Community Status Updates
Zoro → kelborn3
:hahaha: Δεν υπάρχει αμφιβολία, η επόμενη αναμέτρησή μας θα είναι στο Bleach, μιας και Naruto συμφωνούμε για Jiraiya! [SIZE=1](και τότε πρόσεχε μην πεις δημόσια τα "χτεσινά" περί yachiru XD)[/SIZE]
Nov 03 2009 21:15
Scorpion → Robin-Chwan
[IMG]http://photos.friendster.com/photos/67/98/71358976/1_972806012l.jpg[/IMG]
[IMG]http://www.deviantart.com/download/58377836/Death_Fantasy_by_Lawliet_san.jpg[/IMG]
δεν τις βρισκεις ευκολα αυτες τις pic:hahaha:
Nov 03 2009 20:40
Cassiel → Didi
Έχω χάλια μνήμη όσο αφορά ονόματα και πρόσωπα και πρέπει να τα ακούσω/δω 3-4 φορές ως να τα θυμάμαι μια και καλή:frozen:.Αλλά αναπληρώνω με την γερή μνήμη όσο αφορά καταστάσεις και γεγονότα:thatsit:.Εκεί θυμάμαι ότι κουλό θέλεις ως και από τα νήπια:hihi2:.Και πως είναι δυνατόν να ξεχάσω κάτι που αφορά τo αγαπημένo μου ντουέτο lolis:joyful:!!!
Με τα γυαλιά πάντως φαίνεσε πολύ 'εξεζητημένη':drink:
Κακά τα ψέματα, ότι και να λέγετε το Halloween Party θα είναι τελικά -cosplay- πάρτι, σε ανεπίσημο επίπεδο, και αυτό το κάνει χειρότερο για μένα που θα το χάσω:emptyonexg1:.Γι'αυτά ζω και υπαρχω:nanana:!!!Πάλι με εικόνες θα βολευτώ:sadist:...
Nov 03 2009 19:59
Cassiel → matassos
Χεχε:hahaha: Όχι δεν το είδα το θέμα καθώς από τότε που πηγα Αθήνα για το cosplay cafe ως και σήμερα δεν είχα την ευκαιρία να ποστάρω εδώ λόγο έλλειψης χρόνου με όλα τα events που πήγαινα ως και προχθες:emptyonexg1:.Δεν νομίζω πάντως ότι είναι δυνατόν να επιστρέψει μετά από τόσα άπειρα bans:knock-knock:.Για να ξαναφάει ban:hihi2:;Δεν έχει νόημα.Και του έχω πει χιλιεςδυο φορές να συγκρατιέται αλλά μάταια:uhh:.
Nov 03 2009 19:51
AngelPoTaGaTo → AristidisK
:emptyonexg1:σαν επισκέπρια πήγα.(κρίμα και είχα εύκαιρη την στολή του Dark:nanana:) δεν είχα αναφέρει καν στο thread ότι θα πήγαινα:uhh:. άλλωστε ήθελα να κάνω μια βόλτα με την αδερφή μου:thatsit:
Nov 03 2009 17:42
Erisadesu → ayaubu
χαχα δίκιο έχεις, πάντως μην αδικείς την Ιαπωνική κοινότητα μπορεί να είναι λίγοι οι ιάπωνες στη θεσσαλονίκη αλλά ωστόσο υπάρχουν.
Nov 03 2009 17:16
Animesuki → Tea-chan
EISAI 8EA!!!!kala ta pes stous twilight fans, ase mou vgikan ta matia na psaxno tin interview tis ili8ias Smeyer alla telika tin vrika 2 atoma xairomai.Kalimera apo mena!!!!(kalo apogevma vasika!)
Nov 03 2009 17:14
Didi → Cassiel
[COLOR=Plum][I][B][FONT=Book Antiqua]A ναι?Δετο θυμάμαι οτι μιλούσαμε τότε!:hihi2: Μα τι μνημονικό είναι αυτό που έχεις?όλα τα θυμάσαι!:thatsit:
χαχαχαχχαχαχααχ προφανώς όχι!!:kakaka: ναι τους έβγαα αλλά μάλλον απ οτι φαίνεται ΚΑΙ τα μάτια μου είναι ευαίσθητα...:ill2:
ναι όντως.. το έχασα..snif...Ναι είμαστε πάντα μζί για αυτό!!χαχαχα:hihi2: Για το Halloween θα είναι character based αλλά πολύ special!!!=D είμαι πολύ ενθπουσιασμένη!!^^ Κρίμα που θα το χάσεις....
[/FONT][/B][/I][/COLOR]
Nov 03 2009 17:07
Matu-san → Atridis
Το είχα ξεχάσει τελείως πως θα κάνεις cos. από το resident evil!
Από ποιο resi είναι οι χαρακτήρες που θα κάνετε?
Εγώ σκεφτόμουν να κάνω κάτι τελείως random, μιας είμαι λίγο τεμπέλης όσον αφορά τις κατασκευές :D άσε που δεν ξέρω πως θα το ετοιμάσω, μιας και είναι απόφαση της τελευταίας στιγμής (Βασικά ζήλεψα τους άλλους που θα ετοιμάσουν κάτι, και δεν θέλω να είμαι ο μόνος "ξενέρωτος" στο πάρτυ! :D)
Nov 03 2009 16:52
Didi → Matu-san
[COLOR=Plum][I][B]xaxax πάντα πάντα σε ετοιμότητα ο Ματαθίας!!![/B][/I][/COLOR][COLOR=Plum][I][B]:8):[/B][/I][/COLOR]
Nov 03 2009 16:37
Six Winged Angel → Didi
[SPOILER][IMG]http://img94.imageshack.us/img94/2862/funnypicturestestifycat.jpg[/IMG][/SPOILER]\(o_o\) ...... (.o_o).
Nov 03 2009 16:05
Atridis → Matu-san
ρε μολις ειδα το ποστ σου για ζομπι κοσπλει,,λιπον εγω ο gtp και ο majeh θα κανουμε κοσ απο resident evil σιγκεκριμενα εγω τον executioner ο gtp ton tipo me to chainsaw kai o majeh τον chris οποτε αν θες εσι κανε ενα zombie η οτι αλο εχεις στο μυαλο σου απο το resιdent evil αποφασισε αν θες και πες μ :)
Nov 03 2009 15:58
Vagelio → Jorg
Congrats, αντε, σειρα εχει και το birth by sleep που θα βγει σε καμια δεκαετια! Εγω ειμαι ακομα στο day 117, και μπορω να πω πως ηδη μου εχουν λυθει αποριες σχετικα με την σειρα (εν το μεταξυ δεν εχω δοκιμασει καθολου το mission mode:hihi2: )
Nov 03 2009 15:38
Jorg → Vagelio
Μολις τερματισα το 358/2 days... τι να πω το παιχνιδι τα εσπασε μεχρι την τελευταια σκηνη, και η αληθεια ειναι οτι ξεκαθαρισαν πολλες αποριες μεσα στο μυαλο μου για καποιες σκηνες, και μου δημιουργηθηκαν αλλες XD.
Αντε και να ερθει το birth by sleep με το καλο.
Nov 03 2009 15:23

This status update has reached the maximum number of replies allowed