Jump to content

Community Status Updates

Photo

LNEnja → evaofadawn

[FONT="Franklin Gothic Medium"]Yesh~ yesh~ καλώς με βρήκατε και από δω... Καιρός ήταν *nods* :congrats: Έπιασε το bitchin' της Στέφης τόπο φαίνεται και να 'μαι~ :bahhh: Λοιπόν γίδι κανόνισε να κατέβεις σε 2 βδομάδες Πάτρα γιατί κανονίζουμε συνάντηση αποκλειστικά για 'σένα! Έχουμε βρει και πολλές ιδέες όπως για blog και αφισοκόλληση για το club μας και θέλουμε την εμπεριστατωμένη και επιστημονικά τεκμηριωμένη άποψή σας... :tensai: [/FONT]
Nov 10 2009 02:10
Photo

iristellaTea-chan

Και σοβαρά ρε κοπελιά drooling for luffy στο One piece men poll? Τι να την κάνεις την χλαπάτσα? Πιάσε τον onii chan του καλύτερα που είναι φωτιά και λαύρα το παληκάρι. xD
Nov 10 2009 02:08
Photo

iristellaTea-chan

Kαι έλεγα δεν θα μου το χτυπήσει? xD ¨Οχι χωρίς πλάκα ήταν απαίσιο. Τόσο απαίσιο που ήθελα να αυτοτυφλωθώ όπως ο Οιδίποδας. Ma την πίστη μου όμως και την τιμή μου ως yaoi fangirl. Έχω δει tsundere Uke πάνω σε "δύσκολη" φάση να ζορίζονται λιγότερο για να πουνε μια λέξη από τον Edward στο Twilight. Δεν ήθελα να διαφωνήσω μαζί σου απλά πίστευα ότι καθώς έχουμε διαφορετικό κριτήριο του fangirl στοιχείου θα το έβρισκα ελκυστικό. Επίσης δεν κατάλαβα ακριβώς τι εννοούσατε όταν λέγατε ότι λαμπυρίζουν στον ήλιο. Btw έχεις δίκιο για τα χρώματα του παπού απλά εμένα μου άρεσε ο συνδυασμός. :3333333333
Nov 10 2009 02:06
Photo

KennyTea-chan

Μια χαρά φαίνονται τα άσπρα γράμματα σε γκρίζο φόντο. Εσύ να φτιάξεις το contrast της οθόνης σου. :P
Nov 10 2009 01:55
Photo

Tea-chaniristella

A, ναι, μη το ξεχάσω... συλλυπητήρια για τις χαμένες ώρες σου με το Twilight... Αιωνία τους η μνήμη. Είναι κάτι που δε το εύχομαι σε κανέναν. [S]Καλά να πάθεις! Να διαφωνήσεις μαζί μου ήθελες;;:burningbe3:[/S]
Nov 10 2009 01:39
Photo

Tea-chaniristella

Γιαγιάκα, τα ματάκια μου κουβαλάνε 4,5 βαθμούς μυωπία, οπότε τα χρώματα του παππού είναι κίνδυνος-θάνατος! Ταμάμ για ημικρανίες!
Nov 10 2009 01:25
Photo

Tea-chanKenny

Ωρέ νούμερο, τα χρώματα έγραψα, όχι την εικόνα! Άσπρα γράμματα πάνω σε γκρίζο φόντο; Θα μας βγουν τα μάτια έξω!!
Nov 10 2009 01:22
Photo

Tenshi → Kenny

Με τη δυναμη του Garflied θα σε υπνωτισω να κοιμηθεις και να ξεκουραστεις!!! ;) [IMG]http://www.principalspage.com/theblog/wp-content/uploads//2008/01/sleep.jpg[/IMG]
Nov 10 2009 00:35
Photo

Kenny → Tenshi

Κρυωμένος δεν είμαι, κουρασμένος λιγάκι ναι. :P
Nov 10 2009 00:25
Photo

Zoro → Robin-Chwan

Πωπω πολύ χαίρομαι που επιτέλους εμφανίζεται και μια Lucy fan! ;D Ως τώρα όσοι έχω δει είναι με Mira ή Erza, αλλά, κι ας μην έχω δει την 2η ακόμη (όπως είπες), δεν νομίζω πως θα ξεπεράσει την Lucy-chan... αυτή η αδεξιότητα που έχει σε συνδυασμό με τα κάλλη της είναι μοναδικά και την κάνουν όσο kawai όσο καμία άλλη imo! :awww: Καλώς λοιπόν, με το που αρχίσω το FT να σε δω να πιάνεις Berserk γιατί αλλιώς θα περάσεις τα ίδια κι εσύ! :twisted: Φροντιστήριο, μαθήματα κιθάρας, κολυμβητήριο, σχολείο... :blurah5: Ξαφνικά μου έφυγε κάθε στενοχώρια που είμαι φοιτητής!! :kakaka: (δεν έβαλες και μάνα που κατάσχει pc xD) Btw από άντρες πάλι ποιος σου αρέσει πιο πολύ, ο Loki τελικά; Εμένα αρχίζει και μου αρέσει ο Natsu πάντως, ενώ πιο κει πρέπει να δω και Gray... o Happy το 'πα ήδη πάντως, για μένα ξεπέρασε τον Chopper! :P Επίσης πως έβαλες τον Luffy fave στο poll, αφού έχεις νυμφευτεί τον συνονόματο; :oo:
Nov 10 2009 00:25
Photo

Tenshi → Kenny

Ο-χο!! Γειααα σου κοπελααα μου.... I mean κοπέλι μου!! :P Ειμαι κρυωμενος.... εισαι κρυωμένος!!!?? danke!!!!!!!
Nov 10 2009 00:21
Photo

iristellaKenny

[IMG]http://i281.photobucket.com/albums/kk206/iristella/kenny.jpg[/IMG]
Nov 10 2009 00:20
Photo

Didi → Cassiel

[I][B][COLOR=Plum][SIZE=3][FONT=Book Antiqua]Xaχα ναι!Σε μερικές περιπτώσιες μου αρέσουν!^^ Αλλά όντως θα ήταν καλό να ξεορτωθώ αυτό τα βάλε-βγάλε κάθε μέρα... ναι αμέ!και είμαι και πολύ ενθουσιασμένη!:wooi2: όχι να σου πω τη αλήθεια δεν το θυμάμαι...Είναι γερμανικό όνομα?αυτό πρώτη φορά το ακούω!! αλλά..όχι δεν έχω κάποια σχέση με Γερμανία.^_^ Ναι εντάξει τώρα μου φεύγει σιγά σιγά το άγχος αν και μου έχουν μείναι κάτι πραγματάκια...(μέχρι και στον ύπνομου το βλ΄πεω οτι πάω λέει στο πάρτυ μεμισό cosplay:unlucky:)όχι δεν είνα k-on!K-on είναι στα υπ όψιν μου,δηλαδή το έχω έτοιμο απλά δε μπόρεσα να το κάνω οπότε κάποια στιγμή θα το κάνω κι αυτό!!:ureshii: Υπερβολή και cookies αυτό ακούγεται καλόόόόόόό:kill4u: [/FONT][/SIZE][/COLOR][/B][/I]
Nov 10 2009 00:15
Photo

Zoro → Night Wizard Seal

Χμμ οκ, αφού ως τώρα έχουμε Zoro, Robin και Lenalee... ας δούμε και στο FT, μην μου πεις ότι σου αρέσει καμιά άλλη (τυχόν κοκκινομάλλα) πέρα από την υπέρτατη Lucy-sama, ε;; :wooi2:
Nov 10 2009 00:10
Photo

Kennyiristella

[IMG]http://i180.photobucket.com/albums/x291/Kenny_AF/dangerous-cats.jpg[/IMG] ton kenny pou hkseres ton skotwsame. twra kanoume emeis koumanto. nya~n
Nov 10 2009 00:00