → Melkor

Αφέντη και που το θυμήθηκες είσαι , εκπληκτικός. Ο μόνος άλλος που το θυμήθηκε ήταν ο Man-bot . Ευχαριστώ ρε . Ειδικά για το "χρήμα" xD
Oct 16 2009 10:49
Photo

Vegetasmate → Kurisu

yeeeeee!!!! ti ores pas esi? ego tetarti - paraskeui 8,30 -10
Oct 16 2009 09:43