Community Status Updates
Robin-Chwan → Vegetasmate
Βασικα θα καθεσαι οντως να το βλεπεις με τα παιδια σου μιας και θα τελειωσει το 2020...
Οχι, δυστυχως εγω δεν θα ρθω στο παρτυ σημερα. (Τοσο αργα που ειναι...) Η μητερα μου δεν με αφηνει, και ο πατερας μου πως να της φερει αντιρειση αφου μενει στους αμπελοκηπους (εγω μαρουσι). Ειναι γκαντεμια γιατι αμα θελω κατι πρεπει να ρωτησω μονο τη μητερα μου και δεν υπαρχει κανεις να με υπερασπιστει...
Αληθεια εσυ θα ντυθεις? Αν ναι τι??
Nov 13 2009 19:18
mono → Serestrum
[IMG]http://i217.photobucket.com/albums/cc224/porphiripetalouda/funny-pictures-cat-names-birds.jpg[/IMG]
Nov 13 2009 19:18
iristella → Vegetasmate
Φυσικά και μπορείς. xD Εγώ για να σε δελεάσω στο πόσταρα. Thanks for the friend request btw.
Nov 13 2009 19:14
Vegetasmate → Robin-Chwan
εεεεε τωρα!! εσυ ποιο λες?? το ΟΠ βεβαια!!! με βλεπω να καθομαι και να το βλεπω με τα παιδια μου!!!!!
ασχετο....εσυ μπορεις να ερ8εις στο παρτυ σημερα ή δεν σ αφηνουν οι γονεις σου??
ετσι ετσι...δωστε σουβλακι στο λαο!!!!
Nov 13 2009 19:12
Hyuuga_Nikorasu → valadorn
Ααααα γεια σου!
Πως ξεχασα τους Epica (τους εχω δει και live, φοβερος live ηχος μου εκαναν εντυπωση), ο πληκτρας ολα τα λεφτα, το τελευταιο αλμπουμ τους δεν το εχω ακουσει ακομα, αλλα τα προηγουμενα ειδικα τα δυο πρωτα ειναι ΕΠΙΚΑ!!
Respect στους Amorphis που ανοιξαν τον δρομο για τους Φινλανδους!! και οι Tristania ειναι ωραιοι... επισης τους Eluveitie θα τους τσεκαρω
Nov 13 2009 18:14
Robin-Chwan → Vegetasmate
Αμα τελειωσει ε? Και για τα δυο εχεις πολυυυυ καιρο. Ποιο ηταν το ανιμ που εκανες το λαθος να το αρχισεις πριν τελειωσει αληθεια?
Χαχαχα, μια απ τα ιδια κι εγω. Σουβλακι και παλι σουβλακι!
Nov 13 2009 18:03
Kenny → Black Rock
[QUOTE]This video has been removed due to terms of use violation. [/QUOTE]:sadist:
Nov 13 2009 17:39
LucyBR → Glastenen
[U][B]inoriteomg[/B][/U] ;A; ;A; θα σκασω μεχρι να ανακοινωθει το cast!!
[s]*γκουχ*αντε να παιρνει σειρα και το Ouran*γκουχ*[/s]
Nov 13 2009 17:24
Vegetasmate → Robin-Chwan
βασικα δεν ειναι οτι με πειραξε..απλα ειναι πολυυυυυυ μεγαλο και εγω δεν εχω τοσο χρονο....διαφορετικα θα το βλεπα....
Τωρα για το ΦΤ...αμα ποτε τελειωσει θα το δω....οπως ανεφερα και πιο πριν δεν θελω ν αξεκιναω κατι(ανιμεή μανγκα ) το οποιο δεν εχει τελειωσει...Μια φορα εκανα το λαθος, δεν το ξανακανω!!!
Χορτοφαγος? Εγω?? Νοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο!!!!!!
Δεν ειμαστε με τα καλα μας! Εγω αντιμετωπιζω τα λαχανικα οπως ο διαολος το λιβανι!!!! Στην προηγουμενη ζωη μου ημουν ή δεινοσαυρος ή καποιο αλλο σαρκοβορο ζωο!!!!
XD
Nov 13 2009 17:17
Night Wizard Seal → Zoro
Χαχαχαχαχα χάρηκα(έχεις και το όνομα του δίδυμου αδερφού μου):P
Nov 13 2009 16:41

This status update has reached the maximum number of replies allowed