Jump to content

Community Status Updates

Photo

louna22 → lambros

Καλημέρα!!! Αν μπορείς ρίξε μια ενημερωσούλα και εδώ.....[url]http://www.anime.gr/forums/showthread.php?t=5304&page=5[/url] Thanks
Oct 17 2009 09:59
Photo

miko-chin → amaya3

γιατί?τόσο χάλια είναι?και μου φάνηκε ωραίος ο τυπάς.Κρίμα!
Oct 17 2009 07:22
Photo

Kurisu → Vegetasmate

Δε θυμασε που τα χαμε πει και στο Eating Meeting?? Ειμαι πρωτοετης στην Οικονομικη Επιστημη.
Oct 17 2009 04:01
Photo

Zoro → GkLoc

Επειδή φαντάζομαι τις πήρες από το DA, δοκίμασες να ανεβάσεις όσες δεν φαίνονται (δλδ την τελευταία από OP και από το cover με όλους τους χαρακτήρες του Naruto και κάτω) με imageshack; :hmmm: Αν βαριέσαι δεν ανεβάζεις την pirate king τουλ, να την δω; :P
Oct 17 2009 02:56
Photo

GkLoc → Zoro

Αντε ρε που emoφερνει o μεγαλος croc,bow down to tha greatness...Favorite (ex)Shichibukai και μενα και γενικως favorite villain,μετα ακολουθει ο Flamingos που εχει απλως τρομερο στυλακι... Δεν μπορω να κανω τιποτα για τις εικονες,αμα περιμενεις λιγο ισως να τις εμφανισει :P ΑΑΑ την καλυτερη εχασες,next pirate king...
Oct 17 2009 02:52
Photo

Zoro → GkLoc

OMG, great Croc set, κι εμένα είναι ο αγαπημένος μου (ex)Schichibukai πια! :oo: Αλλά δεν ξέρω πως τα καταφέρνεις, λες ότι μισείς τους εμούς αλλά και σε αυτό το ava εμοφέρνει κάπως ο Croc XD, still great nonetheless και ταιριαστή sig! Btw στο OP και Naruto pics δεν μου εμφανίζει αρκετές τους, ειδικά την the next pirate king που είχα περιέργεια να δω! :(
Oct 17 2009 02:47
Photo

Zoro → GkLoc

Ναι είχα δει κι εγώ τα σχόλια και προετοιμάστηκα αρνητικά, αλλά τελικά πήρα έκπληξη! Άλλωστε τα πρώτα ep του OP και Naruto ούτε κι εμένα με είχαν τρελάνει... υπερβολές imo, για pilot ήταν μια χαρά και πιστεύω πως θα βελτιωθεί! :P Το μόνο κακό είναι πως το κλίμα του, κακοί και λοιποί, δεν ξέρω... μου έδωσε την εντύπωση πως θα είναι ακόμη πιο παιδικό του ήδη παιδικού του OP, σωθείτε... :oo: Ήταν ευχάριστο και πάλι όμως, για να το δούμε σε πιο σοβαρά arcs σιγά σιγά!
Oct 17 2009 01:44
Photo

GkLoc → Zoro

Καλυτερα που One Piece Janai,ενα ειναι το επος... Οχι ακομα δεν το ειδα και δεν θα το δω κιολας,θα περιμενω να μαζευτουν καμποσα επεισοδιακια και μετα θα το πιασω,παντως δεν ακουω και πολυ καλα λογια στα threads :(
Oct 17 2009 01:36
Photo

Zoro → GkLoc

Oi, fairy tail είδαμε καθόλου, μας άρεσε; :P Εμένα σαν σύνολο, πέρα από το op και το animation μου άρεσε, ωραία η Lucy και η φωνή της και συνήθισα Natsu και Happy, οκ σαν δράση... περιμένω πιο πολλά πιο κει, οπότε θα το συνεχίσω! One Piece janai, αλλά φάνηκε υποσχόμενο!
Oct 17 2009 01:27
Photo

Zoro → Nighteyes

Χε χε, καταλαβαίνω τι εννοείς και συμφωνώ ότι είναι διαφορά γούστου, αλλά απλά δεν μου φαίνεται αρκετή η δικαιολογία ότι είναι για παιδιά οπότε δικαιολογείται με αυτά που κάνει, γιατί στην αρχή δεν ξεκίνησε με τόσο παιδικό τρόπο αλλά προσπάθησε να δώσει κάποιο νόημα στον κόσμο των ninja. Εγώ πιο πολύ σαν ξέπεσμα το βλέπω, σαν να λέμε ότι ο Kishi ξεκίνησε full με ιδέες για τους Hokage και τα χωριά και γι' αυτό πέρασε τα μηνύματα που τόσο μου άρεσαν με τους Sandaime, Yondaime, Kakashi (ειδικά στο gaiden), Lee κλπ, ενώ έπλασε καλά κακούς και μάχες, αλλά από ένα σημείο και πέρα είχε φτιάξει ένα τόσο περίπλοκο σύμπαν που δεν ήξερε πως να τα βγάλει πέρα αργότερα (ενώ είχε [B]ήδη[/B] χρησιμοποιήσει όλους τους πόρους, τα καλά που είχε να προσφέρει η σειρά), πως να φέρει εις πέρας την ιστορία του καλού πρωταγωνιστή Naruto και έτσι φτάσαμε ως εδώ, δλδ με[spoiler=Naruto manga]fast as hell και μη ρεαλιστικά power ups, άλλον έναν κακό με άσχημο παρελθόν αλλά καλό κατά βάθος που προσηλυτίστηκε αμέσως, έναν fail villain Madara να προσπαθεί να δέσει ανεπιτυχώς κάποια κενά της σειράς (ως τώρα τουλ, μετά δεν ξέρω αν πιο κει έχει κάποιον άσσο στο μανίκι), έναν Sasuke να θέλει πάλι εκδίκηση, έναν Naruto και λοιπούς να τον κυνηγάνε ακόμη κλπ κλπ κλπ[/spoiler] Γι' αυτό και παρέμεινα με το One Piece τελικά, που, σε αντίθεση με το Naruto, ξεκίνησε πολύ πιο απλοϊκά, σε σημείο που τα πρώτα 100 (ίσως και βάλε) επεισόδια του Naruto μου φάνηκαν καλύτερα από τα πρώτα 100 του OP, αλλά, σε αντίθεση με το 2ο, έδειξε ξεκάθαρα ότι ξέρει που βαδίζει (ο Oda) και τα πάντα (πληροφορίες, power ups, ανατροπές κλπ) δόθηκαν με το σωστό μέτρο (και όχι όλα με την "μία") ώστε να μην χαθεί το ενδιαφέρον, που διατηρείται αμείωτο ως σήμερα, και να υπάρχει μια ισορροπία μέσα! Λέγοντας το με μία πρόταση δεν μου άρεσε που το Naruto ξεκίνησε από ψηλά και έφτασε κάτω τώρα, ενώ το OP ξεκίνησε από χαμηλά (αν και με πολύ φαντασία και αστεία) και συνεχίζει σταδιακά να ανεβαίνει ως σήμερα, μην χάνοντας πουθενά! Σε μια σειρά δίνω σημασία σε όλη την πορεία που ακολουθεί και αυτός είναι ίσως ο λόγος που σπάστηκα τόσο εδώ! Futurama όντως, το ξέχασα! Είμαι πολύ φαν και αυτής της σειράς και αν μη τι άλλο παραδέχομαι ότι έχει τους Simpsons σε ένα σημείο, ήξερε που να σταματήσει! Δεν έβγαλε πολλά επεισόδια και έτσι διατηρήθηκε σε υψηλό επίπεδο, αφήνοντας πολλά καλά αστεία πίσω. Οι Simpsons πάλι, συνεχίζοντας ως σήμερα, έχουν πέσει αρκετά, ειδικά στην ταινία πολύ λίγες φάσεις με έκαναν να γελάσω για τα standards τους. Πάντως no worries, είδα όλα τα 85 fillers του πρώτου Naruto + όλα (τα απαίσια) του shippuuden, αν πιάσω κάτι δεν το αφήνω μέχρι τέλους!! :hahaha: Τα 120 προς το παρόν επεισόδια του Gintama δεν είναι τίποτα και αμφιβάλλω, όσο "αργά" κι αν είναι στην αρχή, αν θα με κάνουν να βαρεθώ πιο πολύ από τα 100+ τόσα (fillers) του Naruto! :)
Oct 16 2009 23:20
Photo

Zoro → Robin-Chwan

Χεχε κι εγώ τα ίδια, είδα όλα τα fillers και των 2 Narutων άλλωστε!! :hahaha: Πάντως όπως είπα προτείνω το anime πρώτα! Αλλά και το manga να πιάσεις καλά είσαι, χαίρομαι ήδη και μόνο που σε έπεισε να ξεκινήσεις την αγαπημένη μου seinen σειρά! :riiight: Οπότε αν θες links για το anime ή/και το manga σφύρα να σου δώσω, έχω τις καλύτερες εκδώσεις! :) Εντυπώσεις σαν το αρχίσεις! Άσχετο, αλλά είδα το πρώτο ep του Fairy Tail και το βρήκα αρκετά καλό για pilot μπορώ να πω, ίσως γιατί είχα προετοιμαστεί για χειρότερα από όλα τα αρνητικά posts που είδα, αλλά για fantasy anime με χαλαρό OP-like κλίμα το βρήκα οκ για αρχή, ενώ περιμένω καλύτερα πιο κει... και φυσικά η Lucy τα έσπασε από fanservice :lovulovu: (άλλωστε φωνή της δίνει η misa misa :P) και οι Natsu και Happy μου φάνηκαν ωραίο duo, αρκετά αστείο και με καλούτσικη δράση! (no idea αν ξέρεις την σειρά ή σκοπεύεις να την ξεκινήσεις, αλλά just in case :P) Τέλος, από OP τα σπάει η ero Boa τελευταία ε; Όποτε την βλέπω πέφτω κάτω, αυτό θα πει αστεία φάση!!
Oct 16 2009 23:18
Photo

zade → Kenny

Λοιπόν μόλις κυκλοφόρησε το πρώτο από τα 6 τεύχη που αποτελούν τη συνέχεια του Wormwood .Έχει τίτλο "the Last Battle" και με πόρωσε άααγρια. Για να σε ψήσω , σου λέω την τελευταία λέξη που διάβασα: [CENTER] [SIZE=7][B][COLOR=Black]G'DAY [/COLOR][/B][/SIZE][LEFT]You know what this means right ? POPE JACKO RETURNS . [/LEFT] [/CENTER]
Oct 16 2009 22:51
Photo

Scorpion → Zoro

ναι το soundtrack ειναι τελειο ειδικα το πρωτο ending for the love of life το ξερω απεξω
Oct 16 2009 22:43
Photo

Robin-Chwan → Zoro

Εννουσα τον 2ο τυπο με το υπερβολικα μικρο σπαθακι. Ο Guts ε?. Ο Scorpion μου ειπε να αρχισω το μανγκα. Ειχα αποφασισει εδω και που καιρο να αρχισω το Μπεσερκ. Το manga δεν το dropαρω που να χτυπιεστε κατω. Το εβαλα σκοπο τωρα να αποδειξω στα αγορια οτι μπορω κι εγω να δω οποιο ανιμ ή μανγκα θελω (χωρις παρενεργειες...) Οποτε θα το ξεκινησω κανονικα το μανγκα και δεν το κανω drop με καμια δυναμη του κοσμου. Ειναι να μην βαλω κατι στο μυαλο μου εγω
Oct 16 2009 22:36
Photo

Zoro → Scorpion

:hahaha: Ε, αδυναμία, τον πάω δεν λέω, με κάνει πολύ να γελάω μαζί με τον Puck, ενώ και ο Serpico μου αρέσει σαν στύλ, αλλά το αγαπημένο μου duo, black swordsman+elf, δεν το έχει κανείς, αυτοί είναι η αδυναμία μου!! :P Ναι όντως καιρό έχουμε να τα πούμε, έχω εξετάσεις και τρεχάματα δυστυχώς! :hot: Είδα και το set, ωραίο τελικά το monster ε; Ειδικά σε κάποιες φάσεις μου έχει μείνει η μουσική ακόμη, χαλαρή και έντονη όταν πρέπει!
Oct 16 2009 22:29