Jump to content

Community Status Updates

Photo

Lucy-Nyu → Zoro

μα ειναι κατι που ακουγεται εδω και πολυ καιρο. οπως το οτι η ρομπιν επισης μπορει να ικανοποιησει πανω απο 5 αντρες ταυτοχρονα,οτι ο σαντζι ειναι παρθενος,οτι ο ουσοπ και ο κακου εχουν το ιδιο ταλεντο και και και
Nov 09 2009 22:11
Photo

Vidocq → Lucy-Nyu

i feel a dark aura from you for some reason :S
Nov 09 2009 22:10
Photo

Robin-Chwan → Zoro

Μαθηματα... Πω καλα εγω ειμαι τυχερη σε αυτον τον τομεα μιας και η μονη επιβαρυνση στα μαθηματα ειναι τα διαγωνισματα του 3μηνου.:hahaha: Το Fairy Tail ειναι το 2ο αγαπημενο μου και μπορω να σου πω χωρις να υπερβαλω οτι το FT με απλα λογια μαμαει και δερνει απ ολες τις αποψεις!! (Hell Yeah!!) Το Beserk θα το αρχισω την ιδια μερα που θα αρχισεις εσυ το FT. (Με αλλα λογια δεν σε πρηζω πια, σε εκβιαζω:hiding_something:) Αλλα οχι κι εγω τωρα ειναι 2 μερες που πηγα να αρχισω το Soul Slayer και εχω καταφερει να δω μονο 1 επ. Οποτε αυτον τον καιρο (μεχρι να τελειωσουν τα διαγωνισματα) δεν θα αρχισω καμια σειρα που θελω οχι απλα να δω αλλα να καω. Βεβαια εγω εκανα ενα μεγαλο λαθος φετος που μου τρωει πολυ απο το χρονο μου ενω ηλπιζα να χασω ωρες απο μαθηματα (ναι, ξερω. ειμαι τεμπελα) Βλεπεις η μουσικος μας αντι να μας κρατησει ωρες απο μαθημα μας κραταει μια-δυο ωρες μετα το σχολειο και ετσι χανω ωρες διαβασματος και κατα συνεπεια ωρες στον υπολογιστη. (Να μην ξεχναμε και το φροντιστιριο, το κολυμβητηριο και τα μαθηματα κιθαρας...) Η Lucy ειναι η αγαπημενη μου FT γυναικα χαρακτηρας (νομιζω εχεις καταλαβει ποιος ειναι ο πρωτος...) αλλα δε νομιζω οτι εχεις δει ολες τις γυναικες σε full power μορφη. (Mira...) Και αν δεν κανω λαθος δεν εχεις δει την Erza...
Nov 09 2009 22:00
Photo

Zoro → Lucy-Nyu

[quote=Lucy-Nyu;351947]o oυσοπ αγαπητε μου εχει την δυνατοτητα να ικανοποιει 2 γυναικες ταυτοχρονα:)[/quote]Ewww, that's sick! :erk: Τι πήγες και σκέφτηκες, ούτε που μου 'χε περάσει η ιδέα! XD
Nov 09 2009 22:00
Photo

zade → Kenny

Ε παιδάκι θες να γίνουμε φίλοι ; Κι εγώ! Πως και αποφάσισες να «σπάσεις την σιωπή σου»; Και επίσης , τελείωσες το Wormwood ?
Nov 09 2009 21:52
Photo

saidwho. → Hellraider

Thx dude. Η αλήθεια είναι ότι είχα ξεκινήσει να φτιάχνω μια νέα αλλά λόγω σχολής ακόμα να βρω χρόνο να τη τελειώσω :P
Nov 09 2009 21:49
Photo

Zoro → Robin-Chwan

[CENTER][IMG]http://i37.tinypic.com/bjcrrp.jpg[/IMG] [/CENTER] Πλάκωσαν τα μαθήματα και δεν έχω τόσο χρόνο όσο θέλω αυτές τις μέρες! :hahaha: Έχω ήδη κατεβασμένο το manga όμως και πριν ξεκινήσω το Bleach θα πιάσω το FT, μου έβαλες περιέργεια και δεν είναι τρομερά μεγάλο! Αλλά κι εσύ, :hahaha: τόσο πολύ κάψιμο; Περιμένω να είναι αντάξιο τον προσδοκιών μου σαν το πιάσω, τόσο που με έχεις [s][SIZE=1]πρήξει[/SIZE][/s] πιέσει!! XD Και ανταποδίδω, Berserk, have you started it? :hiding_something: ΥΓ: Ω καλά, έχω χορτάσει Lucy από το anime αυτή την περίοδο... παίζει να είναι η αγαπημένη μου aniwoman μετά την Robin-chwan! Η σειρά αξίζει και μόνο γι' αυτήν! :blush2: YΓ2: Speaking of which... great set! Τόσο imba o Loki; :P
Nov 09 2009 21:28
Photo

Lucy-Nyu → kelborn3

xaxaxaxaxaθεος θεος την κουρεχα ηθελα να τη βαλω γιατι κραταει καλα για την ηλικια της. επισης επρεπε να βαλω κοκορο!!!
Nov 09 2009 21:08
Photo

kelborn3 → Lucy-Nyu

Sτο thread με τις γυναικες ξεχασες να βαλεις δυο απο τις πανεμορφες ηρωιδες που εχουν υπαρξει στον κοσμο του one piece. Dr Kureha [SPOILER][IMG]http://3.bp.blogspot.com/_3SnZBbkgwlM/SmZ3yaABltI/AAAAAAAAAaU/gqxMMosV12Y/s320/kureha1nu0.jpg[/IMG][/SPOILER] Kαι την γυναικα του Igaram.Νομιζω οτι ειναι εκτος συναγωνισμου:hihi2:
Nov 09 2009 21:06
Photo

Lucy-Nyu → Aldark

aldaaark!!!missed you! χαχα εμμ βεβαια με τοσο σπαμ το ρημαξαμε το φορουμ μας
Nov 09 2009 20:59
Photo

Aldark → Lucy-Nyu

opa , Lucyyyyyyyyyyy.
Nov 09 2009 20:57
Photo

Aldark

hehehehe , fysika και γνωριζόμαστε ;)
Nov 09 2009 20:56
Photo

Tenshi → Vagelio

Εσυ εισαι [URL]http://nidoqueen4ever.deviantart.com/[/URL] ?? Βασικα ειδα το αβαταρ και θυμηθηκα οτι καπου το ειχα ξαναδει !!
Nov 09 2009 20:52
Photo

Lucy-Nyu → Labrokratis

lol lol lol lol!epic epic
Nov 09 2009 20:19
Photo

Hajime_SaitoKenny

What's with the requests at this time konyaro... Anyway, I accepted, n-not that I like you or anything...
Nov 09 2009 20:18