Jump to content

Community Status Updates

Photo

Robin-Chwan → Vegetasmate

Βασικα θα καθεσαι οντως να το βλεπεις με τα παιδια σου μιας και θα τελειωσει το 2020... Οχι, δυστυχως εγω δεν θα ρθω στο παρτυ σημερα. (Τοσο αργα που ειναι...) Η μητερα μου δεν με αφηνει, και ο πατερας μου πως να της φερει αντιρειση αφου μενει στους αμπελοκηπους (εγω μαρουσι). Ειναι γκαντεμια γιατι αμα θελω κατι πρεπει να ρωτησω μονο τη μητερα μου και δεν υπαρχει κανεις να με υπερασπιστει... Αληθεια εσυ θα ντυθεις? Αν ναι τι??
Nov 13 2009 19:18
Photo

mono → Serestrum

[IMG]http://i217.photobucket.com/albums/cc224/porphiripetalouda/funny-pictures-cat-names-birds.jpg[/IMG]
Nov 13 2009 19:18
Photo

iristella → Vegetasmate

Φυσικά και μπορείς. xD Εγώ για να σε δελεάσω στο πόσταρα. Thanks for the friend request btw.
Nov 13 2009 19:14
Photo

Vegetasmate → Robin-Chwan

εεεεε τωρα!! εσυ ποιο λες?? το ΟΠ βεβαια!!! με βλεπω να καθομαι και να το βλεπω με τα παιδια μου!!!!! ασχετο....εσυ μπορεις να ερ8εις στο παρτυ σημερα ή δεν σ αφηνουν οι γονεις σου?? ετσι ετσι...δωστε σουβλακι στο λαο!!!!
Nov 13 2009 19:12
Photo

Lucy-Nyu → Toros

ελα αγαπη κανε ενα ποστ ετσι για μενα :)
Nov 13 2009 19:09
Photo

Serestrum → mono

[IMG]http://a.imagehost.org/0125/MadCat.jpg[/IMG]
Nov 13 2009 19:06
Photo

mono → Serestrum

Παρακαλώ.Πολύ.
Nov 13 2009 18:59
Photo

Serestrum → mono

Μολις ειδα το βιντεο με το χταποδι. ευχαριστω. πολυ.
Nov 13 2009 18:26
Photo

Hyuuga_Nikorasu → valadorn

Ααααα γεια σου! Πως ξεχασα τους Epica (τους εχω δει και live, φοβερος live ηχος μου εκαναν εντυπωση), ο πληκτρας ολα τα λεφτα, το τελευταιο αλμπουμ τους δεν το εχω ακουσει ακομα, αλλα τα προηγουμενα ειδικα τα δυο πρωτα ειναι ΕΠΙΚΑ!! Respect στους Amorphis που ανοιξαν τον δρομο για τους Φινλανδους!! και οι Tristania ειναι ωραιοι... επισης τους Eluveitie θα τους τσεκαρω
Nov 13 2009 18:14
Photo

Robin-Chwan → Vegetasmate

Αμα τελειωσει ε? Και για τα δυο εχεις πολυυυυ καιρο. Ποιο ηταν το ανιμ που εκανες το λαθος να το αρχισεις πριν τελειωσει αληθεια? Χαχαχα, μια απ τα ιδια κι εγω. Σουβλακι και παλι σουβλακι!
Nov 13 2009 18:03
Photo

Aldark → sirQuackly

Woooop. Siiiiiir.
Nov 13 2009 17:53
Photo

KennyBlack Rock

[QUOTE]This video has been removed due to terms of use violation. [/QUOTE]:sadist:
Nov 13 2009 17:39
Photo

LucyBR → Glastenen

[U][B]inoriteomg[/B][/U] ;A; ;A; θα σκασω μεχρι να ανακοινωθει το cast!! [s]*γκουχ*αντε να παιρνει σειρα και το Ouran*γκουχ*[/s]
Nov 13 2009 17:24
Photo

Vegetasmate → Robin-Chwan

βασικα δεν ειναι οτι με πειραξε..απλα ειναι πολυυυυυυ μεγαλο και εγω δεν εχω τοσο χρονο....διαφορετικα θα το βλεπα.... Τωρα για το ΦΤ...αμα ποτε τελειωσει θα το δω....οπως ανεφερα και πιο πριν δεν θελω ν αξεκιναω κατι(ανιμεή μανγκα ) το οποιο δεν εχει τελειωσει...Μια φορα εκανα το λαθος, δεν το ξανακανω!!! Χορτοφαγος? Εγω?? Νοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο!!!!!! Δεν ειμαστε με τα καλα μας! Εγω αντιμετωπιζω τα λαχανικα οπως ο διαολος το λιβανι!!!! Στην προηγουμενη ζωη μου ημουν ή δεινοσαυρος ή καποιο αλλο σαρκοβορο ζωο!!!! XD
Nov 13 2009 17:17
Photo

Night Wizard Seal → Zoro

Χαχαχαχαχα χάρηκα(έχεις και το όνομα του δίδυμου αδερφού μου):P
Nov 13 2009 16:41