Jump to content

Community Status Updates

Photo

Tea-chanKenny

Άι παράτα μας με το spiral ρε παππού και κοίτα να αλλάξεις αυτά τα καρκινογόνα χρώματα... τα μάτια μου τσούζουν! Thanks for the add, gramps! :) Μετά από τόσο καιρό, επιτέλους απέκτησες φίλους! (Ναι, βεβαίως και ξέρω ότι ξανοίγεσαι για να έρθει κόσμος στην κηδεία σου... Σκρουτζ, ε Σκρουτζ!)
Nov 09 2009 22:53
Photo

Mad_HatterNight Wizard Seal

Υπαρχει σε anime, αλλα ειναι precuel για το 7, οχι το 4.
Nov 09 2009 22:51
Photo

Robin-Chwan → Night Wizard Seal

Ειδες. Για ολα υπαρχει λυση!
Nov 09 2009 22:40
Photo

Night Wizard SealMad_Hatter

Δεν πειράζει αλλά τα καρασπάει η σίγκ σου !!!!!!!!!!!!!!! Κάτι είχα δεί σε άνιμε final fantasy αλλά να φανταστώ θα είναι καμιά χαζομάρα ??
Nov 09 2009 22:40
Photo

Night Wizard Seal → Zoro

Ζόρο δεν ξέρω τι θα κάνεις, πρέπει να ανεβάσεις την φήμη της γυναίκας σου:hahaha:([S]εγώ ο κουμπάρος τι να πώ??[/S]:hahaha::hahaha:*γκούχ γκούχ γκούχ* Πολύ βήχας ρε παιδί μου,άσε...:hahaha: Εκστρατία αμέσως δεν θα αφήσουμε αυτό το υπέρλαμπρο αστέρι να πέσει τόσο εύκολαα:dwarf:
Nov 09 2009 22:37
Photo

Night Wizard Seal → Robin-Chwan

Εντάξει τότε,αν είναι απειροελάχιστη η διαφορά πάω πάσω:hahaha:(και για μένα το ίδιο ισχύει αλλά για την μπόα)
Nov 09 2009 22:35
Photo

Robin-Chwan → Night Wizard Seal

Τι να κανουμε. Απο τοτε που η Hancock να κανει ετσι για τον Luffy εχει γινει Fave απο γυναικες σε ολα τα ανιμ/μανγκα. Αλλα με απειροελαχιστη διαφορα απο την Robin ομως.
Nov 09 2009 22:32
Photo

melkior → Kenny

Οχι πως εχω προβλημα αλλα να εκφρασω και εγω την περιεργια μου μαζι με τους προηγουμενους πως κι ετσι μπας και μπηκε κανας ιος στο κομπιουτερ σου και στελνει friend invitation η μηπως στο χακεψαν anyway there's no going back now you stuck with as.
Nov 09 2009 22:32
Photo

Lucy-Nyu → Xa0s

ειπα να γραψω λιγο στον τοιχο σου μιας και εχει αρχισει να σκονιζεται!!! [url]http://www.youtube.com/watch?v=1Nybt4tEj8I[/url]
Nov 09 2009 22:31
Photo

Zoro → Pell-sama

[QUOTE=Pell-sama][B]Πως κανουμε δελετε ενα ποστ???[/B][/QUOTE]Δεν κάνουμε, δεν παρέχεται αυτή η δυνατότητα στους users! Απλά κάνε edit το κάθε διπλό post και γράψε κάτι του στύλ [delete me] ή Double post, erase κλπ. :P Καλώς όρισες btw, OP fans are always welcome! Καλός και ο Pell, αλλά με ξενέρωσε πολύ που τον άφησε να ζήσει ο Oda μετά το γνωστό γεγονός... πιο πολύ θα τον πήγαινα αν πέθαινε ηρωικά. :C
Nov 09 2009 22:30
Photo

Mad_HatterNight Wizard Seal

Μια χαρα, εσυ? Απο final fantasy 4 ειναι το set, δυστυχως δεν υπαχει σε anime, μονο παιχνιδι.
Nov 09 2009 22:27
Photo

Night Wizard Seal → Robin-Chwan

Καλά μωρή προδότρα,πρόδωσες την ρόμπιν την αρχόντισσα όλων και είπες μπόααα???? Βλασφημίααα!!!!!!!!!
Nov 09 2009 22:27
Photo

Lucy-Nyu → Zoro

ρε συ σε ειχα ανταρει στο msn prin polu kairo ti egine>?
Nov 09 2009 22:25
Photo

Night Wizard SealMad_Hatter

Τι κάνεις ριν-σαμά???:) Τι σετάκι είναι αυτό??!!!!Πολύ γαμάτο από που είναι >???
Nov 09 2009 22:24
Photo

Lucy-Nyu → Vidocq

oooh sounds so spooky!!but why>?
Nov 09 2009 22:17