Jump to content

Community Status Updates

Photo

melkior → catherine

Ενταξει με την προσκληση απο τι ειδα με εβαλε στην λιστα. Τωρα αν πατησεις το εικονιδιο που σου εχει στο προφιλ σου θα σε βγαλει κατευθειαν στο δικο μου και εκει μπορεις να μου αφηνεις μηνυματα. Το προηγουμενο που μου αφησες ηταν στο private messages εκει μονο εγω μπορω να το δω ενω στο αλλο ειναι για ολους,νομιζω το αλλο ειναι πιο βολικο. Τι συνδεση εχεις? τα κατεβαζεις με torrent η καπως αλλιως?
Oct 28 2009 22:42
Photo

Lucy-Nyu → DoB

αχ δεν θυμαμαι νομιζω μεχρι εκει που η ταρανε γραφτηκε σε μια σχολη χωρου...και θυμαμαι πως σε καποια φαση χωρισε το αγορι της
Oct 28 2009 22:25
Photo

matassos → kantoros

αν δν μπορεις να ανεβασεις τις φοτο στο megauplaod se zip/rar ,πιθανον να σου κοβετε η συνδεση(ασυρματο η κατι), φερτες στο meeting σε ενα cd να τις ανεβασω εγω....
Oct 28 2009 22:25
Photo

Robin-Chwan → selderaki

Ah, thnx for the friend rec.
Oct 28 2009 22:15
Photo

matassos → Hat-tan

e nai re sy katevazei pio grigora apo rapidshare sta free, emena m mpianei 600kb/ps ante ta leme an einai!
Oct 28 2009 22:06
Photo

Hat-tan → matassos

ναι ναι εγω ειμαι :P ναι θα ερθω αλλα δεν νομιζω οτι θα φαω... εσυ τι κανεις, oh και οι φοτογραφιες σου τις εχεις μονο στο megaupload?
Oct 28 2009 21:44
Photo

Omoikane → FunkyFisch

Ναι φιλε μου.Ημουν κ εγω στο παρτυ.Ημουν ο τυπος που καθοταν μαζι με αλλους 4 τυπους μπροστα στο μαγαζι :)
Oct 28 2009 20:49
Photo

melkior → Keiki

Ναι ειναι καπως βαρυ το Monster αλλα πιστεψε με αξιζει. Το σχεδιο της Fate μου αρεσει αν και αυτο το ειδος δεν το πολυ βλεπω τη συγκεκριμενη σειρα ισως την κατεβασω.
Oct 28 2009 20:47
Photo

matassos → Hat-tan

ο στεφανος σωστα? τι λεει? θα ρθεις το σαββατο?(εκτος και αν αλλαξει η ημερομηνια!)
Oct 28 2009 20:42
Photo

zweistein → SkullKaizer

Hello!! nai ontws exw polu kairo na 3anasxoli8w. Einai edw kai mines pou exw stenepsei genika kai to programma mou exei alla3ei.. Exw dustuxws stamatisei na vlepw entatika anime opws palia. Kapoia sunexomena format to kalokairi kai i anagki na prolavw polla ma8imata pou exw afisei pisw sti sxoli me katestisan se duskoli 8esi. Pros to parwn prolavainw na asxoli8w me to paintball ka8ws i summetoxi se kapoia agwnismata me 8elei energo ws arxigo tis omadas mou... Ta kala nea einai oti to apo to kalokairi arxisa na etimazw senario gia diko mou comic (maybe manga oriented :P ) -book. Euxomai na pane ola kala kai na sunexisw me epituxia ;) esu ti nea? PS: eimai ligo innactive sto posting sto anime//gr alla den pauw na diavazw ta topics ;)
Oct 28 2009 20:25
Photo

Jorg → Zoro

Σαν γυναικα προτιμα την Lucy, αλλα σαν χαρακτηρας παντα την Erza.
Oct 28 2009 20:13
Photo

melkior → shadowsong

Ναι αλιμονο το εβλεπα στο alter ομως τα επ που εβλεπα ηταν καπως random και δεν καταλαβαινα πολλα ασε που η μεταφραση ηταν αθλια απο που κι ως που ο Luffy εγινε ντρεικ:hmmm: και αλλα τετοια ωραια anyway τωρα δεν εχω πολυ χωρο στον σκληρο αλλα μολις βαλω τον καινουργιο 1.5 θα πω του κολητου μου να μου το δωσει thanks για την συμβουλη. Για το bleach εννοεις το anime η το manga γατι για το δευτερο κατι εχει παρει το'αυτι μου.
Oct 28 2009 20:03
Photo

Robin-Chwan → Zoro

Μην νομιζεις οτι ειναι σαν το ΟΡ που δεν πεθαινει κανενας. Νταξει δεν πεθαινουν οσο συχνα πεθαινουν χαρακτηρες στο Ναρουτο αλλα ουτε και καθολου σαν το ΟΡ. Στο ανιμ εχουνε κοψει πολλες σκηνες με αιματα. Σε μια σκηνη στο 2ο επ ας πουμε που εδεσαν τις πληγες ενος τυπου με γαζες, στο μανγκα επειδη δεν ειχαν γαζες ή αλλα ιατρικα ειδη ο Νατσου χρησιμοποιησε την φωτια του για να κλεισει τις πληγες του. Και εχουνε κοψει και αλλες σκηνες πολυ ωραιες. Κριμα ειναι δηλαδη να καταστρεφουνε ετσι τη σειρα. Αμα αρχισεις το μανγκα να διαβασεις απο το 2ο τσαπτερ και μετα. Αξιζει τον κοπο Τωρα για Beserk μην μου λες αλλα. Ειπαμε να σποϊλεριαζομαι ποτε ποτε αλλα να εχω και ενα μετρο γιατι οταν το αρχισω θα ξενερωσω. Για να αλλαξει το ονομα πρεπει πρωτα να μπει και ο Phantom για να δει το pm. Οποτε περιμενουμε...
Oct 28 2009 19:53
Photo

melkior → catherine

Υποθετω οτι το μηνυμα που εγραψες προοριζοταν για μενα????:hmmm: Την επομενη φορα αν θες να στειλης μήνυμα καπου πρεπει να το γραψεις στο προσωπικο προφιλ του,αυτο ειναι ευκολο διπλα απο το μηνυμα που γραφει καποιος σε thread υπαρχει το ονομα του αν το πατησεις θα σου βγαλει διαφορες επιλογες απο εκει μπορεις να επισκεφτείς το προφιλ του η να του στειλης μηνυμα. Τωρα για μεγαλυτερη ευκολια σου στελνω μια friend invitation αν την δεχτεις οποτε μπαινεις στο προφιλ σου θα υπαρχει ενα εικονιδιο οπου μπορεις απο εκει να επισκεφτείς το προφιλ μου και να με ρωτησεις κατι αν εχεις καποια απορια και θες βοηθεια. Πως παει το κατεβασμα του geas?εχεις δει κανενα επεοσοδιο?
Oct 28 2009 19:53
Photo

Zoro → Robin-Chwan

OMG, πολλά αίματα/ένταση βλέπω για τα δεδομένα του, δεν το περίμενα! :P Καλά, ίσως του δώσω μια ευκαιρία το Σ/Κ. Berserk δεν θυμάμαι αν σου είχα αναφέρει btw, αλλά υπάρχει και ένα kawai ξωτικό, ο Puck, που ελαφραίνει το κλίμα όταν είναι κάπως άσχημο, ειδικά σε κάποιες φάσεις είναι άπαιχτος... οπότε έχεις και αυτόν σαν +. (πέρα από ένα μεγάλο flashback του πρωταγωνιστή, όπου δεν είχε εμφανιστεί ακόμη ο Puck, όλο μαζί είναι οι 2 τους) Ναι μωρέ, μια χαρά είσαι και με αυτό το ava... να δούμε αν αλλάξει και το nick σου να 'σαι κομπλέ, αλλά και να μην, και μόνο με Robin (ή/και Zoro) set είσαι :thumbup:!
Oct 28 2009 19:41