Community Status Updates
matassos → HeLLBoiS
μπες στο τοπικ που εκανα (στα οφφ τοπικ!) ξες εσυ, και γραψε ασαπ!
Nov 02 2009 22:39
Zoro → Vegetasmate
Γενικά είμαι πολύ fan των πειρατικών ιστοριών και τον αποδράσεων από φυλακές (βάλε και το touch του Oda), οπότε ο συνδυασμός τους ήταν λίγο δύσκολο να μην μου αρέσει! :P
Για το κουραστικό που λες νομίζω είναι λίγο αργά για να το πεις, 300 επεισόδια πιο πριν ήταν η στιγμή πιστεύω! Όσο για την φυλακή, αν αποδρούσε πιο εύκολα/γρήγορα πιστεύω θα υπήρχαν πάλι παράπονα για το πόσο εύκολα είναι τα πράγματα στην πιο καλοφρουρημένη φυλακή της σειράς (δεν μιλάμε για κοινή φυλακή), ίσα ίσα κιόλας το arc θεωρείται μικρό κατά βάση, απ' όσο έχω δει.
Για τους κρατούμενους έχεις ένα δίκιο μεν, αλλά... ήταν μικρά "ψάρια" όλοι τους, πιστεύω ότι πιο πολύ θα δυσκόλευαν τα πράγματα όσο ήταν να φτάσει στον Ace, που απαιτούσε πιο πολύ stealth. Μετά ενώ είχε και δυνατούς κρατούμενους στην διάθεσή του [B]και[/B] την ανάγκη να φύγει από το κτίριο πια (και όχι να πάει πιο βαθιά), οπότε ήταν βολικό να υπάρχει το χάος από τους υπόλοιπους κρατούμενους, όπως και έγινε.
Για τους άλλους του πληρώματος τώρα... χμμ, πάλι διαφωνώ! XD Καταρχάς αν ο Oda έφτιαχνε άλλες 8 τόσο μεγάλες ιστορίες η σειρά θα μεγάλωνε κι άλλο σε έκταση και θεωρώ ότι ήδη έχει αρκετή μπροστά της, αλλά πάνω απ' όλα πιστεύω πως και ο Oda, σαν άνθρωπος, δεν θα μπορούσε να κάνει και τις 8 ιστορίες καλές... κάποια θα "έχανε" και θα βαριόμασταν να την βλέπουμε (και μετά παράπονα από fans κλπ κλπ). Και φυσικά χαίρομαι που χωρίστηκαν γιατί, αν ήδη ο Luffy δεν μπορεί να κάνει πολλά στην μάχη και είναι ο πιο δυνατός του πληρώματός του, πόσο μάλλον οι υπόλοιποι (ήδη σκέφτομαι τον Usopp και τον Brook να τρέχουν να σωθούν από το πεδίο της μάχης! :hahaha:).
Για τον Luffy που είναι πιο βλάκας να σου πω την αλήθεια δεν το παρατήρησα, ίσως είναι και λόγο του ότι είναι περιτριγυρισμένος από υπερδυνάμεις και μπροστά τους μοιάζει "μικρός", τι να πω. :P Πάντως έχουμε να δούμε πολύ από αυτό τον Luffy ακόμη, οπότε υπομονή! (αλήθεια ποιος είναι ο fave σου της σειράς; )
Naruto τώρα, να σου πω την αλήθεια για μένα έχει καλύτερους κακούς και αν το έβλεπες και εσύ ίσως και να συμφωνούσες, τους βρίσκω πιο καλούς σαν σύνολο από του OP, αλλά φυσικά χάνει στους πρωταγωνιστές... τους πρώτους 3 τους βαριέμαι τρομερά και δυστυχώς σε αυτούς βασίζεται η ιστορία και βλέπουμε πιο πολύ, οπότε εκεί παίρνει ένα μεγάλο μείον έναντι του OP, για μένα (τον Naruto έχω βαρεθεί να τον βλέπω ειδικά)!
Αυτά κι από μένα... sorry που διαφωνώ περίπου σε όλα και τα τόνισα, ίσως φάνηκα πολύ φανατικός και απόλυτος, δεν είναι έτσι, δέχομαι όλες τις απόψεις σε ένα θέμα, απλά μου αρέσει και να τις συζητάω-αναλύω! Έτσι έκανα και εδώ! :P
Πέραν αυτών το γυναικείο κοινό του OP είναι περιορισμένο, οπότε κάθε άλλο, χαίρομαι και μόνο που παρακολουθείς την σειρά! Αλλά το πιο παράξενοι είναι ότι, όχι μόνο πας το Dragon Ball που έχει ακόμη λιγότερες κοπέλες fans, αλλά και ότι σου αρέσει ο Vegeta... οι περισσότερες (από τις λίγες) κοπέλες πάνε Trunks και Gohan, απ' όσο ξέρω! :hahaha:
Nov 02 2009 21:50
spartankid
→
Lucy-Nyu
ναι εχεις δικιο και εγω αυτο πιστευω καλυτερα εδω παρα πατημενα και το τρομερο ειναι επειδη τα εχω σε μια μικρη αυλη οταν βγαζω τον σκυλο βολτα ερχονται και αυτα μαζι για παρεα και εχει πολυ πλακα τεσπα το παρακανα με τα ζωα αλλα πορωνομαι :P καληνυχτα σου.
Nov 02 2009 20:38
Lucy-Nyu
→
spartankid
μην το σκεφτεσαι,ειναι αργα πλεον δν μπορεις να κανεις αλλιως,και σιγουρα μην τα δωσεις αλλου.σκεψου απα ποσο πιο ευτυχισμενα θα ζησουν με σενα παρα καπου αλλου
Nov 02 2009 20:20
spartankid
→
Lucy-Nyu
ευχαριστω για τις πληροφοριες ξερεις πως ειναι με τα ζωα απο την μια περναω υπεροχα αλλα απο την αλλη σκεφτομαι εκεινη την στιγμη...... και δεν ξερω τι θα κανω για αυτο λενε οτι απο την μια ειναι καλο να μην δενεσαι πολυ...
Nov 02 2009 19:55
Lucy-Nyu
→
Adventurer
χμμμ κριμα και ηθελα εγω να αναλαβωω τη δημιουργια
damn damn!
καμια αλη κοπελια βρηκες??
Nov 02 2009 19:45
Lucy-Nyu
→
spartankid
εξαρταται παρα πολυ απο το τι την ταιζεις και κατα ποσο εχει καλη ζωη.
μακρυα απο κατσαριδοκτονα κουνουποκτονα κλπ.
και διατηροντας ισοροπια στη διατροφη θα τους δινεις ξηρα τροφη η απομειναρια απο την δικη σας.
ποτε ομως κονσερβα.
.......μακαρι να ειχα περασει κτηνιατρικη
α επισης αν εχεις οικονομικη ευκαιρια παρτους γαλα σε σκονη(υποκαταστατο μητρικου γατησιου γαλακατος) και να τους το δινεις καθε μια στο τοσο,το λατρευουν κι ας μην ειναι πλεον μωρα
Nov 02 2009 19:35
spartankid
→
Lucy-Nyu
και εμενα καπως ετσι αρχισαν ολα πρωτη λυκειου ενα κρυο βραδυ XD πηγαινα φροντιστηριο μαθηματικα και ξαφνικα βλεπω μια ασπρομαυρη γατουλα να με ακολουθει θα ηταν μερικων εβδομαδων ηταν η πρωτη γατουλα που με πλησιασε ποτε και ηταν πολυ αδυνατη την πηρα σπιτι και απο τοτε ηρθαν και αλλα στην πορια γενικα με τις γατες εχω μανια δεν υπαρχουν πιο ομορφα ζωα αλλα την εχω ηδη τρια χρονια και δεν εχω ιδεα ποσο ζουν και φοβαμαι μηπως πεθανει και εχουν τρομερο προαισθημα που ειναι κατι που το θαυμαζω
Nov 02 2009 19:29
melkior → catherine
Μιας και η συνδεση σου ειναι μικρη θα σου προτεινα μεχρι να κατεβη το code geass να δεις κατι απο αυτην την σεζον υπαρχουν σειρες που παιζονται τωρα και δεν εχουν βγει πανω απο δυο τρια επ οποτε θα ειναι πιο ευκολο να τα κατεβασεις.
Αν και δεν ξερω τα γουστα σου και παρολο που ειναι πολυ διαφορετικο απο το death note για αρχη εγω σου προτεινω το Kimi ni Todoke μια πολυ καλη ρομαντικη κωμωδια οριστε το λινκ [URL]http://www.mininova.org/tor/3033492[/URL] καλη θεαση.
Αν σου αρεσει το πρωτο επ μπορεις να μου πεις να σου στειλω τα λινκς και για τα υπολοιπα 2 επ.
Nov 02 2009 19:26
Lucy-Nyu
→
spartankid
το οτι εχεις δικιο σαυτο το θεμα το πηρα χαμπαρι αρκετα αργα και χτυπαγα το κεφαλι μου.
δυστυχως η ευτυχως εκτιμω πολυ περισοτερο τα ζωα απο τους ανθρωπους(ναι ειναι αρωστια το ξερω)
αλλα μαζευω οτι αδεσποτο βρω
και τα επι του παρονοτος κατικοιδια μου(2 γατια και ενα σκυλι) μαζευτηκαν απο το δρωμο οταν ακομη δεν ειχαν ανοιξει καν τα ματια τους.
ισως γιαυτο κιολας αντιδρω υπερβολικα
οπως και να χει .....δεννομιζω να ξαναποσταρω στο φορουμ σε τετοιες συζητησεις γιατι πολυ απλα δεν συγκρατω τον εαυτο μου
Nov 02 2009 19:21
melkior → Yagami Light
[QUOTE]Ευχαριστώ melkior αν και δεν κατάλαβαπότε έγιναν αυτά τα μυνήματα. Εχω κάπως μπερδεφτεί αλλα οκ ...[/QUOTE]
Εγω να δεις:hmmm: συγνωμη αλλα για ποια μηνυματα λες εκτος και αν εχω split personality δεν σου εχω στειλη κατι επισης το προφιλ στο οποιο εγραψες το μηνυμα δεν ειναι το δικο μου.
Nov 02 2009 19:16
spartankid
→
Lucy-Nyu
μην ασχολεισε καν μερικα ατομα εχουν διαφορετικη λογικη και ισως εχουν δικιο ποτε δεν ξερεις...παντως δεν επρεπε να αναφερθειτε σε προσωπικα ζητηματα οπως ποσο υπεφερε κανενας...στον καθενα μενουν διαφορετικα πραγματα και δεν μπορεις να τα συγκρινεις πχ εγω εχω περασει τα παμπολλα δυσκολα καποιος να εχει περασει τωρα απο σχολειο believe me αλλα δεν ειναι σωστο να τα λεμε παντου.οσο αναφορα οτι οι αλλοι δεν υπολογιζουν τα ζωα ειναι γιατι δεν εχουν ζησει με αυτα και δεν ξερουν εγω εχω 5 γατακια και ενα σκυλο και οποιο και να μου ακουμπουσαν θα τον εστελνα στο νοσοκομειο ειναι δυσκολο να αλλαξεις ενα χαρακτηρα μεσα απο μερικα ποστ για αυτο μην την παλευεις
Nov 02 2009 19:14
melkior → iristella
So this is the true power of a moderador!!! impressive most impressive.
Αν και δεν το κανα γι'αυτο arigato.
Nov 02 2009 19:09
iristella → Adventurer
Ήλθον είδον και απήλθον. Έκατσα πολύ λίγο γιατί δεν θα βρίσκαμε θέση με τόσο κόσμο που είχε any time soon, kαι ψιλοβαρεθήκαμε να περιμένουμε. Οπότε πήρα το τσούρμο που είχα σε απόσταση βολής και πήγαμε σε κάποια κανονική καφετέρια του Mall. Ναι γενικά τώρα τελευταία σε εκδηλώσεις και συγκεντρώσεις κάνω ninja εμφανίσεις.
Nov 02 2009 18:36

This status update has reached the maximum number of replies allowed