Jump to content

Community Status Updates

Photo

Madarb

Thank you! Σταθερή αξία ο Travis!
Nov 04 2009 01:51
Photo

Lucy-Nyu → Adventurer

αααα ασε ασε εχω μπλεξει με τα cosplay toooosaaaaaaaaa που θελω να κανω,ευτυχως την μεντιουσα την τελειωσα παρα πολυ γρηγορα και εχω καιρο να ασχοληθω με το ομαδικο του δεκεμβρη.και κονατα θα παραγκειλω μαλλον δεν με περνει να την ραψω γιατι μετα θα εχω να ραψω καινουρια στολη απο μπλιτς η οποια δεν υοαρχει στο ιντερνετ και εχω ψηθει και για TTGL crossplay :p kleisame ya fetos kurie mou kleisame, kala 8a ya3w ki egw ya miyuki kai ya tis alles 2 dn einai kai sigoures oi koples p brhka! padws kalo 8a nai na brw edw a8hna ya na kanoume omadiko practise to xwreutiko.ase ti idrwtas exei pesei toses meres me to xwro auto!!! kai damn ti to 8ela kai to anefera.damn those hi5s.....:) pali problepete na turanh8w trexodas pera do8e!!!
Nov 04 2009 00:54
Photo

kelborn3 → Zoro

Ο 8εος πανω απο ολα εκτιμαει την αλη8εια.Σκεψου τι λεγανε και οι αρχαιοι ημων προγονοι γνω8ι σαυτον.Ε να πω ψεμματα δεν κανει
Nov 04 2009 00:47
Photo

Adventurer → Lucy-Nyu

ΛΟΛ, αν το ηξερα οτι ησουν προθυμη δε θα ρωτουσα δεξια-αριστερα τοσες μερες :P Ευχαριστω λοιπον, και αν κατι δεν παει καλα θα σου πω. Miyuki προθυμη για Αθηνα δε βρηκα ακομα, και ουτε προκειται απ'οτι φαινεται. Τωρα για το hi5, αυτο ηταν το δευτερο για την ακριβεια, και το πρωτο την ιδια τυχη ειχε :P Εγνοια σου και θα μου το πληρωσεις την επομενη φορα που θα κατεβω, ολη μερα hi5 θα σε βαλω να μου κανεις για να μου το ξεπληρωσεις :kill4u: Εν τω μεταξυ ουτε που θυμομουν τη συζητηση περι Tekken την οποια ειχαμε :oo: Πρεπει να σε παιξω ενα καποια στιγμη. Στο ενδιαμεσο, δεν πιανεις την Ελινα να κανετε και οι δυο cosplay απο Tekken αφου το εχετε; :hahaha:
Nov 04 2009 00:44
Photo

Vegetasmate → Zoro

ααααχ, αυτη η υπομονη θα με φαειιιιιιιιιιιιιι............Το βλεπω μπροστα μου.....θα καθομαι μ ετα παιδια μου και θα βλεπουμε μαζι ΟΠ....το 3456792436548599 επεισοδιο!!!! Τεσπα..ας ελπισουμε να μην το τραβηξει τοσο.. Χμμμ, η Χανκοκ εε? Δεν την αντιπαθω...εχει κ αυτη την πλακα της!!! Ποσο τζαζ πρεπει να εισαι γαι να ερωτευτεις τον Λουφι??!!!?? Και ενταξει να ελεγα οτι τον ειδε να πεταει καμια απο τις κελες του ατακες να πω αντε το δεχομαι..Αλλα ετσι??? εεεεεε, οχιι!! Λολ!! Παντως πιστευω οτι ακομα δεν εχει αναλυθει αρκετα ο χαρακτηρας της.. Το berserk δεν εχει τελειωσει εεεε? Γενικα προτιμω να διαβαζω και να βλεπω σειρες που εχουν τελειωσει...δεν κανω το ιδιο λαθος 2 φορες!!Λολ! Ναρουτο θα δω οταν παγωσει η κολαση και ο παραδεισος γινει καμινι και χορευουν ολοι οποως στο λβλ 4.5 της φυλακης του ΟΠ!!!!! Πραγματι το να εχεις εναν ηλιθιο κακο ειναι μεγαλη ξενερα και εντελως γελειο...λες και βλεπεις Ντορα η εξερευνητρια!!! Θελω εναν κακο ψαγμενο ρε παιδι μου!!!Και κακο και σειρα!! Πχ Wolfs Rain....αν και γενικα με χαρακτηριζω αναισθητη εκει ειχα μπιξει κανονικα τα κλαματα!!!! ενα ρολο χαρτι χαλασα!!!!!! FMA...σε μερικα σημει ατης σειρας (για την παλια μιλαω) με επιανε η καρδια μου!! Εεεε νταξει τωρα, αυτες τις διακρισεις με τους φανς δεν τις καταλαβαινω.....Εχω εναν φιλο μου που μου λεει "ααα, αυτο εγω δεν το διαβαζω/βλεπω...ειναι shoujo" So what ρε ανθτωπε!! ξεκινα το κ αν δε σ αρεσει τοτε παρατα το!!! Jesus!! Τι παει να πει αγοριστικο ανιμε ή κοριτσιστικο?Σ αρεσει? τελος!!! Μπορει ο Vegeta να ηταν παντα δευτερος απο τον Goku σε δυναμη (που βασικα αυτο δεν ειναι αληθεια...ο Vegeta ηταν 3 φορες δυνατοτερος απο τον Goku: 1- οταν πρωτοηρθε στην Γη....απο γκαντεμια εχασε.... 2- Οταν ηρθε απο το διαστημα γαι αν πολεμησει τα ανδροιδη και εγινε ss2 και την 3η δεν την θυμαμαι τωρα) αλλα παντα θα ειναι 1ος στην καρδια μου!!! Πωωωωω!! Παλι εγραψα!!! Λολ!! Ναι ο Trunks ειναι πιο γουτσου γουτσου...κ εμενα μαρεσει...αλλα οχι τοσο οσο ο πατερας του!!! Ο Trunks του μελοντος ειναι πολι πιο ωριμος γιατι εχει ζησει σε σκοτεινες εποχες.....αντιθετα με αυτον του παροντος...οποτε αναγκαστηκε να μαγαλωσει γρηγορα.. ΥΓ.. καλε τιποτα!!!! ^_^
Nov 04 2009 00:37
Photo

Zoro → kelborn3

Καλά, είναι εμφανές ότι το "[I]θου Κύριε φυλακήν[/I] τω στόματί μου" δεν φτιάχτηκε για σένα! ΧD
Nov 04 2009 00:00
Photo

zade → Serestrum

Σταμάτα εσύ ρε ! Εσύ κάθεσαι και βλέπεις γιαπωνεζάκια σε τέτοια ηλικία και σαν να μην φτάνει αυτό ,συζητάς γι αυτά και με άλλους καΐλες στο διαδίχτυο.
Nov 03 2009 23:49
Photo

Lucy-Nyu → Cassiel

nisama?:)
Nov 03 2009 23:41
Photo

Zoro → Vegetasmate

Χεχε χαίρομαι που δεν σου κακοφάνηκαν όσα έγραψα, γι' αυτό και προσπάθησα να δώσω έναν φιλικό τόνο σε όλα! :) Για (αν)υπομονή κι εγώ ήμουν έτσι παλιά, με το που τελείωσα το anime ήθελα να μάθω όλο και περισσότερα, τότε πέρασα στο manga αλλά αφού τελείωσε κι αυτό άντε πάλι τα ίδια! :nanana: Οπότε τι να κάνω, εφοδιάστηκα με υπομονή, βρήκα άλλες καλές σειρές και, αν και συνεχίζω να έχω μεγάλο ενδιαφέρον, δεν έχω το μυαλό μου μόνο στο τι γίνεται στο OP πια! Πάρ' το σαν καλό πάντως λέω εγώ, όπως λέω πάντα το κακό δεν είναι ότι μετά από τόσα χρόνια είμαστε ακόμη στην μέση (θα σου άρεσε να τελειώσει σύντομα, ίσως και άσχημα/βιαστικά; το φαντάζεσαι; πως θα παίρναμε την δόση μας μετά; XD ), αλλά ότι παίρνουμε μόνο ένα chapter (και όχι επεισόδιο, αλλιώς θα μας βάζαν fillers μετά!) την βδομάδα! :nanana: Και μόνο με δύο πιστεύω θα έκανε αρκετή διαφορά, αλλά το έχω πάρει απόφαση πως δεν μπορεί να γίνει αυτό, οπότε, όσο μας δίνει τόσο καλά γεγονότα όσο τώρα ο Oda, δεν έχω παράπονο πια! Μπα, μην ανησυχείς, δεν είναι παράξενο να σου αρέσουν οι τελευταίοι 2, αφού και μένα αρέσουν οι πρώτοι (2)! Και γενικά ο Guts από το Berserk είναι η μεγάλη μου αδυναμία... ελπίζω να μην με κάνει yaoi αυτό! :hahaha: (btw, θα έπρεπε να το δεις/διαβάσεις κι αυτό, αν θες να δεις πραγματικό badass χαρακτήρα ~vegeta-like και καλύτερο) Και φυσικά η Robin είναι τόσο θεά που λογικό είναι να αρέσει σε πάντες! :awww: Η Hancock είναι που έχει αφήσει πολύ μικτές εντυπώσεις ενώ, αν και εγώ την πάω πολύ πια, εσύ; Χεχ, δεν πας με την "μόδα" και το 'χω κι εγώ αυτό, αλλά δεν είναι και κάτι που με απωθεί από το δω ένα anime γενικά... αφού είδες το DN ποιος ξέρει, ίσως κάποτε δεις και το Naruto λοιπόν XD, αν και τελευταία έχει χαλάσει πολύ και δεν λέει τόσο, σε αντίθεση με το OP! Ναι ίσως δεν εκφράστηκα καλά, κοπέλες fans του OP υπάρχουν αρκετές γενικά, απλά είναι πιο λίγες συγκριτικά με αυτές των άλλων 2 shonen, απ' όσο έχω παρατηρήσει... γενικά έως σχετικά πρόσφατα το OP περνιόταν για παιδική σειρά και απωθούσε πολλούς, ειδικά κοπέλες... τα γεγονότα των τελευταίων χρόνων το άλλαξαν αρκετά ευτυχώς! :) Φυσικά και έχω καταλάβει από που βγαίνει το nick σου και κι εγώ τον πήγαινα πολύ (αν και ήμουν περισσότερο Goku fan XD), αν δεις μερικούς φλώρους κακούς που πάει να μας περάσει το Naruto, που πρώτα σκοτώνουν δεκάδες και μετά [B]γρήγορα[/B] γίνονται φίλοι με τον πρωταγωνιστή ή και το OP, που πολλοί είναι γελοίοι και χωρίς background (Moria, Wapol, σχεδόν όλη η CP9, εκτός από Lucci κλπ), αυτός ήταν βέρος κακός και badass και ακόμη και στο τέλος που έγινε λίγο καλός, έγινε με σωστό τρόπο, δηλαδή με την πάροδο του χρόνου και με περιπέτειες που τον "έδεσαν" με τους πρωταγωνιστές... και πάλι βέβαια δεν έγινε ποτέ αυτό που λες εντελώς καλός! Αν είσαι υπέρ των badass χαρακτήρων όντως αυτός ήταν ένας από τους καλύτερους των shonen! (κι ας ήταν πάντα 2ος από Goku σε δύναμη) :P Για Trunks ναι δίκιο έχεις, αλλά εγώ το πήγαινα αλλιώς... με την έννοια ότι έχει ανοιχτό μοβ μακρύ μαλλί, πιο καλούλης και cute από τον oto-san του, πιο εντυπωσιακός στις μάχες (για μένα) κλπ και νομίζω αυτά τραβάνε πιο πολύ τις fans! Όλα αυτά για τον future Trunks πάντα, όχι τον άθλιο του παρόντος! :thumbdown: ΥΓ: Thx και για το friend request! :)
Nov 03 2009 23:40
Photo

Lucy-Nyu → DarcRose22

sε περιπτωση που η σειλορ μαρς ειναι χομ μειντ,μηπως μπορεις να μου πεις πως εκανες το γιακα ντεσού??? :)
Nov 03 2009 23:39
Photo

Jorg → Vagelio

Eγω το mission mode το εχω δοκιμασει μονο για να δω τις κινησεις των αλλων χαρακτηρων. Το birth by sleep θα κυκλοφορησει κατα την ανοιξη του 2010 αν δεν απατομαι, αλλα και παλι ειναι πολυ μακρια :(
Nov 03 2009 23:11
Photo

Tenshi → Madarb

Katatonia ?ναι ? ;) nice avatar!
Nov 03 2009 23:06
Photo

The Tragic Prince → hyuga

Fullmetal alchemist brotherhood OST cover
Nov 03 2009 22:06
Photo

kelborn3 → Zoro

Αρχισε το εσυ και μετα βλεπουμε.Οσο για την yachiru το λεω και Live οτι μου βγαζει τον παιδεραστη απο μεσα σου και 8α η8ελα να την τρυπησω με κα8ε δυνατο τροπο.Ειναι τοσο γλυκουλα και ομορφη και τουμπανη που με ξετρελαινει.
Nov 03 2009 21:52
Photo

Didi → Cassiel

[COLOR=Plum][SIZE=3][I][B][FONT=Book Antiqua]Nόμιζα οτι είχες φοβερό μνημονικό γιατί θυμόσουν και το όνομάμου (που είναι περίεργο) και το nick μου και το παλιό!:hihi2: Αγαπημένο ντουέτο lolis??Cassiel-kun!!!:kawaii::joyful: Ναι είμαι και πολύ ιντελεκτουέλα :hihi2: Πού να δεις τα καινούρια!Είναι τόσο geek!!χαχαχα Ναι ΄΄οντως!Γιατί δεν έχουνε σημασία τα δώρα αλλά η χαρά του cosplay:joyful: έλα δε λες π'άλι καλα που έχουμε και τις φωτογραφίες???:ureshii: [/FONT][/B][/I][/SIZE][/COLOR]
Nov 03 2009 21:29