Jump to content

Community Status Updates

Photo

GhostPrince → Harukaze

χαχα, έτσι φαίνεται :P πώς πα η αποτοξύνωση? :hahaha:
Mar 25 2012 02:31
Photo

Battlemage → iristella

Ε ναι :P. Άλλωστε εμένα σκοπός μου με τα awards δεν ήταν τόσο να ψηφίσω όσο να ανακαλύψω καινούργια anime να δω(πράγμα που έκανα και καταχάρηκα :)) . Οπότε τώρα μένει να ολοκληρώσω αυτά που ξεκίνησα και περιμένω να δω αποτελέσματα απο περιέργεια πιο πολύ.
Mar 25 2012 02:29
Photo

iristella → Battlemage

Nαι η σχέση μου με τα timers του anime.gr δεν είναι η καλύτερη. XD E μωρέ σιγά το πολύ πολύ να πάω να δώσω ban για καμια βδομάδα και να καταλήξει να είναι κανά δίμηνο στο τέλος. :P
Mar 25 2012 02:20
Photo

Battlemage → iristella

Απλά το ανέφερα γιατί μου έκανε εντύπωση. Έτσι και αλλίως πόσταρα την ψήφο μου, οπότε σε περίπτωση που η διαφορά είναι μικρή μετράει απο εκεί.
Mar 25 2012 02:18
Photo

Harukaze → GhostPrince

Εντάξει βλέπω είναι κι άλλοι τρελοί μέσα τέτοια ώρα εκτός από εμένα... :Ρ
Mar 25 2012 02:16
Photo

Harukaze → Mike The Great

Καλησπέρα, ευχαριστώ αν και έχω λίγο καιρό ήδη εδώ. Έχει πολλούς τρελούς λες ε? καλά που μου το είπες να προσέχω. αν και μαλλον ήρθα γιατί πασχω λιγο κι εγώ... *tehee* :slash: βλέπω είσαι λάτρης του death note και του one piece κι εσύ. βασικα μου αρεσε το avatar σου πολυ...:riiight:
Mar 25 2012 02:09
Photo

demonicMC → zennith666

Ευχαριστώ για το Friend
Mar 25 2012 02:03
Photo

iristella → Battlemage

ΕΕΕΕ δεν ξέρω ;-;. Nομίζω είχα βάλει σε όλα ίδια ημερομηνία
Mar 25 2012 01:23
Photo

Mike The Great → mono

Εχω φτασει εσιως στο 6ο επισοδιο.Τωρα μπορω να εκφρασω μια αποψη για το anime. Να πω ολη την αληθεια στην αρχη το περιμενα καλυτερο.Ως τωρα παντως δεν με χαλαει.Μ'αρεσει οπως το ξετυλιγουν.Για μενα προσωπικα υπηρχε μια ανατροπη.Νομιζα οτι τους σκοτωνε η Misaki.Μαλλον δεν ειναι αυτη,απο τι ειπε στον πρωταγωνιστη στο σπιτι της.(Kisouki νομιζω οτι τον λενε.Συγγωμη αλλα σπανια θυμαμαι ονοματα απο anime και ειδικα οταν εχει τοσα λιγα επισοδια.)Αν παλι ομως του ειπε ψεμματα?Θα το μαθω στη συνεχεια,Ελπιζω. Δεν μου αρεσε ομως οτι στα 2 πρωτα επισοδια δεν πεθαινε κανενας και τωρα απο ενας πεθαινει σε καθε επισοδιο.Εννοω οτι επρεπε να υπαρχει μια ισορροπια.Πχ ο ενας να πεθαινε στο 1ο επισοδιο,ο αλλος στο 3ο και οσο πλησιαζει στο τελος τοσο να σκοτωνοντουσαν περισσοτερο. Τελος,απο τι βλεπω ο τυπας που εχει γραψει το σεναριο βλεπει πολυ το 'Βλεπω το θανατο σου"Ανθρωποι πεθαινουν απο μονοι τους,εξελιζεται σε μια κομμοπολη και οτι υπαρχει η σειρα με τους θανατους και πως μπορουν να σπανουν την αλυσιδα με τους θανατους.
Mar 25 2012 00:58
Photo

Battlemage → iristella

Γιατί κάποια polls έκλεισαν απο σήμερα;:P Αύριο δεν είναι η τελευταία μέρα; Βέβαια εντάξει για best newcomer και απο τώρα να κλείσει δεν αλλάζει κάτι.
Mar 25 2012 00:49
Photo

Mike The Great → Harukaze

Καλησπερα!Δεν ειχα προσεξει οτι εισαι καινουργια.Ειδα οτι ειδες το προφιλ μου.Απο εκει σ'ειδαΚαλωσηρθες στο forum.Προσεξε εδω που μπηκες.Υπαρχουν πολλοι τρελλοι εδω.Μην σε τρελανουν και αλλο. Και παλι καλωσρθες!
Mar 25 2012 00:27
Photo

Kenny → Trivia Spitting Monster

Δεν νομίζω να έχεις παράπονο από τη δοκίμασια στην οποία μπήκες. Άξιζε τον κόπο, σωστά; ^^ Ναι, στείλε PM. Αν και μπορείς να με προσθέσεις κατευθείαν: [email]waytoomanyfiles@yahoo.co.uk[/email]
Mar 24 2012 23:51
Photo

Trivia Spitting Monster → Kenny

Α, έλεγα κι εγώ! Cool! Thanks! (Και τελικά πρόλαβα! Αλλά άξιζε τον κόπο η κούρσα! Και Steins;Gate είδα, και Hourou Musuko, και το Colorful, κι όλα αυτά! Το μόνο παράπονο; Δεν πρόλαβα το Suberu Kaze. Ας είναι, θα το δω αύριο, μετά το τζέρτζελο!) Έχω MSN, να το στείλω με PM;
Mar 24 2012 23:49
Photo

Άσχετο: MSN/Skype/Gtalk/οτιδήποτε έχεις;
Mar 24 2012 23:46
Photo

Τα anime που συμμετέχουν στο best quickwatch δεν έχουν κάποια θεματική συγγένεια. Απλά πρόκειται για anime με συνολικό playtime μικρότερο των 3 ωρών (λιγότερο από μια 12άρα σειρά δηλαδή). Just pick your favourite.
Mar 24 2012 23:44