Jump to content

Community Status Updates

Photo

Pell-sama → Zoro

ah ok, παραξενο παντως :P Καλως σας βρηκα,OP ftw of course Ειναι που το'χει κολλισει να μην σκοτωνει κανεναν,οντως πολυ σπαστικο αλλα αφου το κανει παντου δεν με χαλασε που το'κανε και στον Pell
Nov 09 2009 23:58
Photo

KennyTea-chan

Α να χαθείς, ανάγωγο! Δεν έχει καραμέλες για δύο μήνες. Να μάθεις! (Πάντως το spiral background καλά θα κάνεις να το συνηθίσεις, γιατί ήρθε για να μείνει. Εναλλακτικά, μπορείς να πάψεις να μπαίνεις στο profile μου. :hahaha:)
Nov 09 2009 23:44
Photo

Zoro → Mad_Hatter

Damn, και μου τα 'λεγες ότι αν είχε και Hancock το poll θα έχανε η Robin... και δεν το πίστευα! :uhh: Που πήγαν τα 72 άτομα που την ψήφισαν παλιά, προσηλυτίστηκαν στην Boa όλοι, οεο; :nanana: Anw, είναι ακόμη νωρίς... ίσως ξαναπάρει τα πάνω της πιο κει! :hero:
Nov 09 2009 23:43
Photo

Kenny → melkior

Όχι, δική μου απόφαση ήταν. Yoroshiku. XD
Nov 09 2009 23:42
Photo

Kenny → zade

Είπα να κοινωνικοποιηθω επιτέλους. *rimshot* :hahaha: Wormwood το έχω παρατήσει στο 4ο (ξέρω, αχαρακτήριστος), θα το τελείωσω in οne of these days όμως. ^^
Nov 09 2009 23:41
Photo

KennyHajime_Saito

What's with your nagging? Mou... It's not that I wanted to go with the flow or anything...
Nov 09 2009 23:39
Photo

~*memole*~ → Vegetasmate

xaxaxaxaxaxxaxa, neeeeeee, omologoumenos kai go pikrathika, auto pou de perimena me tin kamia, kai fysika krima aaaax, ego exo meinei tora gyro sto 26?27, exo kairo na to diavaso to xo xasei ligo gmt
Nov 09 2009 23:36
Photo

iristella → The Tragic Prince

Ah i loved that crazy bitch.
Nov 09 2009 23:33
Photo

Zoro → Lucy-Nyu

Καλά για την Robin το είχα σκεφτεί κι εγώ! :hahaha: Μάλλον έπαιξε ρόλο το φύλο στην περίπτωσή μου! XD "οτι ο σαντζι ειναι παρθενος" --> αυτός κι όλο σχεδόν το σύμπαν του OP! :P Για msn nein, δεν στο έδωσα τελικά γιατί δεν μου απάντησες σε ένα pm που σου είχα στείλει παλιά (τουλ εμένα δεν μου ήρθε απάντηση)... αλλά το κακό είναι ότι γενικά τελευταία δεν πολυμπαίνω ούτως ή άλλος (έλλειψη χρόνου-βαρεμάρα ;p), οπότε, εκτός κι αν το θες και πάλι, θα σε κάνω add κάποια περίοδο που βρω περισσότερο χρόνο να μπαίνω! :)
Nov 09 2009 23:31
Photo

Night Wizard Seal → Zoro

:hahaha::hahaha::hahaha:.Έχουμε τα ίδια γούστα παιδί μου σου λέω ,είμαι σίγουρος:hahaha: Είσαι σωστός με αυτό που λές,θα την γευτούμε εμείς:hahaha: Τώρα ώς αναφορα την κουμπαριά,δεν έχω κανέναν πρόβλημα :hahaha:Είμαι καλό παιδί και αυτή είναι καλή μοιρασιά....:hahaha:
Nov 09 2009 23:23
Photo

iristellaFingolfin

Και σε μένα και σε μένα! Βut that doesnt meen you are not special. *Pat pat* Αγοράκι με εμένα θες να γίνεις φίλος ? *insert innocent look*
Nov 09 2009 23:14
Photo

FingolfinKenny

Και σ'εσένα έκανε Iristella? Και νόμιζα ότι είχα το μοναδικό προνόμιο...
Nov 09 2009 23:10
Photo

iristellaKenny

Πρώτα ήρθαν τα User Customisations. Έπειτα ήρθαν τα friend requests.... Και αναρωτιέμαι. Α) το τέλος του κόσμου θα έρθει πολύ συντομότερα από το 2012? Β) πάγωσε τελικά η κόλαση? Γ) και σημαντικότερον. Ποιός είσαι εσύ και τι έκανες στον Kenny μας? Τ^Τ Btw your profile owns! Mην ακούς την δεσποινίδα από κάτω που διαμαρτύρεται για τα ματάκια της. Aν ήταν παρούσα μια άλλη ψυχή θα έλεγε ότι δεν τυφλώνει το background αλλά η profile pic αλλά εγώ δεν είμαι τέτοιος άνθρωπος..
Nov 09 2009 23:07
Photo

Zoro → Night Wizard Seal

[IMG]http://i33.tinypic.com/2lsdsu0.gif[/IMG] You are still young, my dear Padawan! :tensai: Ήταν εξαρχής όλα μέρος του μεγαλοφυούς σχεδίου μου να τους κάνω να ψηφίσουν Hancock για να κρατήσω μόνο εγώ την Robin, εεε τι;... να δω πως θα μοιράσουν την Hancock όλοι αυτοί τώρα... plan succeeded! :wis: [SIZE=1](καλά, κάναν υπηρέτη ακόμη για την Robin-hime δεν μας χαλάει βέβαια, αν βρούμε! :P) [SIZE=2] Όσο για το κουμπάρος-thing, see but don't touch... είμαι κι εγώ fan της Lenalee άλλωστε! :hiding_something:[/SIZE] [/SIZE]
Nov 09 2009 23:01
Photo

takara089 → Lucy-Nyu

I'm good good^^ Cant wait for the halloween party? How's ur cosplay going??
Nov 09 2009 22:58