Jump to content

Community Status Updates

Photo

darkphoenix → Lucy-Nyu

Γεια! Εγώ ειμαι παναθεμα με :P Βλέπω και ο διδιμακιας κι αυτος εδώ! nC nC
Nov 16 2009 19:11
Photo

Cassiel → Didi

Αρχικά είδα ότι η Νάνσυ φορούσε το ίδιο φόρεμα που είχε σαν Kairi παλιότερα και στο Mall αλλά επειδή δεν ήξερα τέτοια εκδοχή της λέω 'μπα αποκλείεται να είναι απο KH,αλλά κάτι παρόμοιο'.Είδα και τι cosplay έκανες εσύ και επειδή δεν είχα καμιά ιδέα αυτής της εκδοχής του Sora (πως φαίνετε ότι δεν τα έχω παίξει ακόμα τα παιχνίδια :hihi2:) σκέφτηκα ότι όντως τελικά δεν είναι από KH.Επειδή το πρόσωπο στο κεφάλι σου έμοιαζε παρόμοιο με αυτά στο Soul Eater σκέφτηκα ότι ίσως ήταν από εκεί μιας και επίσης όλη η σειρά έχει ένα Halloween theme.Αλλά έπεσα έξω :oo:.Πάντως τα σπαγε.Και έχω μια απορία.Το σπαθί μοιάζει τόσο τέλειο επίσης.Πως το έφτιαξες:);Ίσως με βοηθήσεις σε μια δική μου μελλοντική περίπτωση:).
Nov 16 2009 19:05
Photo

Erisadesu → Kenny

αυτό το gundam ΠΟυ πρότεινες ποιας χρονιάς είναι;
Nov 16 2009 18:52
Photo

Zoro → Robin-Chwan

Είχε και ωραία, ώριμη φωνή κιόλας στο anime! Καλά τις οκτάβες της Lucy Hirano δεν τις πιάνει, αλλά ήταν ταιριαστή και πάλι! :P (καλά δεν ξέρω τι fanservice έχει η Erza, αλλά ως τώρα και μόνο η Lucy να υπήρχε σε όλη την σειρά, έκανε για όλες! :nbleed:) Eίδαμε και την πρώτη δόση μαύρης μαγείας, τα αστεία γίνονται πιο καλά (εκεί που μάλωναν Natsu και Grey και αυτή γυρνούσε το κεφάλι και χόρευαν :hahaha: ή που έδινε μπουνιές στον Natsu για να νιώσει καλά!!)... φτιάχνει η σειρά νομίζω, αυτό που έρχεται είναι το πρώτο σοβαρό arc ε; Άντε με το καλό να βελτιωθεί, γιατί πολύ θάψιμο βλέπω κι άδικο! Δεξί κροσέ ναι, η πολύ Erza αυτά κάνει... αλλά ο Scorp το 'πε, όχι εγώ [SIZE=1][B]*usopp scapegoat boshi* [/B][SIZE=2]! :P Btw το νέο opening του OP πως σου φάνηκε; [/SIZE][/SIZE]
Nov 16 2009 18:49
Photo

MisaYoshiko → Vegetasmate

den kserw an hrthe to message mou:/ an mporeis na mou steileis tis photo mou se megalh analysh, ohi sto thread tou party omws
Nov 16 2009 18:41
Photo

Robin-Chwan → Zoro

Ναι, δεν ειπα ποτε οτι η Erza ειχε τετειο στυλ. Ειναι πολυ καλυτερη απο αυτο. Γενικα ολες οι γυναικες στο FT ειναι τε-λει-ες!!! (Και για να ξερεις η Erza ειναι ο ορισμος του fanservice σου...) ΑΛΛΑ δεν εχεις δει ακομα τιποτα απο τη Mira οποτε μη βιαζεσαι να βγαλεις 2η (ή ακομα και 1η....) Αμα θες να μαθεις κι αλλα σημερα τοτε διαβασε το manga....:twisted::twisted::twisted: (Πλακα κανω:oo:) Btw, δεξι κροσε ε...
Nov 16 2009 18:32
Photo

Lucy-Nyu → Cassiel

nisama bes msn
Nov 16 2009 18:29
Photo

Zoro → Robin-Chwan

Καλά ε, σου 'χω καλούτσικα νέα! :p Καθώς τσέκαρα updates από διάφορα groups χτες, βλέπω και ότι οι Ryugan (το group που ακολουθώ) είχαν βγάλει το 5ο επεισόδιο του FT και το κατέβασα! OMG έχω να πω μόνο, το κλίμα ήδη βελτιώθηκε κατά έναν πόντο με το που... μπήκε η Erza μέσα!! :oo: Ήταν πολύ διαφορετική απ' ότι την περίμενα... στην αρχή, παλιά, νόμιζα ήταν στυλ Sakura-Nami και, πιο κει που είδα το 2ο επεισόδιο, στυλ Cana Alberona... σαν εμφανίστηκε όμως έπαθα πλάκα... καμία σχέση, εδώ αυτή είναι το "χέρι" της υπόθεσης, μιας και νικάει όλους τους πρωταγωνιστές... και είπαμε και η Robin και η Hinata/Tsunade είναι δυνατές, αλλά όχι τόσο όσο τους άλλους!! Επίσης αυτό που την ξεχώρισε είναι ότι δεν είναι ο τύπος που απλά της αρέσει να βαράει τους άλλους, το τυπικό αγοροκόριτσο, ταυτόχρονα νοιάζεται για όλους, με τον τρόπο της! Την πάω ήδη από τώρα, όχι όσο Lucy και πάλι, αλλά είναι a close second! Είδα και αρκετά για το Lullaby και Eisenwald... πωπω, θέλω να μάθω κι άλλα σύντομα! :P
Nov 16 2009 17:52
Photo

Vegetasmate → Zoro

αχαχχαχαχαχα!!!! Ασε καλυτερα τον Σαντζι γιατι θα γινοσουν pervert!!! Ευχαριστω πολυυυυ!!! Ο αριθμος στο ποδι ηταν ο αριθμος της Cindry.... ας ειναι καλα ο Akihisa που μου το σχεδιασε και αυτο και τον ιστο!!! Εκανα και ενα βιντεακι και το ποσταρα στο θρεντ....αμα εχεις αυπνιες πηγαινε να το δεις!!!!!! Λολ!!! δεν επιραζει που δεν ειχα Ussop..τα πιατα τα πεταγα σε αλους!!!! XD
Nov 16 2009 17:48
Photo

Zoro → Tsunade-sama

Χαίρομαι που υπάρχει και ένα άτομο που του άρεσε (το opening), γιατί εγώ το βρήκα ταιριαστό με το κλίμα της σειράς, άντε να πεις δεν ταιριάζει με τις spoiler σκηνές, αλλά με αυτές της αρχής για μένα είναι πολύ ωραίο! Βασικά στο έχω ήδη πει, δεν τον χάνουμε... τον χάσαμε! Πέθανε πριν καμιά δεκαριά chaps, στο λέω μην ξαφνιαστείς σαν το δεις, εγώ σε προειδοποίησα!! Ναι, αυτή και η άλλη με τον Michael Jackson είναι ήδη faves! :hahaha: Όσο για την αφίσα του αγαπητού mike, συμφωνώ και επαυξάνω: [IMG]http://i34.tinypic.com/f2ltvp.jpg[/IMG] Καλά που δεν είμαστε κοντά γιατί το βλέπω το Tsunade kick να 'ρχεται!! :hahaha:
Nov 16 2009 17:43
Photo

Mad_Hatteriristella

Btw κανα Gundam θα αρχισεις τελικα εσυ?
Nov 16 2009 17:28
Photo

Zoro → Vegetasmate

[quote=Vegetasmate]την επομενη φορα θα σ γραψω εκθεση για να συγκουρευτω!!!! :P[/quote]OMG, busted! Μόλις βρήκες το διακόπτη μου! :P :P Και ναι gomen, χρειάζεται και ένας Sanji τελικά, να μου μάθει πως να φέρομαι στις κυρίες! XD Btw, μόλις είδα την Cindry, απίθανη δουλειά μπορώ να πω, δεδομένου και ότι την έκανες σε ελάχιστο χρόνο... ακόμη και τον αριθμό είδα έγραψες στο γόνατο (ήταν όντως ο αριθμός της Cindry btw, ή τυχαίο; :?), αυτά είναι, λεπτομέρειες ftw! :P Ένας Usopp σου χρειαζόταν μόνο... να του πετάς τα πιάτα! :hahaha:
Nov 16 2009 17:26
Photo

KennyBlack Rock

Έχε χάρη που δεν έχω μεγάλη επαφή με FF, αλλιώς θα τα έβαζα. :P [IMG]http://i180.photobucket.com/albums/x291/Kenny_AF/6876688.jpg[/IMG]
Nov 16 2009 16:27
Photo

Hyuuga_Nikorasu → ira paspartoo

Καλωστηνα!!! Οπως λεν και στο (κρυφο) χωριο μου!
Nov 16 2009 16:18
Photo

d34dp00l → Didi

Και γω θα πήγαινα Αθήνα, αλλά Σάββατο βράδυ είχα άλλες δουλίτσες, οπότε αφού βρέθηκε σούπερ τρελοπαρέα για εκδρομούλα..:thatsit: ΗΤΑΝ ΘΕΟΣ! Έπαιξε πολλά γνωστά κομμάτια του σε Post-Rock διασκευές με αποκορύφωμα το Vals d'Amelie, οπού εγώ με τη παρέα που ήμανε, αρχίσαμε σχεδόν να κλαίμε από τη συγκίνηση(πρέπει να είμασταν οι μόνοι που χτυπιόμασταν εκεί μέσα-πολύ κυριλάτος συναυλιακός χώρος). Αξέχαστα! Να κατεβάσεις το Album On Tour αν δεν το έχεις ακούσει γιατί απ'ότι έμαθα οι διασκευές δεν υπάρχουν στα συνηθισμένα album!:blingeye2:
Nov 16 2009 15:00