Community Status Updates
ayaubu → Erisadesu
αυτό το θέμα θα προτιμούσα να το συζητήσω κατιδίαν. αλλά όχι δεν συμφωνώ, τουλάχιστον για την ιαπωνία και το προξενείο δηλ. Ένα προξενείο γίνεται εκεί που υπάρχει κοινότητα Ιαπωνών. στην Θεσσαλονίκη δεν υπάρχει κάτι, οπότε δεν υπήρχε και λόγος... είναι μεγάλη ιστόρία όμως οπότε όποτε θέλεις, ευχαρίστως in private
Nov 03 2009 14:57
Erisadesu → ayaubu
τι προάλλες μου είπε ένας παππούς ότι κάποιον που δεν θέλουν να αναλάβει εξουσία
τον κάνουν επίτημο πρόεδρο ... λες να ισχύει και για τους πρόξενους το ίδιο ;
Nov 03 2009 14:36
matassos → Cassiel
kaloo e? eides p m kleidwse to topic o kakos o kenny?... gia epistrofi t rorico...
Nov 03 2009 12:22
matassos → Akasukekuro
ax0ax0ax0xa0 mporw na s steilw se kaliteri analisi... tespa otan se petixw!
Nov 03 2009 12:20
Erisadesu → Kenny
μερικές φορές μου λείπει .... μου λείπει εκείνος ο Mod που έκανε τα στραβά μάτια και μας άφηνε να ξεσπάσουμε λίγο πριν κλέισει το thread... που είναι εκείνο το πλάσμα... αφήστε μας να ξεσπάσουμε όλο το σπαμ που κρύβουμαι μέσα μας σε ένα περαστίκο απλό thread και όχι σε όλα τα άλλα... άφηστε μας να σκορπίσουμε λίγη χαρά σε αυτό τον κόσμο... τι ζητάμε... και εμείς οι κακόμοιροι χρήστες; ένα μικρό παραθυράκι για να πάρουμε αέρα έστω και για λίγα δευτερόλεπτα... ένα κενό ανάμεσα στην αβάσταχτη προσπάθεια να είμαστε πάντα καθώς πρέπει στις συνομιλίες μας...
Nov 03 2009 00:58
Cassiel → Didi
Γύρισα από την Θεσσαλονίκη χθες γι'αυτό άργησα να απαντήσω,sorryyyyy^-^!
Χεχε, θυμήθηκα ότι πάλιά που μιλούσαμε λίγο εδώ και είχες το nick Usagi έγραφα στο τέλος το όνομα μου στα pms:).Αρά από εκεί θα σου έμεινε.
Και εγώ φοράω τους φακούς ακριβώς όσα χρόνια τους φοράς και εσύ:thatsit:.Εκτός αν εννοείς ότι φοράς επί 7 χρόνια το ίδιο ζευγάρι φακών οπότε...ΤΟ ΒΡΗΚΑΜΕ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ:Crying2:!!!Πλάκα σου κάνω:hihi2:.Στο σπίτι πάντα τους βγάζω.Εσύ δεν τους έβγαζες και έτσι δημιουργήθηκε το πρόβλημα:if:;
Κρίμα που δεν ήρθες πάντως:sadist:.Εγώ εσένα και την Νάνσυ σας έχω συνηθήσει 'αυτοκόλλητες' :hahaha:.Για πότε ετοιμάζεται κάτι special:);Για το Halloween Special;Αν ναι τότε δυστηχώς θα το χάσω:emptyonexg1:...Loli mahou shojos:hmmm:;. Ή για το Χριστουγεννιάτικο, christmas lolitas :blush2:.Ή καμία απολύτως σχέση και θα είναι κάτι character based:joyful:;
Nov 03 2009 00:37
iristella → Tsunade-sama
Τίποτα απολύτως, αλλά αν σκότωνα μόνο αυτούς που μου φταίγανε δεν θα ήμουν πραγματικά άσπλαχνη. Επίσης είναι πεντανόστιμα και πάντα είχα αδυναμία στην γαλλική gourmet κουζίνα.
Nov 03 2009 00:34
Tsunade-sama → iristella
Ασπλαχνη, άσπλαχνη!Τον έφαγες τον άλλον, τα βατραχάκια τι σου φταίνε?
Nov 03 2009 00:30
iristella → Tsunade-sama
Θα τους πω ευχαριστώ. Και μετά θα ετοιμάσω τηγανιτά βατραχοπόδαρα (yummy) και βατράχια στη σούβλα (ότι έκανε και ο Pain με τον Jiraiya δηλαδή) xD
Nov 03 2009 00:26

This status update has reached the maximum number of replies allowed