Jump to content

Community Status Updates

Photo

Tsunade-sama → Zoro

Δίκιο έχει ο Perv-chin, θα περιμένω τους taka.Έτσι θα προχωρίσει κ η σείρα κ θα δω μαζεμένα μερικά επεισόδια.Εσύ την ξεκίνησες?Λέει κάτι?Ξέρεις ότι είμαι του shounen anime (ή κ ακόμα καλύτερα του bishounen...αλλά αμφιβάλλω για την συγκεκριμένη σειρά) οπότε περιμένω! Κ ναι εσύ καλό μου χάθηκες...Κ δεν είμαι ούτε γάιδαρος, ούτε κεφάλας!!!Μου υποσχέθηκες msnικό κουτσομπολιό...αλλά που'ντο????
Oct 18 2009 16:04
Photo

ichigo13 → Kenny

Kenny ορίστε το [URL="http://www.anime.gr/forums/showthread.php?p=346331#post346331"]post[/URL] μου που θέλω να μπει ως last posted όπως είπα στα τεχνικά προβλήματα
Oct 18 2009 12:36
Photo

amaya3 → miko-chin

[URL="http://cyberakumamechgouki.blogspot.com/2009/10/skip-beat-chapter-148-scanlations.html"]Βγήκε[/URL], τρέχεις! One word: KYA.
Oct 18 2009 11:00
Photo

valadorn → gexion

Ειδα τα σχεδια σου.Κορυφη...!:)Συντομα θα κανω και εγω την εμφανιση μου γιατι σχεδιαζω αλλα μονο με πενακια.Πες μου λιγο με ποιο προγραμμα τα χρωματιζεις στον υπολογιστη,plz!
Oct 18 2009 09:57
Photo

valadorn → Shikamaru

Ρε φιλε ποιος ειναι αυτος στο avatar σου?Καποιος γραφει για deadpool αλλα δεν ξερω τι ειναι...
Oct 18 2009 09:37
Photo

valadorn → endless_inspiration

Drawing δε σημαινει σχεδιο?(ρητορικη ερωτηση)Ή τωρα το εγραψες ή βλακεια μου που δεν το ειδα τοσο καιρο!Πολυ ενδιαφερον!!!:)Ριξε και μια ματια αν θες τι ανεβασα στο Fan art...
Oct 18 2009 09:32
Photo

Kurisu → Vegetasmate

Καλα και γω μη νομιζεις ειμαι σε κατασταση αποδιοργανωσης αυτο τον καιρο. Ωραιο το παπει, μ αρεσουν και τα μαθηματα, αλλα πολλ παιδια στο τμημα μου (~=250). Αντε να γνωριστεις με τοσους πολλους...
Oct 18 2009 02:14
Photo

amaya3 → miko-chin

Good luck dear!^^ God, την απεχθάνομαι την έκθεση...καλό κουράγιο :p Α! Τώρα που είδα και αλλού, μάλλον δεν είναι μόνο 15 σελίδες το chapter, yay! Take a look here if you want:[URL="http://2cat.twbbs.org/%7Etedc21thc/new/pixmicat.php?res=35534"]http://2cat.twbbs.org/~tedc21thc/new/pixmicat.php?res=35534[/URL]
Oct 17 2009 21:05
Photo

miko-chin → amaya3

Χαχαχα θα σου πάρει χρόνια να το πλέξεις ολόκληρο!Καλά πάω να δω τα raws, τι πράγμα έχει εκεί μέσα και αν αποφασίσω μπορεί να το ξεκινήσω αύριο βράδυ.Αύριο το πρωί γράφω έκθεση στο φροντιστήριο.Wish me luck!
Oct 17 2009 21:01
Photo

amaya3 → miko-chin

You have a point. But we shall try! Μια μέρα που θα 'χω χρόνο(και οθόνη:p) θα κάτσω να πλέξω το εγκώμιο της Nakamura xDD I've come to want to stalk the woman! Να σου πω δεν έχω ιδιαίτερη προτίμηση. Κάθε φιλί τους είναι all the money, so choose whichever you like :3
Oct 17 2009 20:54
Photo

miko-chin → amaya3

Να κάνεις να κάνεις!Το πρόβλημα είναι ότι και να το πάρω απόφαση να κάνω ένα αφιέρωμα, δε θα ξέρω από που να ξεκινήσω και που να τελειώσω.Ο φανγκερλισμός είναι τεράστιος!Πώς τα τον χωρέσω σε ένα post? Μια χαρά οθόνη θα χεις.Η δικιά μου έχω ξεχάσει πόσο είναι αλλά είναι μεγάλη.Α να σε πω βρήκες κανά ωραίο φιλί για να χρωματίσω?
Oct 17 2009 20:41
Photo

amaya3 → miko-chin

Κάνε ένα σύντομα! Let's fangirl shamelessly one more time XD Στο Skip Beat!(+Tokyo Crazy Paradise) θέλω να κάνω κι εγώ αφιέρωμα κάποια στιγμή(στο lj probably). Είναι τόσα αυτά που θέλω να πω xD 19. I can't wait because I can't take this anymore. Eyes are soooo strained>_<
Oct 17 2009 20:31
Photo

miko-chin → amaya3

Και σωστά είδες!Είχα ανεβάσει την signature που έκανα και ανέφερα δύο τρία πραγματάκια γι'αυτό.Θέλω όμως να κάνω ένα εκτενέστατο αφιέρωμα στα smut μια μέρα όπως και στο Skip Beat.Υπομονή!Λίγο έμεινε ακόμη!Πόσων ιντσών θα είναι η οθόνη?
Oct 17 2009 20:15
Photo

amaya3 → miko-chin

Nicu! Θα το διαβάσω~Κάτι για HxHD είδα...:kill4u: Btw, η οθόνη θα έρθει Τρίτη τελικά...Uguu~
Oct 17 2009 20:11
Photo

Zoro → Vagelio

OMFG, μιλάμε είσαι σπάνιο δείγμα! :oo: Η πρώτη που γνωρίζω δεν έχει δει το DN!!! :P Για να είμαι ειλικρινής οι ομοιότητες είναι όσες και οι διαφορές... :P η Lucy μου φάνηκε πιο έξυπνη, δεν είναι ερωτοχτυπημένη (και χτυπημένη γενικά) σαν την Misa, δεν έχει το goth look και την βρήκα πιο συμπαθητική... αλλά όπως και να το κάνουμε στο whole style έχει κάποιες ομοιότητες! Αν ποτέ δεις το DN θα καταλάβεις! Και ναι όπως τα είπες, την βρήκα πολύ γλυκούλα κι εγώ, παρ' ότι είχε κάποια κλισέ shonen κοπέλας, τουλάχιστον δεν ήταν η τυπική που στην μάχη φωνάζει βοήθεια και την υπόλοιπη ώρα βαράει τον πρωταγωνιστή (gawd πόσο με εκνευρίζουν αυτές... η Nami και η Sakura έτσι ήταν... η Nami όμως αλλάζει πιο κει, βελτιώνεται και την πάω τώρα, η Sakura επίσης αλλά πιο λίγο :roar:). Αυτή ενώ φάνηκε πιο συμπαθητική! Συμφωνώ και γι΄αυτό που λες ότι είναι καλό κάποιες κοπέλες να ξέρουν να υπερασπίζονται μόνες τους και απ' όσο έχω δει η Erza δεν είναι τύπος που ζητάει βοήθεια, αλλά ίσα ίσα είναι και πιο "manly" από τους πρωταγωνιστές (θυμάμαι ένα σκηνικό που είχα πετύχει τυχαία στο manga που πάνε όλοι για μπάνιο και ενώ η Lucy είναι με bikini, η Erza βγάζει την πανοπλία της για να μας δείξει... μια πανοπλία μαγιό!! :hahaha:) Και όντως, πολλά παράπονα και άδικα imo, κανένα από τα άλλα endless (όσα έχω δει εγώ τουλ) δεν είχε καλό πρώτο επεισόδιο... για ξεκίνημα το βρήκα χορταστικό και απλά περιμένω περισσότερα πιο κει!! Πάντως επειδή απ' όσο κατάλαβα σου αρέσουν τα anime σε αυτό το στυλ, με φαντασία, χαρούμενη ατμόσφαιρα, αστεία κλπ κρίμα που δεν πρόλαβες το One Piece όταν είχε λίγα επεισόδια και όχι άπειρα όπως τώρα... έχει αρκετές ομοιότητες με το Fairy Tail και μάλιστα ο πρωταγωνιστής, ο Luffy, έχει πολύ πλάκα, αλλά ταυτόχρονα είναι ωραίος στις μάχες και σε διαλόγους, σαν ένας Natsu x10 κάτι (αν και δεν ξέρω πόσο αλλάζει ο Natsu πιο κει). Και φυσικά ο χαρακτήρας που πήρα το όνομα, ο Zoro, είναι κάτι σαν τον Gray απ' όσο κατάλαβα, ο cool της παρέας, χωρίς να μην είναι γκαφατζής κι αυτός, ενώ, τέλος, η waifu μου στο thread του forum, η Robin, είναι μια από τις καλύτερες shonen women που υπάρχουν, σοβαρή, με δυνατή ικανότητα, όμορφη, most of the times τα βγάζει πέρα μόνη της, πιο έξυπνη από όλο το πλήρωμα μαζί και πάνω απ' όλα με ένα arc και flashback όλο αφιερωμένο σε αυτήν και πολύ συγκινητικό (το πιο συγκινητικό όλης της σειράς imo και από τα καλύτερα για endless shonen), πιστεύω θα σου άρεσε και σένα αν το έβλεπες (pity που το δείχνουν προς 260 επεισόδιο περίπου, θέλει υπομονή :P). Αυτά! :hot:
Oct 17 2009 19:54